perjantai 22. toukokuuta 2020

Petitarina

Wiima: Kyä on hianoo ku toi aurinko lämmittää.
Tuisku: Nii o.
W: Kuulehan veljeni Tuikku Tuiskundeeros Muisku,
mitenkäs se eileniltanen nukkumisjuttu meni,
niiku sun omasta miälestäs?
T: Täh?
W: Niiku, sä panit maate mun prinsessapetiini.
T: Nih?
W: Sit mun piti mennä äipän sänkyyn.
T: Ööö?
W: Sit mua rupes ärsyttään se sun tyytyväinen kuarsaus,
ja mä punkesin sun viärees.
T: Tuli hiki.
W: Ja lopulta älysit käpytellä omaan petiis,
Myrskyn viäreen.
T: Juu.
W: Niin että ootko sä prinsessa?
T: Kyä se mulle sopii.
W: Just.8 kommenttia:

 1. Hih hih... hauska petitarina! :D Ei se prinsessuus aina katso sukupuolta. Kyllä nykyaikana poikakin saa olla prinsessa, jos siltä tuntuu ja sillä tavalla paremman petipaikan saa! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, ei tosiaankaan, voi ihan hyvin olla poikaprinsessa. :)

   Poista
 2. No se... mitenkäs se sanonta mänikkää...että se joka takapiäsä nostaa se paekkasa mänettää :D Seon kuule Wiima piettävä varasa ettee velj´poejjat kerkijä ensin sinne rinsessapettiin. Ku kyllä suapi poejjattii rinsessapetissä muata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapihan ne veikat kävästä mun prinsessapetissä, mut ei sinne tartte jäähä vanumaan, Iivari, ku niil on omakin punkka. :)

   Poista
 3. Tuotahan minä jo ounastelin, että saattaa niin hienoon petiin olla tunkua ;) Mutta pääsitpä Wiima äipän viekkuun nukkumaan! Minä nukun nykyisin enimmäkseen eukon kainalossa peiton alla. Se on eukon jatkuvan ihmetyksen aihe. En vielä viime vuonna peiton alle mennyt, tuli liian kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa, kuule ku en enää tykkää nukkuu äipän viäres, ku hän on semmonen levoton nukkuja, liikuttelee jalkojaan ja muutenkin önkyilee kuljeltä toiselle, paree on nukuskella omas petis. Joo.
   Ookko, Pappa-kulta, tullu vanhaks ja lämpöhakuseks sen vuaks...

   Poista
 4. Velipojat on takuulla kateellisia sun prinsessapedistä. Nehän vois ottaa siinä päikyt aina, kun sä mennä viiletät äipän kanssa tyttöjen reissuissa. Mut ei ne taida ajatella niin pitkälle, jos ovat yhtä lämpöhakuisia kuin meikäläinen. Mulla oli kerran tyttökoira yökylässä, molemmille oli omat pedit, ja aamulla ihminen oli nauruun tukehtua, kun sen tytön kainalosta nousikin mun iso pää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyä lämmin kaikku on parasta, Arttu. Täs on ny käymäs silleen, et Tuisku luulee olevansa poikaprinsessa ja se punkee joka ilta mun petiin. Myrsky nukkuu yksin kolmelle koiralle tarkotetus petis ja yhden koiran petis on siis kaks koikkua. Täh!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!