tiistai 31. heinäkuuta 2018

Helleterkut

Tulin vaan kertoon,
että mä oon tyttö, jolle ei tapahdu mitään,
sillä äippä ei jaksa eikä kykene,
eikä veikatkaan. 
Muiskut kaikille!


14 kommenttia:

 1. Näillä helteillä voi olla tyytyväinen jos ei tapahdu mitään, mihin pitäisi reagoida toiminnalla. Hauska kuva, näkymä mäyristasolta. Muisku sullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, onkohan Nero saanu saalista? Ettei vaan myyrät murjottas ja hiiret lurjottas jossain syväpiiloissa. Ei kyl tosiaan paljon jaksa tassutella.

   Poista
 2. Muistkut Wiima sulle ja broidelle takas, koska te olette tosi söpöä äksönillä tai ilman!

  VastaaPoista
 3. Tuttu tarina ympäri Suomen varmaan näillä keleillä. Täälläkään ei tapahdu mitään. Ja jos Emäntä joskus yrittäisikin jotain, esim. viedä meidät lenkille, niin ei suostuta menemään. :)

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla tässä vaiheessa jo sama tilanne vähän kaikilla. Ehkä se sitten ensi viikolla helpottaa, kun minä aloitan työt. Lomataikani toimi taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, sulla onkin ollu mahtis loma säitten pualesta ja muutenkin. Joo.

   Poista
 5. Wiima, sinusta on kehittynyt todellinen kaunotar! Palvelijatar on niin polleana kuin upea olomuotosi olisi jotenkin hänenkin ansiotaan, hihi.
  Kuule, viikonlopuksi tai sen jälkeen on kuulemma tulossa normaalit kelit, eli lämpötila laskee muutamalla asteella. Saattaa sataa ripauttaakin. Kyllä ne sun vellokset ja äippäkin silloin taas tomeroituu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota samaa meijänkin äippä hokee, että oon kaunis ja älykäs, Pappa, ja muuteskin ihana ja silleen. Koiramamma alottaa kouluttaan, jahkas näistä helteistä selvitään, johonkin näytelmiin. Meinaaks ne leipoo musta jotain Ansa Ikosta? ;)

   Poista
 6. Muiskut vuan itelles! :) Eepä tuota tämmösillä mittarillukemilla tok tarvihekkaa tapahtuva. Siitä se äeppä ja veljet tuas topristaatuu ku loppuviikosta ilima viilennöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että viilentyy ja meijän ihmiset sekä veikka topakoituu taas normaaliks, Iivari, on meinaan tosi tylsää, kun ei oo tarpeeks äksöniä.

   Poista
 7. Meillä raahustetaan helteessä 100 metriä, että päästään ikikuusikon viileään hämärään. Sitä reittiä on 200 metriä lahden rantaan. Luvan saatua Rieko the very active aussie pääsee uimaan. Emäntä istuu rantakivellä varjossa sen puoli tuntia, minkä omaehtoinen pulikointi vedessä kestää. Päivän lenkitykset on uimisella kuitattu näiden helteiden aikana. Onneksi on vettä ympärillä monessa muodossaan, ja uimahullu aussi! Helteet puristaa ihmisistä mehut kokonaan, mutta koiralla onkin Duracell patterit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita ja Rieko, onneks teil on uimapaikat lähellä, sillä varmalla uimiskelu näillä ilmoilla on just parasta liikuntaa. Joo. Go Rieko go, sanois aussi.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!