torstai 2. elokuuta 2018

Kesäpojat

Ah, autuutta...16 kommenttia:

 1. Mukavaa ja rentoa näyttää olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Liinukka ja Nero, me pojat osataan nauttia lämmöstä. Siskolikka on paksuturkkisempi ja hakeutuu varjoon, tosin se jaksaa tassutella jopa lenkillä, me ei.

   Poista
 2. Te osaatte nauttia lämpimästäkin ilmasta. :) Lucy-neiti on joutunut luovuttamaan aurinkoläikkien suhteen ja öisinkin on enää pussilakana päällä peiton sijaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joopa, mut pikkasen vähempikin höökää riittäis, niiku ny varmaan monen muunkin miälestä. Pääsis taas lenkkeileen ja jaksais pelata kunnolla palloo. Vai nukkuu Lucy-neiti pussilakan alla, me nukutaan villahuapaan kääriytyneinä.

   Poista
 3. Noin sitä pitää ottaa rennosti elämä. Hyvä pojat! Me Palvelijattaren kanssa ollaan ihan äimänkäkenä: siis nukutte villahuopaan kääriytyneinä? Minä en nuku minkään peiton alla hetkistä pitempään, oli kesä tai talvi. Vasta viime talvena kaivauduin pari kertaa eukon peiton alle sen kainaloon, ihan pelkästään vain rapsuteltavaksi. En tykkää nukkua lämmössä - paitsi auringonläikässä parvekkeella puolisen tuntia. Ans kattoo saadaanko sitä sadetta maanantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuama, jepulis, välillä pitää löysäillä, varsinkin helteellä. Todellakin nukutaan, paitti ei sun villava tyttäres. :)

   Poista
 4. Ei sais valittaa lämpimästä, mutta täälläkin on sitä aivan tarpeeksi... Onneksi teillä on joka päivä käytössä vihreä nurmi. Ja uni maistuu myös, kun on niin vetelä olo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ja Vito, kyä saa valittaa, vaik eihän siitä oo kyl mitään hyätyy. Nurtsilla on kyl messevää kölliä, varjossa.

   Poista
 5. Ompa messevätä olleelua sielä veljeksillä :) Vaekka päevällä tarkennoohhii ni kyllä yöks pittää täkin alle männä. Mitenkä sitä nyt iliman peetettä ies nukuttaakaa yhtää.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on teillä ollut siellä ihania kesäpäiviä! Noin tästä on kuulunut nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köllöttelyä ja kyljen kääntöö, niistä ne mukavat kesäpäivät syntyy, Sari.

   Poista
 7. Kyllä nämä +30 kelit sais jo loppua, ei jaksa peiton alla eikä päällä :) Tiitukaan ei enää jaksa kun hetken aikaa istuskella ulkona tuolla helteessä, ennen melkein piti hakea pois ettei tuuperru kuumuuteen.
  Meillä satoi muutaman minuutin oikein maahan asti ja ilma viileni kymmenkunta astetta - onneksi!
  Mukavan leppoisaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa ja Tiitu, no joo, eipä oo jaksettu mekään retkeillä, eikä varsinkaan äippä. Toivotaan, että helteen hellittää, mut onneks teil onkin jo satanu ja Tiitukin pääsee reippaileen. Kiitos samoin ja muiskusia Tiitun sulokuanolle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!