maanantai 9. heinäkuuta 2018

Voiko ruusu olla pelottava?

Voi. Voiko heinä tarttua kurkkuun?


 Voi.


 Voiko puutarhaan ilmestyä outoja penkkejä?


Voi.


Mitä parhain puutarhaterkuin Wiima,
joka aamulla aikasteen herää tarkastamaan pihapiiriä äipän kaa
 

20 kommenttia:

 1. Voi miten paljon hurjan jänniä asioita puutarhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi piäni koira tiätää ilman kokemusta, mikä on pelottavaa ja mikä ei, Liinukka ja Nero. Joka päivä tulee uusia kokemuksia ja näkemyksiä. Näin se vaan menee. Joo.

   Poista
 2. Voi ei, miten hupsua ja söpöä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö hianoo, että tykkäät meistä, Varpuslintu//Viikarivartti.

   Poista
 3. Voi, olipas pelottava ruusu, mites se sinut tuollailla säikäytti? Taisi vähän heilua tuulessa, vai lienikö muuten vaan yllättävässä paikassa? Toivottavasti heinä kuitenkin lähti kurkusta! Sä oot kyllä NIIN reipas pikku tytteli, oon kyllä seurannut sun puuhasteluja. Terkkuja velipojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, Elli Karamelli, moro! Mä säikyn kaikkia uutia asioita, mut rohkeesti käyn niitä kuiteskin tutkimassa, varauksella. Joo. Velikullat laittaa sulle muiskuja.

   Poista
 4. Maailma on avara ja ihmeellisiä asioita täynnä. Ei sitä saa haltuun yhden vuoden aikana, vaikka onkin todella fiksu mäyräkoira.

  VastaaPoista
 5. Voepi sitä olla sielä omalla pihallahhii monta kummoo asijata. Eekä sitä vielä tuossa iässä voe tietee että mittee pittää pelätä ja mittee ee. Ja voen kuule sannoo kokemuksesta että montoo asijata voepi säekkyä vielä aekunennii koera omalla pihalla :) Oot sinä vuan mahottoman tomera ja sievä pakkaas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, onpa se mukavata, kun komiat pojat kehuu sieväks ja tomeraks. Muiskut sulle!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hauskaa, että tykkäät, marihelenn, me ollaan tämmösiä hupsukoita ja hassukoita.

   Poista
 7. Mekin olisi vastattu otsikon kysymykseen, että voi. Lähes mikä tahansa voi olla pelottavaa, kun sitä katsoo matalalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo, arvaa vaan näyttääkö meijän iskä jättiläiseltä, ku hän on pitkä ku pylväs, äippä pualestaan on lyhyen läntä, mut melkosen paksu jutikka, joten hänkin näyttää melko jättiläiseltä, ei se ihme, että on tässä ollu piänille koirille opettelua ja ihmettelyä.

   Poista
 8. Onpa mukavaa, että olet äipän kaverina jo aamuvarhain puutarhan tarkastushommissa. Meidän Hippu on myös aamuvirkku ja heti menoissa mukana. Typy on aamu-unisempi. Kivoja tutkiskeluaamuja sinulle niin kauan kuin puutarhakautta riittää.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, juu, eikä mua haittaa säätilatkaan, kaikki käy. Kyllä, on kivaa käyskennellä pihalla aamusta, ku on tuareita tuaksuja ja muuta kivaa.

   Poista
 9. Kylläpäs siellä teidän pihalla tapahtuu monenmoista. Hieno mäyrispenkkikin on tullut ja pelottavia kukkia. Hih! Olet sinä aika tyttö Wiima!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, juu-u, aina sattuu ja tapahtuu, ja just se yllätyksellisyys on tosi hauskaa.

   Poista
 10. Woi Wiima, siellä teillä on kyl vaikka mitä ihmeellistä juttua. Eikä vähiten toi penkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on kyl just käypänen mäykkytalouteen, Taru. Jep jep.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!