lauantai 9. joulukuuta 2017

Vilinää ja vilskettä, hulinaa ja helskettä

Puhurit: Voi että, olipa eilen jännä päivä.
Arvatkaa mitä tapahtu?
Jesh!
Me sopuillaan.
Ihan totta!

Meijän naapuri, Ulla-rouva, jolla on 9 mäykkyä,
 tsemppas äippää vartin.
Neuvo oli, että sinne vaan tyttö poikien sekaan.
Äipän sydän muljahteli,
kun hän poisti turvakehikot siskon ja meijän välistä.
Pikkasen siinä pörhisteltiin ja otettiin mittaa toisistamme.
Sitten ilo käynnistyi!
Voi että me painittiin ja juostiin.
23 kommenttia:

 1. Hyvä pojat! Olipa se äippä viisas, kun uskalsi portin avata! Kyllähän noissa tilanteissa meidän koiran omistajien sydän vähän kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma ja Sulo, kyllä vaan, oikea riemupäivä!

   Poista
 2. Nyt tulj poekiin vaahtija :) Vaekkee sitä kyllä oo ennestäänkää puuttunna.
  Ompa hieno juttu että nyt sujjuu pelit ja leekit yhessä. Mahoton vaahti on kyllä ollu piällä sielä :) Mukava nuapurj teellä ku anto hyvijä vinkkijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyä joo tommoset koirakuiskaajat on enemmän ku painonsa arvosta kultaa. Meijän äipässä on vaan painoo... :)

   Poista
 3. Hieno juttu! Kyllähän tämä arvattiin, että mahtava koiralauma teistä tulee. :) Aikuiset tietysti näyttää aina pennulle arvojärjestyksen, mutta kun yhteiset säännöt löytyvät, niin elo asettuu varmaan mukaviin uomiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, ihan ilman havereita ei olla pärjätty, sillä Tuisku on kaksi kertaa hammastellut Wiima ja huutoahan siitä on syntynyt, mutta oikein mukavasti on mennyt, eikä ihmisetkään ole enää koko ajan kireitä ja väsyneitä. Äippä totes, ettei vanhojen ihmisten kannattaisi hankkia koiranpentua, mutta meijän mielestä just pitääkin hankkia, niin ei sitten muutu kalkkikseksi. :)

   Poista
 4. Ihan niinku meillä Viton ekana päivänä. Meillä meni matot makkaralle ja valokuvissa oli vain jotain epämääräistä tummaa, ehkä koiraksi arvattavaa.

  Hyvin teillä menee. Tulee poikiinkin taas vähän lisävirtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ja Vito, Myrsky on jäyhempi vanha herra, mutta onneksi Tuisku on höpsö ja jaksaa juosta sekä leikkiä. Jaa, teillä oli mattoja, meillä paljas lattia, mut vauhdilla mennään.

   Poista
 5. No niin, nyt voi heittää huutia verkkovirityksille. Kyllä pojat vielä hampaita näyttävät ja murisevat, mutta eivät ne pentua vahingoita. Osoittavat vain rajoja, mikä yleensä onkin tarpeen. Pentu kun ei välttämättä osaa lopettaa riekkummista ajoissa.

  Tää oli sellainen tutustumisen Happy End.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, on kyllä mukavaa, niin ihmisille kuin meille koirielle, kun päätiin eroon porteista ja kehikoista. Nyt voidaan juosta villeinä ja vapaina ympäri huushollia.

   Poista
 6. Koirien leikit saattavat välillä näyttää ihmisten silmissä lähes tappeluilta. Mutta aika harvoin lopulta mitään kurjaa tapahtuu. Eilen kun tultiin kotiin pikkueukon synttäreiltä eukko huomasi korvaläpässäni pienin nirhaman. Siinä oli Hymyn hammas tehnyt korvamerkinnän. Reissussa rähjääntyy :) Kyllä minä kerran vähän vinkaisin siellä ja silloin se korvamerkki varmaan tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek-pappa, pikkasen meinaa meno äityä liian villiksi ja parit rääkäsyt on päässyt ilmoille. Lähinnä äippä. Sitten lepytellään toista ja tuodaan leluja kuononeteen. Vai sait sinä naarmun korvaasi, toivottavasti paranee pian.

   Poista
  2. Ihan pintanaarmu vain, kyllä se siitä häipyy. Niinhän siinä helposti käy, että vauhti kiihtyy ja rauhantuomaria tarvitaan. Mutta eipä ole tylsää hetkeä mökissä, hihi.

   Poista
 7. Siinä sitä roolit laumassa jaetaan kun saa karvakuonot keskenään tehdä tuttavuutta.
  Veikkaan kyllä että Wiima siskosta tulee lauman pomo...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, meidän laumassa Tuisku on pomo ja saattaa niin jäädäkin, sillä Tuisku Huiskulainen on pikkasen hönö, eikä oikein ymmärrä näiden tyttöpoikajuttujen päälle. Aika näyttää.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, on kyllä viihtysämpää näin, niin meille koirille kuin ihmisillekin.

   Poista
 9. Kuvista kyllä näki, että teillä on ollut erikivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Mamma N, ihan yhtä kivaa kuin teidänkin laumassa.

   Poista
 10. Kyllä se siitä. Kaikki yhdessä vaan tutustumaan kunnolla. Kyllä mäyriäiset paikkansa löytävät. Pusuja pikku-Wiimalle❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Marita! Rajoja tosiaan etsitään ja joka päivä tapahtuu yksi näykkäisy ja rääkäisy. Minä vissiin päästään isoimman äänen.
   Wiima on oppinut nimensä ja harjoittelemme luoksetuloa. Teemme myös lyhyitä pyrähdyksiä pihalle. Aivan ihana koiruus!

   Poista
 11. Oi teitä ihanuuksia! Kukas sitä sellaiseen seuralaiseen luottaisi, joka aitojen takana lymyää. Kyllä sitä pitää saada yhdessä juosta ja tutustua. Meilläkin kävi miniän mäykkypentu kylässä kun Eka vielä eli ja se tuli jatkuvasti Ekaa näykkimään. Sitten kun Eka hermostui ja murahti takaisin, se juoksi itkemään miniän syliin. Onneksi näin tilanteen, ettei Eka saanut turhaan sapiskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, hyvä kun näit, eikä Eka saanu syyttä suotta moitteita. Varmalla teil on kova ikävä Ekaa, niin meilläkin, mut siel se ny painii Pyry-papan kanssa, tuanilmasissa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!