keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Lunta ja unta

No ny sitä lunta vihdostaviimoin tuli.
Että me tykättiin!

 

Wiimakin uupparoi hangessa.
Se reppana maisteli lunta ja aivasteli.

 

Välillä piti käydä tankkaamassa ja nokostelemassa.


Ja sitten taas pyrähettiin pihalle.
Äippä käski sanoo, että sori, kun kuvat on törkeen huanoja,
mut ku oli hämärää ja meillä vauhti päällä,
niin kuvista tuli mitä tuli,
enimmäkseen tärähtäneitä.
Ei haittaa, kyä meijät kuvista kuiteskin tunnistaa.


Eilen oli meijän laumassa historiallinen päivä, 
sillä kukaan ei purru ketään,
ja Myrsky leikki murraamatta Wiiman kanssa,
sekä Tuisku ja Wiima nukku samassa kopassa kyljittäin.


14 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut vallan hauskat lumileikit! :) Siinä sitä alkaa yhteiselokin petraantua, kun yhdessä touhuatte. Koirien tutustuttaminen on helppoa, kun ollaan ulkotiloissa. Silloin on kaikilla riittävästi tilaa väistää. Yhteiset remmilenkit on myös hyvä tapa. ;) Ja vartokaahan vaan pojat! Kun siskolla tulee ekat juoksut, menette ihan sekaisin siitä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, no justiinsa, oli niin tosi kivaa, mutta piti tulla välillä lämmittämään varpaita, siis Wiiman, sisälle ja nukkumaan.
   Ööö... juoksut... mehän juostaan joka päivä. ;)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa teidän sopuisa laumaelämä. Kestäähän siinä aina hetken tottua tällaiseen elämänmuutokseen, mutta pian sitä aikaa ei enää muistakaan, kun pikkusiskoa vielä ei ollut. Lucystakin tuntuu jo kuin olisi aina ollut Ronin kanssa. Ensimmäiset puolitoista vuotta itsekseen oloa on jo kauan sitten haihtunut mielestä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan paljon lunta! Meilläkin on lunta, mutta ei ihan tuollaista määrää. Sen verran kyllä, että Eka rakastaisi ulkoilua ja pään hankeen painamista. Olipa hauska katsoa kuvista, miten Wiima tulee teidän poikien perässä kovaa vauhtia, jos on vähän jäänyt omiaan puuhaamaan. Teistä tulee loistokolmikko! Kyllä se mäyräkoiratäti vaan oli oikeassa. Koko lauman pitää olla yhdessä, että tullaan toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, lunta tosiaan tulla rytkähti. Nyt tehdään polkuja ja etitään hankeen kadonneita palloja. :D

   Poista
 4. Vallaton trio :) Mahtavaa menoa, ja se välittyy loistavasti kuvista. Turhaan siellä kuvien laatua moititaan. Wiima yrittää kovasti pysyä Puhureiden vauhdissa mukana, ja ensi talvena on jo voimasuhteet tasaisemmat. Likka kasvattaa vielä oikean kehonrakentajan vartalon ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalla Puhurit puuhastelee, Parek-pappa. :)
   Wiimasta on kasvamassa neitokainen, pentumainen honteluus on muuttumassa jäntevyydeksi. On se söpö.

   Poista
 5. Voe elämisen riemua! :) Pikkunen nahkamasuhhii on sielä jookojjatkona niin topakasti <3 Kyllä tulloo hyvälle mielelle nuista kuvista ja teejjän toohuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyä täytyy todeta, että toi systeri on täräkkä tyttö. Sitkeesti uupparoi hangessa ja yrittää napata meiltä palloa. Hyvä kun ilostutetaan,

   Poista
 6. Onpas pihalla hieno mäyräkoirajono :) Wiimalla ihana ilme kun huomaa ettei se lumi olekaan niin hyvää miltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, jupsista, me mudostetaan kolmenkoiranketju. Wiima maistele ihan kaikkee ja sitten pärskii, kun ei ollutkaan hyvää.

   Poista
 7. Hienostihan se yhteiselo siitä on alkanut. Nuo lumileikit on kyllä ihan parhautta talvessa, sanovat Typy ja Hippu. Pitäkää pojat pikkuneidistä huolta, ettei ihan katoa hankeen. Isot terkut teille kaikille meidän likoilta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, ulkoleikit on kyl hauskoja. Äippä seisoo haukkavahtina, että Wiima saa puuhastella rauhassa. Muiskuterkut!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!