tiistai 12. joulukuuta 2017

Paluupostia Joulupukille

Arvatkaapa, mitä kuvassa tapahtuu?


Joo. Punnitaan Wiima-siskoo.
Se on kuulkaa patvinu parissa viikossa 300 rammaa
eli painaa ny 1,9 kiloo.
Jaa, että miks me punnitaan?
No, että tiietään pläjäyttää oikee määrä postimerkkejä paluupakettiin, 
meinaan ei me olla tämmöstä siskomerkkistä
joululahjaa millonkaan toivottu.
Joulupukilla on käyny erehys.

Vitsi, vitsi, eihän me ny siskoo mihinkään lähetetä.
Melkein ollaan jo siihen totuttu.
Se on oikeen mukava ja hiljanen nukkuessaan.Wiima tykkää myäs leikkiä ja riahata.
Sillä on naskalihampaat ja kimee ääni.
Ollaan joka päivä jouduttu antaan sille kurinpalautusta.
Ei olla varmoja rääkyykö sisko vai äippä kovempaa...


 Tuisku: Miten niin tää peti on liian piäni mulle?


Kauaa toi natiainen ei tarkene olla pihalla,
mut sen ajan se juasta viuhtoo vauhilla.
Kyä siitä vielä kasvaa ihan kunnon koira,
noin niiku tytöks.


19 kommenttia:

 1. Hauska lauma töppöjalkaisia sääilmiöitä teillä :)! Ja huomasin, että teilläkin asuu Wiima :) ? Meillä myös, häntä myös Wompatiksi ja Wimpelssoniksi kutsutaan.

  VastaaPoista
 2. Pitäkää, pojat, hyvää huolta siskosta. Pusuja ja leikkejä niin siitä kasvaa hieno tyttö. :) <3

  VastaaPoista
 3. Hehe, minä luulen Wiimasta löytyvän sen verran pumerangia, että pian olisi taas kuitenkin teidän kiusana, vaikka yrittäisittekin sen palauttaa joulupukille ;)
  Hyvin näyttää tyttö kasvavan. Kyllä ne naskalitkin pikkuhiljaa vaihtuvat vähemmän teräviin hampaisiin ja ääni madaltuu mäyräkoiramaisemmaksi. Malttia vaan kamut. Sitä en mene lupaamaan, että likka kovasti rauhoittuisi. Sillähän on mahtihauskaa kun on pari komeaa poikaa jallitettavana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juu-u, näyttää olevan tossa siskolikassa paljon luannetta ja täytettä, niiku karjalanpiirakassa. Kai se on pakko pitää, ku noi ihmisetkin on siihen niin tykästyneet.

   Poista
 4. Vai on sitä ollut aikeita Wiima palauttaa. Höh, teitä pojat. Noin kivan siskon saitte, joka teidän kanssa pihallakin jo juoksee. Odottakaas kun oppii pallon peluun. Hienostihan te jo Myrsky nukuittekin yhdessä Wiiman kanssa. On se niin kiva teitä katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, tänään ei tönitty eikä purastu siskoo kertaakaan. Myrskykin innostui oikein leikkimään Wiiman kanssa, ja ihan ilman murraamista. Meil oli kaikilla niin mukavaa.

   Poista
 5. No jo minä säekähin että eekaete liene pallaatuspakettija vuan lähössä. Onneks ee kuitenkaa :) Onse mukavannäköstä ku nuin vierekkätä nukutta. Ja leekit yhessä sujjuu hyvästi. Kylläpä tulloo vieläe ilosampi joolu teelle sinne nyt siskon kansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, oltiin tänään porukalla pihahommissa, kun meillekin sato lunta, oikeen tuhti kerros vieläpä. Nahkanapakin jakso pelmuta lumileikkejä ja juasta viirupäänä. Joo.

   Poista
 6. Ette muuten kuitenkaan tosissaan palauttais kun toinen on niin ihana sisko :)
  Kunhan vaan pikkasen leikitte kovanaamoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, hys hys, ei kerrota muille, mut on se siukku kyl kiva ja ponteva pakkaus. Meil on ny lauma, sanos äippäkin tänään.

   Poista
  2. Palvelijatar salaa pyyhkäisi silmänurkkaansa, kun kuvitteli miten mukavaa teillä kolmella siellä on. Just oikeaa laumaelämää. Sitä taitaa vähän säälittää meikäläinen, jonka on pakko tyytyä virttyneeseen mummoseuraan täällä :)

   Poista
  3. Kuoma ja isäpappa, eilen oli huippupäivä, sillä me oltiin somiksessa. Juastiin pihalla ja voi että me naurettiin, ku Wiima uppos kokonaan hankeen, välillä näky vaan vähän selkää ja hännänpää.

   Poista
 7. Viimeisestä kuvasta tulee elävästi Ronin pentuajat mieleen! Meilläkin on läjä noita kuvia, joissa aikuinen poseeraa tyylikkäästi paikallaan ja vieressä on tärähtänyt läntti, joka esittää pentua. :D Onko Myrsky siskon luottokaveri, kun on pienen kuononsa painanut veikan kaulalle? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, meillä on tosi paljon plänttikuvia, sillä toi siukku on tosi eläväinen. Paikoilaan vaan nukkuessaan.
   Wiima: Myrsky on pikkasen jäyhä, mut eilen se ekaa kertaa leikki minun kanssani murraamatta. Nukkuminen onnistuu vierekkäin sohvalla, mutta Tuiskun kanssa me nukutaan kyljittäin myös kopassa. Joo, sanois veikat.

   Poista
 8. Hugo: Osanottoni. Tiedetään, tiedetään... Pikkusiskoista ja -veljistä on aluksi aivan kamalaa vaivaa. Niinku nyt tuo Vitokin. Mä haluaisin olla vetoleikkejä, mutta se vaan painis ja puris mua joka paikasta. Yritän kestää. Yrittäkää tekin. Teitä on sentään kaksi. Tilanne rauhoittuu. Kuulemma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ja Vito, pennut on pentuja, mut kyl se gaumee sinkoilu välillä ottaa hermostoon ja ne naskalihampaat. Auts!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!