perjantai 7. huhtikuuta 2017

Skuuppi ja tiiseri

Tiättekö kuamat, mikä skuuppi on?
Se on semmonen poikkeuksellisen merkittävä
yhen tiadotusvälineen, siis meijän plokin,
ennen muita julkasema uutinen:
Myrsky ja Tuisku auto-ostoksilla.

Tässä teille tiiseri eli maistiainen.
Oltiinpa jännän äärellä eilen.
Me toimittiin automannekiineinä eiku -testaajina.
Juttu tulee Mäyräkoiramme-lehteen juhannuksen jälkeen.


Menossa mukana tiätysti myäs Koiramamma.


14 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut mahtava kokemus, kun olette päässeet autoja testaamaan! Meillä ei testattu minulla kun Jäbä osti uuden auton ja on pahus niin korkea, etten pääse hyppäämällä penkille. Kuljen siis mieluummin veikan kyydissä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, aijaijaijai, ku paha virhe Jäbältä, ku ei ottanu sua messiin autokaupoille. Seuraavalla kerralla sitten.

   Poista
 2. Ohhoh. Teillähän menee elämä mielenkiintoiseksi. Paljon on jännää. Ihan autokaupoilla! Ja lehteenkin pääsette! Taidatte olla semmosia mäykkymaailman maskotteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi, juu, me ollaan monessa mukana ja aina ilosesti (haukkuen). Hiano auto valkattiin, on kattoikkuna ja muitakin härpäkkeitä.

   Poista
 3. Autokaupoilla? Olikos teillä kuraiset tassut? Että on varmasti koiransietävä menopeli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, joo ei ollu kuraset tassut. Äipän auto on malliesimerkki koiraperheen autosta, on meinaan kuraa, mutaa, karvaa ja karkkipapereita, tosin noihin namupapruihin ei olla syyllisiä.

   Poista
 4. No sissos! No nytpäs on aatokaappijaalla käännä lykky ku on suanna nuin kommeet ja viksut testoojat! Ja iha lehteennii tulloo juttuva. Hieno homma! :)
  Kyllä sen merkin myynti noosoo nyt kohisemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, juu, samaa miältä sun kanssas. Äippä ja Koiramamma sai pullakahvit palkkioks ja me vaan silityksiä. Kissa se kiitoksella elää, näköjään koiratkin, mut meil oli kyl hauskaa. Outoo oli, että me ei nähty Karkkilassa meijän tyttistä, Karkkia, vaik oltiin hänen nimikkokaupungissaan.

   Poista
 5. No mutta nythän teille uusi ura urkeni! Voitte alkaa valtakunnan virallisiksi autojen testaajiksi. Sitten oma kolumni maan jokaiseen aviisiin. Telkkarinhan olette jo ottaneet haltuun ;) Eikä aikaakaan kun olette jo kansainvälisiä julkimoita. Respectiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, me tyydytään tähän yhteen auto-arvioijakeikkaan, jää sitten paremmin aikaa pallonpeluulle ja oravajahille ja silleen, mut tattista luattamuksesta ja respekteistä.

   Poista
 6. Voi jukran pujut. Täällä kolme kateellista. Palvelijatar tilasi hajurako-tarran ja nyt se väittää, ettei sitä voi liimata vanhaan autoon, pitää ostaa uusi. Nooh, ehkä siihen menee muutama vuosi, että sillä on varaa siihen. Aiko se tilata meille uudet mökitkin, mutta toivottavasti tilaa sellaiset että sopii nykyiseen sisustukseen, ettei sitä tarvitse uusia. Terkut ja muiskut lähettää Martta ja Alma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta ja Alma, ekaks me lähetetään teille mahottomasti muiskuja ja tervehdyksiä! Joo, toivottavasti löytyy sisustukseen natsaavat möksät, semmoset oikeen pehmoset ja auto kans, mihin toi tarra sopii.

   Poista
 7. Muutenkin aina odotetaan sitä aviisia kuin kuuta nousevaa, mutta nyt erityisellä kiinnostuksella! Hyvin toimii siis teidän skuuppi ja tiiseri. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, Lucy ja Roni, juhannukseen on viäl pitkä aika. Siäl on sitten vissiin neljä auto-arviota, joista siis yks meijän.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!