torstai 27. huhtikuuta 2017

Taivaallista valoa

Onneks lähettiin heti aamusta mökkeileen ja mettäileen Enskulle,
meinaan aurinko paisto ja oli kohtuullisen lämmintä.
Mettänsiimeksessä oli vielä lunta, 
ku sitä oli satanu monta senttiä pari päivää sitten.
Iltapäivällä tulikin sitten rakeita ja räntää.
Joo, ei tykätty.

Katopa tota ekaa kuvaa.
Ensin luultiin, että ufo tulee hakeen meitit,
mut onneks se olikin vaan taivaallista valoa.

 

Jouduttiin taas keokätköileen.
Rämmittiin tassut ja massut märkinä.
Ihan hukkareissu, sillä kätköt oli niin piilossa,
ettei niitä löydetty.

 

Meijän miälestä sais jo kelit lämmetä ja nurtsit alkaa vihertään,
sillä me maastoudutaan ihan tykkänään ruahikkoon.
Joo, ei tykätä tästäkään.


12 kommenttia:

 1. Vähän kyllä epäilyttää, josko tuo valo sittenkin oli ufosta. Superjännissä paikoissa liikutte. Mikäs nyt oli, kun ei kätköt löytyneet? Varmaan pienet vihreät miehen siitä avaruusaluksesta oli ne käyny poimimassa matkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juu, pannaan kätköjen löytymättömyys piänten vihreitten ukkeleitten piikkiin. Tomerasti kyl etittiin ja äippä voivotteli sekä piti gaumeeta purpatusta, kun häntä niin harmitti ettei kätkö avautunnu.

   Poista
 2. Vau! Onpa jännittävännäköinen valoilmiö! Onneksi ei kuitenkaan ufo. :D Harmi, ettei kätköt löytyneet tällä kertaa, mutta liikunta tekee aina hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, mettässä valo siilautuu miälenkiintosesti. Pari tuntia rymyttiin pitkin maita ja mantuja. Joo, liikunta on tän kätköilyn hyvä puoli, vaik vähän harmittikin ettei ykskään kätkö löytyny.

   Poista
 3. Ihan näyttää tosiaan ufolta tuo valo, ei sieltä sitten kuulunut mitään signaalia ? :)
  Hienot metsämaisemat, varmaan paljon tutkittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, onneks toi valo oli ihan äänetöntä, keh heh. Enskun mettät on kyl parhautta.

   Poista
 4. Samaa toivotaan täälläkin, että ilmat lämpenisi ja ruoho kasvaisi. Typy odottelee jo uintireissuja ja Hippu painituokioita Typyn kanssa tuoreella nurmikolla.

  Onneksi lentävä lautanen ei laskeutunutkaan vaan valo oli luonnonilmiö. Ajatella, jos teidät olisi napattu vaikka avaruuteen... kamalaa. Muiskusia meidän tytöiltä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, olis kyl jo kevään aika ruahoineen ja lämpöineen. Vois kölliä nurtsilla ja leikkiä hippasta ja vaik mitä. Kyä olis äipälle tullu gaumee ikävä meitä, jos lentävä lautanen olis imassu meijät sisuksiinsa. Muiskeloita!

   Poista
 5. Rapakelit saisi riittää minunkin mielestäni. Ei tarttis aina ulkoilun jälkeen nakata tassuja pesulle. Metsäulkoilu automatkan päässä tosin on hyvä. Ehtii käpälät kuivahtaa ennen kuin pääsee kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi, kurakelit syksyisin ja keväisin ovat kyl harmittavan kurjia, tassupyykkiä riittää.

   Poista
 6. Ompa hyvä juttu että tuo kommee valo olj vuan semmonen "tavallinen". Eekä mikkää uhvo :) Vuan on suanna äeppä tuas hienon kuvan otettuva.
  Mukava kaete tuola on ehtiä kätköjä vaekkee löötäskää. Kuivoo on ja kevväestä. Onneks että oo irti tuola muastossa. Ee toellaa alustasta erota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, pari tuntia hilppaastiin pitkin mettäpolkuja, ja oli kuiteskin sen verran maassa vilakkata, ettei tarvinnu pelätä kärmyläisiä, meinaan niitä on tual. Joo, äippä on tykkää, että kätköt on poonuksia, kuhan saahaan olla liikkeessä ja kattella uusia maisemia. Onneks muutamassa puussa oli jo vihreetä, niitä hiirenkorvia, joten eiköhän maastokin ala vihreentymään. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!