lauantai 29. huhtikuuta 2017

Aurinkoa, lämmintä ja rojekteja

Jufenaut, ku olikin eilen koree päivä.
Pihailtiin niin ankarasti,
että illalla oltiin ihan pyärryksissä ja
äipän naamataulu oli kärventynny.


Vihdosta viimen päästiin tosi hommiin.
Tunneli Kiinaan -rojekti edistyy hyvää vauhtia.


Taimitarkastaja Tuisku toimi äipän häntäkärpäsenä.
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa,
oi jospa olisit saanu olla mukana.


18 kommenttia:

 1. Näyttää tunneli olevan vielä melko lähtökuopissaan, mutta kyllä se siitä kun ahkera olet! Meillä Sulo unohti pentuajan jälkeen tunneleiden teon- onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, joo, kyä toi tunneli on jo niin syvä, että meikämäyrästä näkyy vaan hännänpää, ku sukellan sinne sisään. Kaivurihommat on mäyrinkäisille melko ominaista, tosin meil ei Tuisku harrasta ollenkaan kaivauksia, se nakertelee oksia poikki.

   Poista
 2. Voi vau, miten hieno kuva tuo ylimmäinen :)
  Ja kyllä, meikämäyrä olis ollut mielellään mukana ulkohommissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu, nykysteen me osataan heti tököttää paikoillamme, ku äippä kaivaa kännykän esiin, ollaan ehdollistuttu niiku ne kuulusat Pavlovin koirat. :)
   Tääl olis tannerta juasta ja temuta, tuu ihmeessä.

   Poista
 3. Siellä teillä syntyy kilpaa kukkapenkkejä ja tunneleita ;) Muistakaa kamut ottaa sanakirja mukaan, kun sukellatte tunneliin. Osaatte sitten Kiinassa ruokaa tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tiäkkö kuule, että ny meillä sataa TAAS lunta ja on himskatin jäätävää. Täytyy pakata reppuun sanakirjan lisäks pari luuta, ku mennään Kiinaan, eihän sitä tiiä, mitä ne meille siäl tarjoo, vaik jotain etanoita ja heinäsirkkoja. ;)

   Poista
 4. Pöh, meillä on maa jäässä, eikä siis kukaan pääse kaivelemaan. Sitäpaitsi on niin kylmä, ettei me haluta olla ulkona omin päin. Pitää varmaan muuttaa vähän etelämpään.
  Teillä on kyllä ollut tosi kivaa, ja onneksi koiran kuono ei kovin helpolla kärähdä. Ellei sitten tutki grilliä liian läheltä.
  Hauskaa vappua ja vappunakkeja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, teil on tosiaan viäl talvi päällä, mut jos yhtään lohuttaa, niin ny meilläkin tuiskuttaa ja pyryttää ja on halavatun kylmä. Nakkista vappua!

   Poista
 5. Mahtava rojekti kamut! :) Tiälä kynnet kulluu jos ruppee kaevuhommiin. Nii on mua jiässä vielä. Vähä varruin kamut sen kaevuun kansa. Jos niät oekeesti sinne Kiinaan vielä joovvutta sitämyöte...sielä ee niät takkuulla vappunakkija tarjota. Suattaa ite vielä nakiks jootuva.Huikaaheeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, eläpä kuule mittään, meinaan meillä on maa valkonen. On pyryttänny lunta enemmän ku koko talvena yhteensä. Juu, ei me sinne Kiinaan haluta, ku ollaan kuultu hirmeitä juttuja niitten ruakakulttuurista...

   Poista
 6. On teillä haasteellinen projekti mutta ei ainakaan puuhastelu lopu kesken kesän :) Kivaa Vappua ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, kyä näissä rojekteissa menee rattosasti tunti jos toinenkin. Kiitti, samoin!

   Poista
 7. Tuossa Kiina-projektissa riittää varmasti hommaa. Joten työn iloa ja hauskaa vappua! Muiskut meidän tytöiltä.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kaivaminen on kyl miälenkiintosta ja palkitsevaa. Onneks äippä on jättänny meille puskien taakse tommosen kaivuualueen, paitti aina ei muisteta pysyä omalla pläntillä, vaan kaivellaan äipän kukkapenkkejä. Arvaatte varmaan, mitä sitten tapahtuu... Vappumuiskut!

   Poista
 8. Iivari sen tuossa jo totesikin, mutta siellä jossain päin Kiinaa saatetaan vielä syödä koiria, että varovasti sen projektin kanssa. Toisaalta sielläkin on kai toisenlaiset tuulet puhaltamassa ja koirien kohtelu paranemassa, että ehkä voisitte olla sellaisia hyvän koiran pidon lähettiläitä?
  Mukavannäköinen päivä teillä on ollut kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, justiinsa, semmosia hyvän koiran pidon lähettiläitä me oltaskiin ja sitten te kaikki kuamat voisitte tulla kans esittäytyyn, että kui onnellisia koiria on Suamessa. Joo. Mitäpä sitä muuta koira tarttee päiväänsä, ku levollista lepoo, maittavaa ruakaa ja miälenkiintosia rojekteja.

   Poista
 9. Rattoisia kaivuuhommia teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, noku pallo aina vilahtaa notkoihin ja kuappiin. Sitten pitää alkaa armoton kaivaushomma.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!