maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kissa vai koira?

Tuisku: Kuule äippä, 
onks sun miälestä kissat vai koirat kivempii?
Äippä: On.
Tuisku: Täh?
Äippä: Joo, tykkään kumpasistakin.
Tuisku: Ei oo todellista!
Mut kumman ottasit, 
jos saisit ihan vapaasti valita,
kissan vai koiran tai kaks?
Äippä: Ottasin teijät kaikki.


Tuisku: Mut mä kyl luulen, 
että koirat on kivoimpii,
ku me ei istuta sanomalehen päällä,
niiku Enskun Niisku-neiti.
Joo ei.
Eikä jahata lintuja ja silleen.
Äippä: Kylläpä jahtaatte, ja jaakaatte oravia, putoavia lehtiä,
autoja, ihan kaikkee, mikä liikkuu ja vaikkei liikkuiskaan.

Tuisku: Äippä, sä oot taas niin ikävä ihminen.
Sitäpaitti, koirat on vähintään yhtä söpöi ku kissat.
Ainaskin mä oon.
Kattokaa vaikka.

 

Mainiota maanantaita ja vilkasta viikkoa, kuamat!

18 kommenttia:

 1. Koirat on tsiljoona kertaa parempia. Ei meinaan tulis koiralle mieleenkään käydä merkkaamassa kaikkia vieraalla pihalla olevia harjoja, pulkkia, lumilapioita ja muita tavaroita. Kai. Tai jos merkkaakin, niin ei haise läheskään yhtä kamalalle. Sisäkissat on eri juttu. Ne voi olla kivojakin, kun niiden ruokakupeissa on yleensä ihan kelpo ruokaa, jota ne auliisti tarjoavat jopa vieraileville koirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, kissankus... pissi lemuu kyl tosi turskille, siis semmosten leikkaamattomien kollien. Meilläkin yks kolli käy kusasemassa ovenrakoon näin keväisin, äippä on miättinny, että pitäs tehä jotain chilipippuripergamottitököttiä ja hölvätä sillä ovipielet. Siin voi kollipojat viikset kihartua, ku käy tököttiä haistelemassa. 😼
   Kyä me tykätään Niiskusta, vaikkei se leikikään meijän kanssa. Se on sisäkissa, vaik sillä on kyl pari ulkotarhaa semmosta catioo.
   Tota noin niin, kyä me merkkaillaan, mut ei ihmisten postilaatikkoja ja silleen.

   Poista
 2. Ehdottomasti ollaan sitä mieltä, että koirat on parempia. t. Eka ja perhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yhtään et oo pualueellinen, koirapualueellinen, Eka, keh heh.

   Poista
 3. Mulla ei ole mitään katteja vastaan, pysyttelevät yleensä mukavan etäisyyden päässä meikäläisestä. En yhtään ole pahoillani, että Palvelijattaren katti oli jo siirtynyt sateenkaarelle kun minä tulin pitämään täällä järjestystä yllä. Vaikka se kissa oli tullut hyvin toimeen perheen villakoiran kanssa. Koiraparka oli joutunut ihan kissan tassun alle, vaikka oli kattia kymmenen vuotta vanhempi. Kumpikin eli 17-vuotiaaksi,joten odotus on aika kova minunkin kohdallani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, täytyy antaa täydet pinnat sun Palvelijattarelles, meinaan hän on nimensä veroinen, koska perheen nelitassuiset ovat yltäneet kunnioitettavaan ikään. Joo, niin säkin, kuomahyvä.

   Poista
 4. Kyllä meellä ollaan sitämieltä että kissat on mukavija vuan koerat mukavampija :) Siitä kissoen merkkuusta ee tykätä. Vuan onneks tiälä ee semmosija ookkaa. On vuan niitä mukavija kissoja jotka kääpi hiiret napsimassa pihalta :) Äet sano että kyllä oot Tuisku ihan supersöpö. Ja Myrsky kansa.Tasapuolisesti söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl kissatkin on hauskoja, ne meinaan pötkii pakosalle erisukkelaan, ku me mennään pihalle, Iivari. Tattista söpöyskehuista. Itte oot söpö, sano äippä.

   Poista
 5. No kaikki ovat ihania, kissat ja koirat! Meidän kisulit ovat suloisuuksia ja pieni Nappi-neitonen prinsessojen prinsessa ja kova jahtaamaan kuivia syksynlehtiä! Eilen olin Napin kanssa metsässä, se metsä oli ihania hajuja täynnä, kaurispukki oli ollut liikkeellä ja se sai neidonkin tassuihin vipinää!

  Te olette tosi suloisia poikia myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on söpösii, toi me myännetään, mut ei kerrota meijän äipälle, ettei hänelle nouse kissanpentukuumetauti, Kivipellon Saila. Terkut Napille ja Sulolle!

   Poista
 6. Tunsinpa kerran mäyräkoiran, joka meinasi jo pentuna kissan listiä. Näppärästi syöksyi kohti katin mahanalusta. Onneksi emäntänsä kiskaisi pois.
  Kissat on kivoja. Ottaisin monta, jos voisin. Vaikka koirat on kyllä yhtä kivoja - ehkä jopa vähän kivempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi, meijän Pyry-pappa tuli hyvin toimeen kissan kanssa, me ollaan ajettu kissoja pois tontilta ihan piänestä pitäen, vaik äippä on kyl yrittänny kiältää. Joo, kissat on ihan jees, mut kylhän me koirat ollaan silti kivempii.

   Poista
 7. Aika vaikeita kysymyksiä olette esittäneet äipälle, siinä on vähän niin kuin puun ja kuoren välissä kun arvostelee kissoja ja koiria keskenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, kylhän se näin on, ku molemmilla lemmikeillä on oma vankka kannattajakuntansa, mut kylhän me kuitenkin tiietään, kumpi plaatu on paree...

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Taitaa tää kissa vai koira olla yhtä kinkkinen miäte, ku että oliks muna ennen kanaa, Myrsky ja Minna, mut totta tosiaan molemmat parempi.

   Poista
 9. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä: koirat on parhaita. Ja te olette supersöpöjä!

  Leppoisaa viikonvaihdetta toivotellen Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy, Hippu ja emäntä, tattista ja näin meidän kesken, koirat tai kaks, on aina kivempii. Joo. Muiskuterkkuja!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!