maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kevätkuraa

Tänään tämmöst...


...eilen tommost.


8 kommenttia:

 1. Aurinko paistaa. Kevät on tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl, kyl, Mimmi, ollaan jo hiaman päästy ottaan arskaa terasille, siis omalle terdelle.

   Poista
 2. Ei meillä vaan tommost tänään ollut. Tänään oli joka lätäkkö jäässä ja aurinko paistoi oikein huolella. Kuivia paljaita kohtia kävelyteillä aika paljon enemmän kuin eilen. Ja kevät haisee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla oli pakkasta melkkis 10, mut heti ku aurinko paisto alko tiät sulaan tommoseks velliks. Tuuli oli hyytävä, meinas lähtee korvat päästä. Joo, kyä se on tuaksuva kevät, kuomahyvä.

   Poista
 3. Täällä oli myös eilen pakkaspäivä koko päivän. Ei juurikaan ehtinyt tiet sulaa rapaisiksi, joten lenkkeily oli mukavampaa. Mutta nyt luvataan lumisadetta ja se on tylsää se. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo-o, lunta tosiaan povattiin, mut just käytiin aamulenksussulla ja tarjolla on semmosta vinkkaa ettei uskaltannu pissiä vastatuuleen. 😉

   Poista
 4. Sinne on kevät alakanna tulla oekeen rytinällä :) Tiälä kipristeltiin tänäuamuna pakkasessa. -23 näätti mittarj. Ee naarattanna.
  Vuan aarinko helottaa että mukavalta näättää kuitennii :) Kyllä ne kohta kuivuu nuo teejjän tiet ja piäsettä kuivin käpsin tassuttelemmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjieker, sano meijän äippä, ku näki teijän pakkaslukemat, Iivari. Eipä ihme, jos ei naurata. Meillä gaumee vinkka, korvat meinas irrota ja häntäkarvat. Tiät oli kuivat, niin että pöllys. Kyä se ny säitä pitelee.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!