maanantai 13. maaliskuuta 2017

Ihanat pojat... laiturilla

Ei viäl päästy korkkaan rantakautta.


14 kommenttia:

 1. Veikkaan, että olisi aikas kylmää vesi vielä. Kyllä se kesä ja uintikelit vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi, kyä näin on, että uimistelemaan päästään vasta parin kuukauden kuluttua, ny otetaan aurinkoo ja nautitaan linnunliverryksistä.

   Poista
 2. Pojat, te ette tiedä mitä täällä tapahtui! Eilen aivan normaalilla pensaan juurikaivuullani yhtäkkiä eteeni juoksi KONTIAINEN! Sellanen musta ja iso. Sain sen melkein suuhun, mutta sitten se riivattu karkasi pensaan sisään. Kyllä en niin isoo ole vielä nähnyt. terveisin Karkki ps. tosi hienot laiturimiehet muuten siellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkki ja *VEKKI*, olipa hyvä, että kontiainen konttas karkuun, sillä se on rauhotettu eläin. Olit kyl onnekas, kun tommosen kontiaisen pääsit näkeen. Tänks, ollaan läpi vuaren laiturikunnossa. Koskas tuut leikkiin?

   Poista
 3. Hieno kuva! Ee näätä olovan ennee kovinkaa kaakana se rantakaasj :) Kohtahan niitä tulloo niitäe vesj´lintuja sinne. Piäsettä niitä vähä kyyvvihtemmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, iskä oli jo nähnyt joutsenia, siks mekin viätiin äippä rantaa, että jos olis saanu joutsenista sääkuvan, mut ei siäl rantussa ollu mitään eikä ketään, joten me sit tällättiin ittemme laiturille ja äippä napsi kuviansa.

   Poista
 4. Siinä kun vielä tovin odottaa niin kohta voi pulahtaa :) Kannattaa kuitenkin käydä kotona odottaessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, paistateltiin päivää ja haisteltiin tuulia, kyä se oli kevättä ilmassa. Joo. Kotiin mentiin ja vetästiin tupsluurit.

   Poista
 5. Mikäs on siellä kuvia napsiessa,kun on takuuvarmat menestyskuvan ainekset narun päässä! Eikä ympäristössäkään ole moittimista.
  Pilveä näyttää nyt pukkaavan. Ons se mollikka teillä paistamassa vaiko ihan Iivarille asti on karannut, kun ei ainakaan täällä meillä näy tänään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tänään ei oo mollikasta tietookaan, tuulee vaan ikävästi, onneks oli eilen koree päivä ja lämmintä tarjolla. Voi sitä välillä yhden päivän palautua vällyjen mutkassa, ku kotiväen putkiremppa meinas syyä meistä kaikki voimat, ku ei päästy yhtään nokosteleen päivällä metelin vuaks. Joo ei. Ny on taas tasasta, niin sisällä ku ulkona. Komistellaan!

   Poista
 6. No ei sinne vielä ihan veteen pääse. On vielä aikalailla jäitä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, juu-u, järvi on ihan umpijäässä. Hevonenkin mennä puuskutti pitkin järven selkää.

   Poista
 7. Todella kaunis kuva! Olette tosi tosi ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, juu, äippä peruuttii järvelle, että sai ikuistettua meijät koko komeudessamme, eikä toi ympäristökään ihan ruma ole. Tänks, kuomat!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!