sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Päähänpotkittu + yks Älämölö-Kurre

Joo, näin meillä...


Sohvalle mahtuu kaks mäyrinkäistä ja
yks ihminen, Koiramamma.
Vappu meni riehakkaasti ja otti veronsa.
Pakko huilia välillä.

Tiiättekö ku meillä on välikatolla orava.
Ei muuten mitään häikkää,
mut tää orava on tosi äänekäs.
Miten voi pari sataa rammaa painava otus saahakin
niin paljon metakkaa aikaseks.
Se juaksee, jytistelee ja tömistelee.
Kuulostaa välillä ku katolla tallustelis karhu.
Mitä ihmettä se tekee hereillä klo 1 yällä!!!
Ja sitten klo 3 ja 5 ja silleen.
Onkohan se Kurre joku hummelipoika,
joka järjestää kotipileitä?

18 kommenttia:

 1. Ihanasti käpsät toisen otsalla ! :) Hyvä on kamulla unenlahjat kun ei mitään huomaa. Orava on meilläkin joskus pitänyt meteliä jossain välikatolla, siellä voi olla soidinmenot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no juu, käpsät on usein mukkellismakkelis, mut unta semmonen ei haittaa, ihan päinvastoin. On turvallista. Voi olla, että meijän oravien soidinmenot jää lyhkäsiks, ku äippä on kattellu netistä kaikenlaisia oravapyydyksiä...

   Poista
 2. Lähheesyys lämmittää :) Voe kurrerukka, ansooko sille viritellään!? Eekös ne oo mukavija vipeltäjiä vaekka pilleitä pittäävättii. Vaekka ohanne kyllä linnumpoejjille vuaraks. Niillon kyllä ollunna oekeet sukujuhlat sielä teejjän katolla, ee oo ehken ollunna vuan yhtä kurree :) Ilosta vappupäevee teelle kuomat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, meillä ei paljon yällä nukuta, ku me ryhdytään haukkuun aina ku oravapiletys alkaa eli joka yö tosi monta kertaa. Äipällä on silmät ihan sikkuralla unen puutteesta ja kiukkunenkin hän on, siis normaalia enempi. Joo, meil on infraäänikarkottimia kaksin kappalein katolla, mutta joko ne kurret on kuuroja tai muuten vaan lujahermosia.

   Poista
 3. Hauskaa ja aurinkoista vappua teille toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
 4. Yksi orava saa infernaalisen metelin aikaan katolla. Aikanaan mökillä Palvelijatar oli aivan varma, että katolla oli orava-armeija jazzaamassa. Mutta yksi ainoa pörröhäntä siellä ravasi mökin toisella puolella olevasta männystä toisen puolen kuuseen mökin katon kautta, uudelleen ja uudelleen. Joku ADHD-kurre se varmaan oli.
  Aurinkoisen ihanaa vapunpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joku ADHD-kurre tääkin on. Päivät se nukkuu ja yät mellastaa. Ihme otus. Nyt kun ei oo oravanmetsästyaika, niin oravaa ei saa loukuttaa eikä mitään. Sillä saa sanoo vaan: hus, hus, mee pois. :D

   Poista
 5. Teidän on laitettava stoppi tuolle älämölölle ja raville. Joo, ja äkkiä kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, tuutko hoiteleen hommat? Terkkuja Minnalle ja Poikaselle.

   Poista
 6. Oravien disco välikatolla on hermoja raastavaa. Siis meidän emämän yhdellä tutulla oli oli sama onkelma. Ensteks se hakkasi harjanvarrella kattoa ja sitte... Ei voi edes toistaa... Mutta nyt ei oo enää SÖPÖJÄ oravia välikatolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, meijänkin äippä olis paukuttannu harjanvarrella kattoo, mut siin kohtaa, missä se oravadisko on, niin katon korkeus on yli 6 metrii, joten ei yletä, joo ei.

   Oravat on söpöi, mut joku sano niitä pörröhäntäsiks rotiks ja tottahan sekin on. Noh, ei meil kuitenkaan vihata oravii, mut kyl niitten pitäs olla hiljasempii, jos meinaavat meijän vintillä hyyryläisenä olla.

   Poista
 7. Hihii...teil o sama peli ku meil. Meil se kurrepurre vetää pisin koko taloo ku mikäki pikajuaksija. Päiväl se kehta tulla airal istuma ja säksättä sial. No sial kyl ain saa äkkilährön, mut yäl o hankala ruveta sanoi jakelema ku äiti ei salli sitä. Kiroo vaa ja huakaa ja sit yritettä taas nukku.
  Verkotta sitä kattoo ei kuulemma saa ku orava on jotenki semmotto rauhotettu paitti joulukuus ja tammikuus. Äiti tiäsi. Vaik mum miälest ei se mittän rauhallinen ol. Se orava.
  Kesässii päivii teil sinne. Me yritettään tääl jotenki selvitä ton naapurin raivo-reetan kans. Yrittä tulla aira lävitte ja huutaa ja näyttää hampait meil. Onnii se pääs jo purema. Sit iskä ja äiti ja toi Onnin äiti suuttus ja pykäsivä semmose airan toho et ei pitäs enää tulla. Äiti uhkas vetä sitä kuanosse jos yrittä. Juttelemas se jo kävi, mut ei siit mittän hyätyy ollu. Semmost se elämä tääl- Pususii laittaa Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, teilhän ny on vallan gaumeeta sen naapurin mustin kaa, huh huh. Toivottavasti aita on vankka, eikä enää pääse tapahtuun murhetuksia. Joo, toi oravajuttu on hankala, ku pitäs hankkii lupa, että sen kurren vois loukuttaa ja kuljettaa poispoikkeen. Iskällä on kyl mettästyslupa ja silleen, mut sillon ku oravia sais pyydystää, niin niitäpä ei näy mailla eikä mannuilla. Kai sitä sitten vaan täytyy ihmisten pärjätä vähillä unilla ja antaa oravan mellastaa. Jossain ohjeessa oli, että voi suhkutella KISSAkarkotetta oravan reiteille. Hah hah haa, ku me naurettiin, meinaan äippä teki semmosta tököttiä, mis oli eukalyptystä, tervakusta ja meiramiöljyy ja montaa muuta hajupaukkua, sitten iskä kävi suhuuttelemassa hajustetta oravan reitille. Mikä oli tulos? Äippä aivastelee, ku se kävelee hajustetun alueen lähellä ja orava ravaa ihan iloissaan, eikä oo hajuista moinaankaan. Näin meillä. Ilosta menoo muiskujen kera teillekin!

   Poista
 8. Voiko teillä kumpi vaan olla etummaisena vai onko siinä tietty järjestys? Meistä Lucy-neiti ei osaa asettua ollenkaan, jos on pää Ronin peppua kohti. Pakko kääntyä toisin päin. Ronia ei Lucy-neidin peput haittaa.

  Onpas aika viheliäinen orava. Toivottavasti keksisi itse lähteä paremmille seuduille asustamaan. Luulisi, että mäyräkoirien yläkerrannaapurina olisi oravalla vähän levoton olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, meil ei oo mitään kummempaa järjestystä, voijaan olla varpaat toisen suussa ja vaik miten päin, kuhan ollaan lähekkäin. Oravia on useita, nähtiin tänään ku ne rämisteli pitkin kattoo kilpaa. Me sutena haukkumaan.

   Poista
 9. Sanotaan, ettei oravaa pitäisi päästää talon rakenteisiin. Ilmeisesti ei, äänekäs vuokralainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, juu, kovin on äänekäs tää kutsumaton hyyryläinen. Meijän talossa on satoja paikkoja, mistä ne pääsee vintille, mahoton yhtälö. Tuliskos Nero meille lainaan...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!