maanantai 2. toukokuuta 2016

Ei millään malttais...

...tulla sisälle.
On meinaan maanmainiot kelit palloilulle,
kuappien kaivamiselle ja auringossa lötköttelylle.
Joo.
(Ja naapureitten kyttäämiselle.)
Naapurin Moose-kissa oli ollu äipän apurina,
ku äippä kävi kaivamassa tiänviarustalta kuusentaimia.
(Omalta maalta, äipän huamautus.)
Pah ja voihan kissanviikset!
Ihan pikkasen oltiin happamina,
ku kissalle haiseva hymyilevä äippä tuli kotio.


22 kommenttia:

 1. Kissa, mikä se on? Täällä yks tyyppi taluttaa valjaissa emännän mukaan semmoista olentoa, mutta me ei olla päästy edes nuuhkaiseen sitä, kun sen omistaja on niin suojelevainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, no juu, mekin ollaan päästy vaan käpälänmatkan päähän kissoista, ku ne on niin nopeita, että aina pääseevät karkuun. Melko röyhkeesti tepasteleevat meijän pihalla, siis MEIJÄN pihalla.

   Poista
 2. Joo, millään ei malttaisi olla sisällä. Moose on reilu kun auttaa naapuria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, toi Moose kulkee niitten äipän ja hoitolasten perässä, ku ne menee leikkipuistoon ja silleen. Seurallinen kissamiska.

   Poista
 3. Kyllä on tosiaankin ilmoja pidellyt. Mitäs se teidän äippä oikein meinaa, kun on kissan kanssa alkanut kaveerata? Eihän sellainen sovi, kun on sentään talossa mäyräkoiriakin. Joku raja se on sentään oltava eläinrakkaudellakin.
  Aurinkoista huomista teille Puhurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, puhut pelkkää asiaa, kuomahyvä. Äippä tykkää KISSOISTA! Aina huakailee, että ollapa meillä kissa. TÄH? Oliskohan se kiva leikkikaveri? Nyt me kyl tosin ajetaan takaa kaikkia kissoja, jotka erehtyy meijän pihalle. Äänekkäästi.

   Poista
 4. Ai aurinko on ehtinyt teidänkin pihalle porottamaan, juurihan se oli täällä meillä. Merkillistä!
  Mitäs, jos tekisitte tuttavuutta naapurin kissan kanssa, niin sitten se ei olisi vain äipän kaveri vaan teidän kaikkien yhteinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne ja Wuppe, äippä olis kyllä miälissään, jos kissa viihtyis meillä. Yks naapurin kissa kävi oikeen sisällä asti, mut se oli Pyry-papan aikaan, ku se oli tottunnu kissoihin, siihen Hipsu-neitiin, jonka kanssa se piänestä pitäin asusteli. Ny ei voija ottaa kissaa, ku iskä on allerkinen. Joo ei.

   Poista
 5. Eikös vaan olekin hienot pihakelit ! :)
  Komea on naapurin kissa, ihan pihavahdista menee kyllä. Voisitte nyt ainakin sinunkaupat tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no joo, onhan se kyl ihan komee niiku kissaks. ;)

   Sinunkaupat? Noup. Kyytiä kyllä annetaan.

   Poista
 6. Miksihän ihmiset ei muuta ulos kevään tullen? Eihän nyt tarvitsisi olla sisällä kuin ehkä sateella. Mekin yritetään lenkin jälkeen jättäytyä tuohon pihalle vinkkinä Emännälle, ettei sisälle tarvitsisi mennä, mutta sillä on aina hinku seiniensä keskelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kuulkaas kuomat, ku meillä on ihan toistepäin, meinaan ei meinata saaha äippää pihalta sisälle, ei niin millään. Me oltas ihan kypsiä ja väsyneitä, mut ei kuule, ku tää yks viäl pyllii ja tyäntelee niitä kolisevia kottiksiaan ja sanoo, että viäl tää yks pikkuhomma, joo, ja toi noin sata kertaa, ennenku hän tulee tupaan.

   Poista
 7. Kyllä näillä ilmoilla kelpaa pelata ja pöllyttää pihamaata. On kyllä tosi kivaa, että teillä on oma piha. Kelpaisi sellainen meillekin mutta onneksi on edes mökki, missä voi olla vähän vapaammin. Muiskauksia Typyltä ja Hipulta teille tuulisille pojille!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, piha on tosi parhautta ja suotas semmonen ihan kaikille. Mökkeily on kans mukavaa, teillä kun on järvikin rannassa. :)

   Poista
 8. Ulkona on tosiaankin nyt mukavaa, kun on lämmintä, mutta ei vielä pahemmim ötököitä.
  Kissat on syvältä. Yksi sulkasatoinen punainen rontti kyttäsi puolen talvea lintulaudan alla ja nyt se yritti siirtyä asemiin pihan puolelle. Siihen sanoimme melko äänekkäästi ei, ja äippä vielä säesti haravalla. Ei ole enää näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, siinä sai punainen rontti melkosta haipakkaa, ku kävitte näyttämässä sille rajareunat. Joo-o.

   Poista
 9. Kissalle haesova äeppä on aeka paha juttu. Aenahhii määräkoeran vinkkelistä.Kyllä en ite tykkeis yhtään. Antoo vuan kyytijä jos meenoo teejjän revviirille tunkee.
  Ilimat on ollunna kyllä nyt mieleeset. Justiisa sopivan lämmintä. Mustalla karvamatolla aarinkopaesteessa on meleko lokosata ollunna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, se on (mäyrä)koiranluanto semmonen, että reviiri pitää pitää siistinä ja kissavapaana. Joo, kyä näin on. Lepposia lokoiluja sulle, kuomahyvä.

   Poista
 10. No älkääs nyt! Komee on kolli. Turkkikin kiiltää ja kokoa on vaikka muille jakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, komian mustankiiltävä on kissi, joo, mut ei voita koossa Myrsky-kissaa.

   Poista
 11. Onpas muuten hieno ja kiiltävän musta kissa :)
  Iloisia pallopelejä kevätkiitureille. Juoskaa täyttä päätä, tulee illalla makeat unet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, totta turisette, ei tarvii ehtoolla unta houkutella, melkein pudotaan suorilta tassuilta petiin. Hih hih, taas saatiin uusi lempparinimi: kevätkiiturit.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!