sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Hanaa!

Tuisku: Sinne se suklas, meinaan pallo.


Myrsky: Himpula vieköön!
Jos mä yrittäisin juoda lammen tyhjäksi...
Tuisku: Ei kai täs auta muuta ku huutaa äippää apuun.

*ouuu-uuu, wuh, räyh, ouuuuuu* x 2


Myrsky ja Tuisku: Äippä, onks sulla vilmauspalkkionapuroita messissä?


Jaa ei vai?
Se on sitten moro ja hanaa!


8 kommenttia:

 1. Oikea periaate että jollei kuvauksista saa palkkaa niin hanaa vaan :)

  VastaaPoista
 2. Seon oekeen, iliman palakkoo ee työtä tehä! No ehken joskus hyväntekeväesyyvveks. Mitenkäpä pallolle kävj? Mulahtiko äeppä lampeen sitä hakkiissa... vaeko muuten otti askelleen vikasuuntaan? Eeku hannoo vuan poejjat tännäepäevänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, äippä mulkkas lampeen, ei ollu meijän vika, ku hän könys kiviä lammenreunalle, niin lipes. Oli melkonen loiskahdus, eikä tuanu siältä pohjalta niitä palloja samalla keikauksella!

   Poista
 3. Aika merkillistä, ettei äippä sukeltanu niitä palloja. Kun kuitenkin lammessa jo oli. Siinä on sillä vielä harjoiteltavaa, "vie mennessäs (kuvauspalkkionaksut) ja tuo tullessas (pallot jorpakosta). Ei luulis olevan vaikea oppia. Jatkakaa sinnikkäästi koulutusta, Puhurit. Minusta teidän äipässä on ainesta oppimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, keh heh, justiinsa eilen äippä sano iskälle, että aina pitää viedä mennessään ja tuua tullessaan, mutta eipä noudattannu sitä neuvoo, ku lampeen mulskahti, eipä. :D

   Poista
 4. Tarvitte pallohaavin!
  Ja paljon poseerausnameja, että saadaan lisää näitä teijän kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, meil on haavi, kalahaavi, mut kyl siihen pallotkin tarttuu, jos meinaan osuu just kohilleen, harvon osuu, ku lammen vesi on sameeta ja melko syvää. Todellakin pitäis saaha posetusnamskuja, mut yleensä äippä vaan hokee "istu", "odota" ja "hyvä". Voi olla, että kissa elää kiitoksella, mut me ei. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!