keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Äärimmäistä

Tuisku tilittää:
Hoh-hoh-hoijaa.
Meijän äippä on henkisesti mimoosa.
Ihan pikkasen saatettiin arvostella hänen ottamiaan 
valokuvia meistä, niitä heittolaukauskuvia.
Tiätysti hän vetäs herneet nenukkaan,
tai äipän tapauksessa, savolaiseen potaattiin.
Tässä tulos,
tosi LÄHIkuvia.
Meijän äippä on äärimmäisyyksien ihminen.
Myrsky:
Miks mut on sotkettu tähän stooriin?
Mä mitään oo märissy.


22 kommenttia:

 1. Hianoja lähikuvia, kirsukokoelma olis hieno vaikka seinällä tauluina :)

  VastaaPoista
 2. Oiiii Tuisku, sul o ihanat silmät. Meittii kyl ny oikke heikotta, munt ja äitii. Kivat nenut teil.
  Lähikuvat on kuulemma hianoi ja se komentoora eli ton Tiuku ja Onni äippä onki ottanu meist semmossii kans. Siit tulee ny isona kans valokuvaaja, vaik se on jo sairasten hoitaja ja semmone .....orotas mää luven sen tost...ratkasukeskeine taireterapeutti. Se meina kuulemma sitä valokuvaamist käyttä siin. Mää näin sen ottami kuvei ja sanon kyl, et paljo hianompii ku mitä äiti otta. Se komentoora sanoo vaa, et siin meneeki vissii sit tasa kai jokku lahjat, ku äippä sit taas piirtä ja maalaa. Komentoora ei kuulemma ossa semmost. Mää sano et lahjas kullaki. Niinku teil ny toi poseeraamine ja ylipäätäs vaa komiana olemine.
  Pususii sinne noihi ihanii nenuihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi (ja Liftari), kyä ny ihan sydämen pohjassa läikähti noi teijän nenäkehut, joo, tattista oikein muiskujen kera. Teil onkin paljon siunaantunnu taiteellisuutta perheeseen, olispas meilkin, mut ei oo siunaantunnu semmosia lahjoa, mut kyl meijän väki taiteesta ja varsinkin valokuvista tykkäävät, oikeen mialuusti käyvät semmosissa näyttelyissä niitä kattelemassakin, joo.

   Poista
 3. No äetit on semmosija herkkijä. Ottaavat vähäsestäe asijasta ihteesä :) Vuan oekeen on kommeet lähikuvat kyllä teejjän äeppä ottanna. Meellä äet jostaesyystä usseennii ottaa nuita nenäkuvija. Johtuu kyllä vuan siitä ettee ossoo ettäesyyksijä arvijjoeja :)Kyllä on kaekki kuvat tiälä teejjän plokissa hienoja kuvija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, sul onkin jalo aatelisklyyvari, kelpaa sitä kuvata. Tattista kuvakehuista, mut helppohan meijän äipän on räpsästä kuvia, ku on näin komeet mallit. ;)

   Poista
 4. Sepäs oli oikein hyvä herne, joka sinne teidän hovikuvaajan nenuun sujahti. Tuloksena tosi hienot potretit! Ja onhan siinäkin perää, että kun on hyvät mallit tulee kuvistakin hienoja. Tosin täällä ihminen on erikoistunut pilaamaan huippumallinsa kuvat säännöllisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, ny kyl kuule, kuamahyvä, ollaan ihan eri miältä sun kaa, meinaan että äippäs muka ottais susta huanoja kuvia. Ei kyllä ota, joo. Ain on teijän ploki täynnä ilmeikkäitä kuvia susta ja sorsista ja silleen. Kuvaillaan!

   Poista
 5. Kirsu! KIRSU! tämä kissaätäti NIIN pussaisi tota nokkaa <3

  VastaaPoista
 6. Ihania nenukuvia (emännän mielestä, toki vähän meidänkin mielestä). Näyttää ihan siltä, että Tuiskun nenä olisi koholla tuossa kuvassa. Siis niinku tullut ulos, semmoinen 3-ulotteinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, mul on vissiin vähän kippura toi nokkakakulusto, silleen veikeesti.

   Poista
 7. Komeita kuono & kirsu -kuvia! :) Meidän Mestari sanoo, että mäyräkoiran kuono näyttää ainakin kilometrin mittaiselta, kun herää siihen, että tuijottaa suoraan kärsästä sisään. Mikäs olisi parempi tapa saada Mestari hereille, kun kiivetä rinnan päälle ja painaa hellästi jääkylmällä kirsulla poskelle. :D

  VastaaPoista
 8. Kyllähän tuohon Tuiskun "potaattiin" mahtuis useampikin herne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne ja Wuppe, no joo, mul on kyl melkonen tuuba kuanona. :)

   Poista
 9. Komeita kuvia komeista pojista. Hienoja! Äippänne on kyllä taitava kuvaaja.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, oooh... kyä ny ihan sydämessä asti läikähtää, ku nätit työt kehuu...

   Poista
 10. Kylläpä se teidän äippä on nyt ottanut teistä ihania kuonokuvia! Meidän äippä vaan hoitelee mummia siellä teilläpäin ja mä olen yksin kotona. Voitte arvata, että on ikävä. Mutta hyvähän se on hoitaa mummia, kun sen operoitiin olkapää maanantaina. Eilen aamulla oli kuulemma pyörtynyt, mitä sitten tarkoittaakaan, mutta onneksi en ollut paikalla. Äippä kuulemma lakkasi tärisemästä vasta tuntien kuluttua, niin mä olisin ollut ihan hermona. Äippä ei uskaltanut ottaa mua mukaan, etten tuljuttele sitä mummin kättä heti uudestaan kipeäksi. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, voi hirmeetä, vai on teijän mummilla operoitu käsi. Me toivotellaan pikasta paranemista oikein muiskujen kera! Joo.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, no justiinsa, ja jos meijän äipän mahakumpu olis yhtään isompi, niin sen takaa ei ees mun pitkä kuano näkys. ;D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!