keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hammaskivenpoisto ja pari tikkiä

Myrsky:
Eilen ei ollu yhtään kiva päivä.
Kävin aamulla ell:illä hammaskiven poistossa.
Olin koko päivän ihan öllinköllin.


Myöhään iltapäivällä köpöttelin horjuvin koivin
lämmittelemään aurinkoon vakipaikalle ikkunan ääreen.
En hualinu Tuiskua viereeni.

Mun ikenestä löyty ikävän näkösiä punasia läiskiä,
joista otettiin näytepala.
Kaiken surmeen lisäks mun suussa on siis kaks tikkii.

Tänä aamuna olin oma terhakka itseni.
Käväsin ulkona haukkumassa haukkaamassa happee.
Söin kunnolla ja köllähdin Tuiskun kaa ruokaperräisille.


Tuisku (eilen): Veikka haisee oudolle.
Paree loikolla täs matolla ja ootella,
että se haisee taas omalle ittelleen.
Hyvälle.


20 kommenttia:

 1. Voi raukka, mikä koettelemus... Mutta hyvää ne ihmiset on sillä yrittänyt saada aikaan, vaikkei heti operaation jälkeen siltä tunnu. Hyvä, että oot jo toipunu tänään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo, eipä kyllä voi kelleen suasitella, mut hyvähän se on, että hampaat on kunnossa. Seuraavaks kyllä kokeillaan Tassunpainallukesn Artun testaamaa kivutonta ultraäänipuhdistusta. Tänks, kuomat!

   Poista
 2. Voe juupelj,että semmonen reessu sittä!No onneks oot kuitennii toepummaan päen. Minnäe mänisin sinne ultraiänjpuhistukseen vuan ee tiäläpäen oo missää. Toevottavasti ee niissä ikenissä oo mittää vuarallista. Sullon nyt kuitennii se häekäsövä hymy hienoen hampaen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, hampaat on kyl raikkaan valkoset, ihan kävisin amerikkalaisiin elokuviin, niillä ku näyttää olevan kaikilla erikoinen hammaskalusto, häikäsevä.

   Käytiin ihan normisti aamulenksulla, joten ei tässä olotilassa oo enää mitään vikaa.

   Poista
 3. Tsemppiä kamuseni Myrsky! Mä niin tiedän ton tunteen, pistivät saman homman vuoksi minutkin hetkeksi pöllyyn jokunen kuukausi sitten. Herääminen vei yllättävän pitkään ja Palvelijatar ehti jo huolestua. Nyt ollaan päätetty seuraavalla kerralla mennä siihe ultraäänipuhdistukseen. Onneksi ei ole syytä vielä pitkään aikaan, toivottavasti. Artulta saa aina hyvää infoa kaikista koiran terveyteen liittyvästä.
  Kepeää kepposrikasta keskiviikkoa Puhurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tämmönen pöllyssä olo ei oo kyl kelleen kivaa. Sulla ja meillä on vissiin samanmoiset hätäilijähualestujaäipät...

   Artun äippä on valveutunu, toisin kuin meillä, joten on kyl mainiota, että on meijän kaveripiirissä. Joo. Kohti pääsiäistä, kuomahyvä, mennään, sais toi lämmin keli tulla, että päästäis pihaileen.

   Poista
 4. Ääk.. aika tylsä kokemus. Pikaista toipumista tuosta reissusta ja parantavia muiskauksia Typyltä ja Hipulta. Terkkuja myös Tuiskulle!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, teijän muiskaukset autto, sillä oon taas ihan pirtee poika. Tuiskulta ja multa miljoona muiskausta teijän sulokuonoille!

   Poista
 5. Kääk, me ei olla vielä tuommoisessa operaatiossa käyty. Ollaan kyllä kuultu kamuilta siitä. Mutta hyvä että toivuit nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, toivottavasti teijän ei tarviikaan mennä hammaskivenpoistoon, vaan teijän purukalusto pysyy valkosena ja terveenä. Toivuttu on, tattista vaan.

   Poista
 6. Kuoma <3 olipa sulla pöllytys!
  Tosin oli hyvä että saivat heti koepalan niistä läikistä. Artulta nimittäin löyty kans pieni ylimääräinen ihokasvain ikenestä siellä puhdistuksessa. Sitä pitää mennä näyttämään ell:lle.
  Heh, vai valveutunut =D Kunhan yritetään selviytyä kaikista haasteista helpolla ja joskus halvalla. Tsemppiä tuuliset, pian tuokin pahanhajunen reissu on hailakka muisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, joo, samoilla nukutuksilla lähti se näytepalakin, ei tarvii uudelleen käydä, eikä äipän miättiä, että onko jotain kurjaa vai ei, nythän se sitten selvii. Ai, että on kuomakaverillakin käynti ell:illä tiedossa. Toivottavasti ei oo löydy mitään kurjaa. Kyä tää tästä, nuppi on jo selvä ja tassut varmat, kiitti tsempeistä.

   Poista
 7. Voi Myrsky, me oltiinkin eilen kohtalotovereita: täällä tikattiin mahaa... Mutta eilinen on jo mennyttä elämää ja nyt taas täyttä vauhtia eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, paranemismuiskut sulle, murunen! Sulle tehtiin iso operaatio, mut pian sä siitä tokenet. Muistahan levätä tarpeeks ja nauttia Tuitun hoidosta.

   Poista
 8. Voi pientä, pikaista toipumista ! Kiva että Tuisku antoi pedin kokonaan toipilaalle, se on reilu peli teillä päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, tänks! Hyvin tässä oon pärjänny, kun selvisin nukutustokkurasta. Tikit pikkasen haittaa syämistä, mut onneks ei liikaa.

   Poista
 9. Toipumisia ♥ Ja toivotaan ettei näytepalasta löydy mitään ikävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, toivuttu on hyvin, tattista. Tänään tuli eläinlääkäriltä viästi, että ihan vaaraton muutos ikenessä eli voijaan huakasta helpotuksesta.

   Poista
 10. Onpas sulla ollut Myrsky kova päivä. Kurjia tuollaiset ell:llä käynnit, kun on ihan tokkurassa koko päivän. Vaikka jokuhan juuri kirjoitti, että hammaskiveä voi koirilta poistaa nykyisin jollain laserilla. On kuulemma paljon nopeampi homma, eikä tarvitse nukutella. Toivottavasti tikit ovat sulaneet, jotta voit syödä pääsiäismunia! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kaikki hyvin, syän jo luita ja muuta hyvyskää. Tikit sulaa ittekseen. Onneks ienmuutos oli vaaraton, joten päästiin säikähdyksellä. Päästäistä!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!