maanantai 21. maaliskuuta 2016

Herra "Pahis" Oravainen

Tuisku turinoi:
Olipa pianoinen ylläripylläri tarjolla heti aamusta.
Meijän peti oli räjähtänny palleroiks!

Alko hirmee syyllisen/syyllisten ettiminen.
Melkein jo soitettiin apuun Salapoliisietsiväkoira Kepponen...

Onneks löydettiin omin voimin syyllinen.
Herra Kurre Oravainen.
Voitteko kuvitella,
että äippä kehtas ekaks syyttää meikämäykkyjä
moisesta tihutyöstä.
Melko törtsyä!


Annoin sitten Herra "Pahis" Oravaiselle opetusta
oikeen mäyräkoiranmitalla,
vuaroon hammasta ja vuaroon tassua.
Joo.

PS. kattokaa mun viatonta nassuani,
kui äippä kehtas ehottaa musta syyllistä...14 kommenttia:

 1. No nyt se selvis, kuka meidänkin makuutyynyn aina hajottaa! Paitsi... meillä ei oo näkynyt oravia. Joten. Syytetään huoltomiestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, hualtomiäs on ihan yhtä hyvä syyllinen ku orava. ;)

   Poista
 2. Myös naapurin Musti voi olla syyllinen. Tai Pirkka. Kyllä ensin pitää tutkia ja sitten vasta hutkia. Ei kai herra Oravainen joutunut oikeusmurhan uhriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, nyt ei voitu syytellä Pirkkaa eikä naapurin Mustia, sitten taas kesällä, ku alkaa pihalla tapahtuun... ;)

   Mitästä huttua, Herra Oravainen otti tuamionsa tyynesti vastaan, tottuneesti eli on selkeesti taparikollinen.

   Poista
 3. Kyllä näkköö nuamasta että viatonta syytettään! Neon nuo oravat salakavalija tihulaesija. Oottako kuullunna muuten että joskus nuo petit voepi kyllä iha itekseennii poksakehella palloeks? Aenahhii mulla kävj yhelle sillälaella joskus poekosena ollessa.Vaekka äet minuva syyttihhii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, ollaan kuultu ja nähty paljonkin palloiks poksahtelevia petejä, tualla Mäyräkoirapalstalla Naamakirjassa. ;D

   Ai ai, että suakin, viatonta luantokappaletta, on syyttä suotta syytelty. Taitaa teilläkin elellä pikkasen törsykkä äippä. ;)

   Poista
 4. Kyllä minusta on epistä, että aina viattomia mäykkyjä syytellään ja epäillään. Jokainenhan tietää, ettei mäyräkoira koskaan ole käynyt siellä päinkään missä tihutöitä on tehty. Minä olen oppinut sulkemaan korvani aina, kun syyttävä ääni alkaa mökissä kajahdella. Esitän silloin olevani sikeässä unessa, voinpa jopa kuorsata varmemmaksi vakuudeksi. Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, pitääpä seuraavalla kerralla, kun satun... eiku "Pahis", Musti tai Pirkka pistäytyy, heittäytyä kylelleni ja kuorsata isosti. Tarkottaakohan se kuuluisa koiranuni just tota? ;)

   Poista
 5. Ei vaan noin viattoman näköiset mitään syyllisiä olla, ei siihen tarvi edes Sherlock Holmesia...mutta kuka ihmeessä se oli ? :)

  VastaaPoista
 6. Pääasia, että teille ei käynyt kuinkaan! Tuollaiset äkisti räjähtävät sängyt on vaarallisia. Ehkä ois parempi siirtyä ihmisten viereen nukkumaan. Noin niin kuin varmuuden vuoksi. ;)

  VastaaPoista
 7. Huh, huh, miten teidän sängylle olikaan päässyt käymään. Hirveä, että ne voi noi itsekseen räjähdellä. Kyllä on parempi nukkua ihmisten sängyssä. t. Eka

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!