maanantai 7. maaliskuuta 2016

Rokotukset ja rehu

Myrskyn murmatuksia:
Tässä vaan miätin kahta asiaa,
että mitä tarkottaa rokotukset ja
miks mun pääni päällä on rehu?


14 kommenttia:

 1. Suuria mietteitä, suuria mietteitä.

  VastaaPoista
 2. Rokotukset tarkoittaa käyntiä kylillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, oikeessa olitte! Kylillä käytiin ja Tuisku haukku kaikkee, niiku sillä ny tapana on, mä olin kuulisti lunki.

   Poista
 3. Ei kannata miettiä rokotuksia eikä rehujakaan. Rokotukset on pikaisia juttuja ja rehut kuihtuu aikanaan :):)
  Reipasta räntäsadepäivää Puhurilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, nopeesti se rokotus tosiaan kävi. Tuisku piipitti. Mamero. Mulle varattiin aika hammaskivenpoistoon. Mitähän SE sitten onkaan... Räntäistä, mutta toivottavasti iloista, päivää myös teille!

   Poista
  2. Meidän Emännän käy kauheasti Tuiskua sääli, kun se on joutunut haukkumaan kaikelle ja vielä piipittänyt rokotuksessa. Tuiskulle paljon lohtumuiskuja ja rapsutuksia!

   Poista
  3. Tuisku: Joo, kiitti kovasti lohtumuiskuista ja rapsuista ja kaikesta! On tää elämä rankkaa piänille, totes eläinlääkärinkin, kun näki mun touhut ja koki mun haukkumiset. Kaikki vähän pelottaa...

   Poista
 4. Rokotukset tarkoittaa sitä, että sut nostetaan pöydälle ja suuhun pistellään herkkundaaleja. Ei kannata sitä sen kummemmin murehtia. Ja rehu päässä on varmaan jotain kevämuotia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, TÄH? Me mitään herkundaaleja nähty!!!

   Meil on melkonen viidakko. Luuleekohan meijän äippä olevansa joku Jane?

   Poista
 5. Hihi, hauskasti sulla kasvaa rehu takaraivossa :)
  Rokotuksiin Nerokin menossa tällä viikolla, kennelyskän rokotuspäivitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, meijän äippä ku luulee olevansa mestarikuvaaja, mut tuli taas todistettua, että ei oo, ku tommonen rehutupsu näkyy kasvavan mun takaraivolla. Joo ei.

   Onnistunutta rokotusreissua, Nero! Ei se satu yhtään. Tai ei ainaskaan paljoo.

   Poista
 6. Rokotus...muistaaksenj tarkottaa pahammakusija muka-namija ( en ottanna)ellin luona. Rehu...oekeen on kommeen vihree ja passoo hyvästi sinun ruskeeseen turkkiis :)
  Sittä ku oot käännä sielä hammaskivempoestolla ni tuleppa huastammaan mitenkä mänj!Ja äet käski sannoo että haluvvaa tietee paljoko semmosella on hintoo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, me ei saatu ees muka-nameja palkkioksi siitä, että annettiin tarkistaa korvat ja kuunnella sydäntä ja silleen. Mulla on toisen puolen hampaat siistit, mut toisella puolella on paljon hammaskivee. Mepä kerrotaan hinnat ja muut tiedot. Mennään pääsiäsviikolla putsuukseen.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!