keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ota koppi!

Ootteko, kuamat, huamanneet, että kohta on Joulu?
Meillä harjoteltiin joulukorttikuvaelmaa varten.
Piäleen meni.
Lyätiin harjotukset ihan leikiks ja nostettiin pikaseen kytkintä.
Kuka ny sisällä tupeksis, ku pihalla on lämmintä ja hilpeetä.


Palloilut onnistu hulppeesti.
Niiku aina.
Kattokaa vaikka!


11 kommenttia:

 1. Vai on teidät pojat taas laitettu töihin! Vihjatkaa sille äipälle, ettei se tarvitse olla aseteltu kuva josta joulukortit tekee, noihan on ihan hyviä missä syöksytte pallon perässä. Ihmisille tulee vain kiva olo, kun kesäisessä kortissa ja menossa toivotellaan "Hauskaa Joulua!". Meillä äippä otti kesällä meistä pojista kotona sellaisen veljeskuvan, jossa kaksoset on armeijavaatteissa, isoveikkakin kotona ja minäkin sylissä. Se lähtee sitten sukulaisille ja tuttaville joulukirjeen liitteenä. Äipällä on tapana aina joinakin vuosina kertoa porukoille, mitä kivaa meille kuuluu. Mukavia palloilupäiviä vaan edelleen! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, hyvä idis, että kesäkuvasta tehtäsiin Joulukortti! Vaihteluu.

   Varmalla tosi mukavaa saaha teistä kaikista pojista yhteiskuva. Tommonen kuvallinen jouluterveiskirje on taatusti mukava saaha. Joo on.

   Poista
 2. No kuka sitä nyt jaksaa posettoo ku nyt on parempi ilima ulukona ku kesällä olj :)
  Teellä se vasta näkkyyhhii hallussa olovan tuo peljhomma! Ee paljoo oo tassut muassa :D
  Mahottoman hienoja otoksija ja pelj´otteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari "Mäyräkoiramaailman Pekhammi", me arvostetaan sun lausuntoos meijän peliotteista, sä ku oot pelimiähiä ittekin. Pannaan pallo pyärimään!

   Poista
 3. No jo on taas mahtavat kuvat! Ja arvatkaas miten nousee Palvelijattarella verenpaine. Se kun on pari kolme päivää jumpannut videoiden kanssa. Kamerassa on ihan kelpo videot, mutta eipä vain siirry blogiin millään. Joo, meistäkin on ihan hauska idea, että käyttäis noita pelikuvia joulukorteissakin. Jos on käytössä fotoshoppi niin sillä vain piirtämään tonttulakit koiruuksille, niin johan olis hienot kortit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, täytyykin olla vähän luavempi joulukorttien kans, joten katotaan... Kiitti vinkistä.

   Nettimartta: Lisään videot ensin Youtubeen ja otan sieltä upotuskoodin. Olisko vika siinä, että Blogger ei tunnista videosi tallennusmuotoa?

   Poista
  2. Párekin Palvelijatar5. marraskuuta 2015 klo 15.25

   Tuo on mahdollista, ettei Blogger äkkää videon tallennusmuotoa. YouTubeen en uskalla sekaantua, en jaksa perehtyä enää mihinkään uuteen viritykseen. Hyvä kun selviydyn naamakirjan ja blogin kanssa. Laiskuus kasvaa iän lisääntyessä. Enkä halua viedä läppäriä kenellekään 'tohtoroitavaksi' kun en halua vieraan surffailevan tiedostoissani. Nuolen siis haavojani luolassani ja manailen.

   Poista
 4. Tuo palloilu on ihan maaottelutasoa, mikäs on äipän kuvatessa, kun on noin mahtavat ottelijat!

  VastaaPoista
 5. No niin on kohta joulu! Ja vasta oli syyskuu! Mamma voivottelee päivästä toiseen, että mihin tää aika livahtaa.

  Hienot kuvaelmaharjoittelut teillä. Mut ei kai sitä kauheen jouluiset kuvaelmafiilikset voi vielä olla, kun ulkona on +15 ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta... (me kyllä tykätään tästä säätilasta, kunhan jouluks tulis lunta, tai edes pakkasta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenttes Jalo! Kyä tosiaan aika vilahtelee vilkkaasti. Kohta on Joulu ja sitten ootetaan kevättä, jonka jälkeen on Juhannus ja taas Joulu. ;)

   Hianot kelit! Nyt ollaan pihalla ja nautitaan. Muistellaan sitten pakkasilla ja hölsillä ku oli auvoissaa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!