sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Hualenaiheita

Tuisku hualestuneena:
Mihin se talvi katosi?
Tuleeko se takasin?
Miten mä nyt näen tontunjäljet?
Pääsekö Joulupukki tulemaan?
Kääk, onks joulu mitään ilman joululahjoja?


16 kommenttia:

 1. Kuule kamu,sammoo oon miettinnä minnäe! Ja ku on se postjlakkohhii ni ee mäne ies Joolupukin kirjekkää perille. Ku ee oo siitä sen meeli osotteesta tietoo.Että mitenkä sitä tässä pelissä meelle oekeen kääpi!?? Kyllä on ankeeta jos tulloo lahjaton joolu. Tiälä ku on muutennii semmonen yks "lahjaton" jo valamiina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, ollaan ny isojen asioiden äärellä, kuten politiikotkin toteevat. :D

   Poista
 2. Hyviä kysymyksiä, samoja täällä mietitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, ny on jännät paikat. Saas nähä kui täs tulee käymään!

   Poista
 3. Ei tarvitse olla joulupukista huolissaan. Hän vanha ja monet konstit osaava veijari, ja tulee vaikka mönkijällä, jos on tarvis.

  Lahjatoivomukset voi laittaa sähköpostina, pukilla on kyllä meiliosoite. Eikä mene lakkoon sähköposti, vaikka Iivari sitäkin jo vähän pelkäsi. Ja äippä sanoo, että sähköposti toimii, vaikka olisi sähköt poikki (tätä en kyllä ihan ymmärrä, ehkä se sitten toimii pattereilla).
  Talvesta ei kyllä ole takeita, mutta kaikkihan me tietenkin toivomme, että kunnon talvi tulisi. Mieluiten aika pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, tattista tiadosta! Ny on vähän helpompi hengittää. Jännä tommonen sähkötön sähköposti, mut se varmaan toimii vähän samalla viisiin ku meijän opat postaukset tual ulkona. ;)

   Talvelle sanotaan niiku amerkiikanmusti, että ASAP.

   Poista
 4. Kyllä tosiaan huolettaa nuo asiat tiälläkii!
  Mukavaa sunnuntaita kuitenkin ja muiskut molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa ja Tiitu, onneks tässä on viälä jouluun monta viikkoo, joten ehtiään saaha lunta ja lähettämään monta postia, jos se Kusti polkis eiku Posti kulkis. Muiskusii!

   Poista
 5. Ei vaivuta vielä epätoivoon, Puhurit! Joulupukki on jännä ukko, kyllä se lahjat jakaa vaikka helikopterista lumen puutteessa. Sillä on niin fiksut tontutkin, että osaavat onkia tietoonsa mäyräkoirien lahjatoiveet ilman kirjeitäkin. Minä olen rauhallinen, kyllä jostain mulle ainakin yksi lahja tulee. Palvelijattarella on heikommin asiat: sillä on jo ties monettako vuotta voimassa sopimus, ettei aikuisia lahjota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo, otetaan rennosti ja ootetaan joulua lahjoineen ilman isompia hössötyksiä. Meilkin vaan me koirat saahaan paketteja. On kuulema illan ohjelmanumero, ku rapistellaan pakettejamme auki.

   Poista
 6. Vai on teiltäkin lähtenyt talvi lipettiin! Jospa se palaa takaisin juuri aatoksi, niin saataisiin valkea joulu, niin teille kuin meillekin. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnekin se talvi hävis, Hanne ja Wuppe. Tilalle tuli hyytävä sade ja karmiva viima. Yhtään ei tykätä! Pidetään lumelle peukkuja eli valkeeta joulua teille ja meille.

   Poista
 7. Ajateltaa positiivisesti: Vielä on mahdollisuus mutakylpyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, joo-o, muta- ja rapakylpyjä ollaan otettu joka päivä, haluttiin tai ei. :)

   Poista
 8. Niin se talvi kuule hävisi myös täältä Turusta. Mutta joulupukki ja lahjat kyllä osaavat perille ilman luntakin. Täällä Turussa se on nähty niin monena vuonna. Toivotaan, että se vielä ehtii aatoksi takaisin tuo talvikin. Olisi niin paljon mukavampi ulkoilla lumihangessa kuin vesisateessa, jota täällä on nyt riittänyt. Täällä ihan laiskistuu....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, teil on siäl Turus kuiteskin upeet jouluvalostukset, oli sitten lunta tai ei. Meil on vaan pimeetä. Joo, laiskuus iskee, ku ei millään viittitä likomärkinä rämpiä tual tiällä, oma piha on sentäs vaan märkä, ei siis kuranen. Kyä tää tästä iloks muuttuu!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!