keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Luolamies

Myrskyn mietteitä:
Mun lualani alkaa kohta olla valmis.
Oottelen, että millonka ne Kiinan koirat,
tyttökoirat, siältä alkaa kömpiin ilmoille.


23 kommenttia:

 1. Tsihhih, oot sää vaa, Myrsky, melkone lualamiäs. Kyllä ne Kiinamplikat siält varmaa pia tulee, ko sää oot nii kova kaivamaa. Mahtava hiano tyäsuaritus! Muiskusii sinpäi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Elli, pitää houkutella Kiinamplikkoja, ku et oo sinä(kään) tullu meijän kaa leikkiin ja kisaileen. Miljonii muiskusii, murunen!

   Poista
  2. Olsin tullu, mutku äippä ei päästäny ;) Täält on nii pitkä matka, pirempi ku Kiinast!

   Poista
 2. Kyllä sinä olet ihan oikea luolakoira. Mahtava luola. Olisit varmaan tykännyt siitä Kirkkokivien luolasta, johon me Jirin kanssa emme uskaltaneet mennä.
  Jos sattuisit (tuskin kuitenkaan) joskus joutumaan vankilaan, niin pianpa sinä itsesi sieltä pois kaivaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, kyä oltas Tuiskun kaa tykätty siitä teijän kivilualasta. Näytti hulppeelta paikalta ja miälenkiintoselta. Vankilasta kaivaiduttais ihan ekana yänä lipettiin, meinaan oltas ihan syyttömiä. :)

   Poista
 3. Voe kaahee paekka! Jo oot melekosen montun kaevoo möörästännä :D Jos ee kohta ala jo niitä kiinantyttöjä ilimestyvä ni jo on ihme. Kyllä oot melekonen kaevumestarj! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, on ollu lämpöset kelit tehä kaivauksia. Olisinkohan mä ollut joku arkkeolooki entisessä elämässä? Tai kaivuri. ;D

   Poista
 4. Apua, eikö ota tassuihin jo tollanen homma =D Taitavasti kyllä peruutat ja heittelet irtonaiset takavasurille, pois työmaalta ;) Älä vaan katoa sinne monttuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, ei ota yhtään tassuihin, Katopa Artun etutassuja, eikö vaan ole paljon leveemmät ja topakammat ku takatassut. Mäyriäisen tassukalusto on luatu kaivuuhommiin. Äippä käy usein kurkkimassa mun tyämaalla, pelkää juurikin sitä, että mä katoon sinne lualaani. :)

   Poista
 5. Hehe...kiinan tytöt ihmeissään kun Myrsky nostaa pään kuopasta jossain siellä Guangdong maakunnassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, heh heh, taijan tyytyä ootteleen niitä koiratyttöjä täällä omalla turvallisella pihalla. :)

   Poista
 6. Aikas hyvä luala. Ehkä vielä hiukan täytyy kaivaa että Kiinaan saakka kuono yltää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, joo, mä ku oon tämmönen putkulanmallinen pitkulainen, niin luulenpa olevani jo puolessa matkassa tässä kaivuuhommassa. ;)

   Poista
 7. Voi Myrsky, oot taitava! Taitaa se kaikilla mäyriksillä olla verissä tuo kaivamistekniikka. Muistan miten ylpeitä ja ällistyneitä me olimme meidän mäyräkoirasta kun se ihan opettamatta kaivoi ja poisti multaa juuri samalla tekniikalla kuin sinäkin. Ihania kuopankaiveluita sinulle jatkossakin, Myrsky-poitsu, vaikkei Äippä taida kauheesti tykätä kun mukanasi sitten tulee multaa ja santaa sisälle huusholliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Anonyymi! Teil oli ihan oikee koirarotu, pojot siitä, ja pojot myäs meijän äipälle, ku hän ei yhtään nipota ku tassutellaan ulos ja sisään. Se on kuulema elämää ja lähtee imuroimalla. Ei me sentään ihan kaikkialle saaha kaivaa kuappia, mut aika monta aluetta on rauhotettu meijän toimille. Kiitos, kuapsutellaan ja ilosta menoo sullekin!

   Poista
 8. Ammattimies asialla! Tuollainen luola menee läpi tiukimmastakin tarkastuksesta. Kaivaminen on taitolaji. Jotkut tyytyvät vain ojankaivuuseen, mutta tosimies kaivaa tunnelin. Teillä Puhurit on kyllä aivan unelmaihmiset palveluskuntana, saatte harrastaa juuri mäyriksille tärkeitä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, totta turiset, nää lualailut on ammattilaisen hommia. Lualassa on juuria, joita pitää nyhtää ja repii ja kiskoo ja sitten pitää se kaavittu maa saaha pois sieltä lualasta. Kovvoo hommoo, sanos savolainen. Oikeesti tossa on iso kukkapenkki, mut äippä on antanut luvan kaivaa, ku pitäähän sitä miäskoiralla olla mialusia harrasteita.

   Poista
 9. Jumatsukka, olipa pätevää kaivamista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, mäyrinkäinen on ku luatu kaivuuhommiin, on meinaan nää etutassut ku kauhat ja sinnikkydessäkin löytyy. :)

   Poista
 10. Johan on kaivuutyömaa... kyllä tuolta luolasta varmaan kohta niitä kiinalaisia tyttökoiria ilmestyy teidän pihamaalle. Ei muuta kuin työn iloa! Pusuterkkuja Typyltä ja Hipulta teille molemmille.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, täällä lualanreunalla toiveikkaan ootellaan niitä Kiinan tyttiksiä, mut ilolla otettas teijätkin kyläileen. Miljoona muiskua!

   Poista
 11. Vaude Myrsky, mikä luola! Tosi hieno!!!! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, lualailu on kyl toiseks parasta palloilun jälkeen. Tai oota... mä unohin mettäilyn, se on kyl toka parasta. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!