lauantai 20. kesäkuuta 2015

Örvellettiinkö juhannuksena?

Juu ei.
Me pojat nukuttiin pehmeessä unipussissa sateen ajan ja
illalla paisto aurinko ja päästiin lenkuralle.Huikaiseva juhannuspäivä tulossa!
Aurinko paistaa heti aamusta ja päästään palloileen pihalle.
Äippä aiko maalata Pömpelinsä valmiiks,
joten meillä on pallonnakkelijakin messissä.

12 kommenttia:

 1. Unipussi? Meillä vauva nukkuu unipussissa, pitäisiköhän Myrskyllekin hommata oma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, ehottomasti täytyy tehä tai hankkia Kollipojalle oma unipussi. Eikös Myrsky just äsken peitonmutkassa kuurottanut? Syvät ja lämpimät unet takaa oma unipussi.

   Poista
 2. Hyvää pallottelupäivää teille! Se onkin ihan parasta puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunnallista juhannusta myäs teille, Naukulan poppoo!

   Poista
 3. Kyllä on hieno tuo unjpussi. Jos ee tuola nukuta ni ee missää :)
  Kommee ilima on tiälläe ollunna. Eelisen satteen jäläkeen.
  Ilosija pelijä teelle kuomat! Minnäe saen viimennii sen ison aejjan. Suatta uskoo että oon juossu pallon kansa :) Mukavata pyhhiin jatkoo vuan teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyllä on lämmintä tuolla unipussissa. Ei tunnu veto ja on pehmeetä ku höyhenpolsterilla makkais. Sun sääennuste piti paikkansa. Aamulla aurinkoo, pualiltapäivin pilvistyvää ja saetta. Joo, näillä mennään.

   Mutta mahottoman hyvä uutinen se sun aitas, kuomahyvä! Ei muuta ku peliä pystyyn ja pallolle kyytiä.

   Poista
 4. Huoletonta juhannuspäivää! Minkä väriseksi Pömpeli muuttuu? Se varmaan selviää, kun katsoo Puhureiden turkkia, hihi. Kai te pojat osallistutte maalaustalkoisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, oikein rattosaa juhannuspäivää täältä vesitihkun keskeltä. Onneks aamulla jaloteltiin, ku nyt pietään saetta ja katellaan elokuvia, me kotimaisia (kih hih) ja ihmisväki Herkule Puuron seikkailuja.

   Äipän Pömpeli on sisältä punanen ja päältä harmaa. Enää on räystäät värjäämättä ja sinne me ei ylletä mestaroimaan. ;D

   Poista
 5. Kyllä, meillä örvellettiin. Tai ainakin tapeltiin. Santun lapinkoirakaveri Huli pisaisi sisälle (harrasti aiemmin sitä useinkin, mutta viime kerrasta oli jo tosi pitkä aika) ja kun Hulia lähdettiin viemään pihalle, halusi Santtukin osallistua nuhteluun.... Poitsut ottivat yhteen kunnolla ja loppupäivän kyräilivät vain toisiaan. Huoh, sanon minä. - Mut tehän pojat ette koskaan tappele, ettehän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikkakummun Anna, vai noin hurjasti kävi pojille! Semmosta sattuu ja onhan se gaumeeta merkata toisen kotia ja reviiriä, pärehän siinä palaa. Joo. Me ollaan otettu yhteen verisesti kerran. Luusta. Sen jälkeen ollaan syäty luut silleen, että Tuisku on metallisessa taitettavassa lehtikompostissa olkkarissa ja Myrsky syä luutaan keittiössä. Ei oo tullu sanomista muistakaan asioista tän järjestelyn jälkeen. On riittänyt murahdus ja toinen luavuttaa eli Myrsky. Toivottavasti Santtu ja Huli pääsee somikseen. Äippä tsemppaa teitä ihmisiä, meinaan teitä varmalla pelottaa, että jos ottaavat pojat yhteen uusiks. Laittakaa pissikohtiin soodaa pariksi päiväksi ja imuroikaa pois, toi vähän laimentaa hajuja ja merkkailuintoo. Toivottavasti.

   Poista
 6. Ihanaa juhannuksen jälkeistä sunnuntaita Tuulipojat. Nyt on ollut todella blogihiljaisuutta. Viikkoon en ole päässyt omalle koneelleni. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa sunnuntaita Ossilaan! Joskus tekee hyvää, ehkä, lyhyt plokihiljasuus...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!