lauantai 27. kesäkuuta 2015

Mörssäri ja höyhensarjalainen

Myrsky kertoo:
Me oltiin melkkis samankokosii, taikkas niiku painosii,
pari vuatta sitten.
Meil oli elopainoo 5,9 kiloo,
vaikka Tuisku oli kyl piänemmän näkönen.

Sitku kulkuset poistettiin,
ja meistä tuli konsulenttejä,
paino nousi 6,7 kiloon, kummallakin.

Äippä tossa on jo pidemmän aikaa hokenu,
että onks Tuisku kutistunnu.
On se, ja mä patvinut.

Tänään käytiin puntarissa ja tässä lukemat:
Myrsky 7,4 kiloo
Tuisku 6,3 kiloo


Tuisku, höyhensarjalainen


Myrsky Thö Mörssäri18 kommenttia:

 1. Tiälä toenen Mister Mörssärj, paeno 7,8 killoo. Vajjoon kilon on tullunna lissee männäkesäsestä poesto-operaatijosta lähtiin. Ee kuulema naarata äetijä. (Vaekka vähä pitempirunkonen kiäpijöks oonnii.)
  Vuan sulla Myrsky on lihasta tuo. Ku niimpaljo juokset sielä pihalla.
  Justiisa näätättä sopivilta kumpanennii :) Eekaet oo vuan vuarassa että joovvut kitukuurille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mister Mörssärj, ei puhettakaan kitukuureista, meil ei semmosia tunneta, meinaan en oo yhtään pläski vaan roteva. Pihalla ku huhkitaan aamusta iltaan ja lenkurat päälle, niin täytyy sitä ravintoo saahankin riittävästi. Toenperrään, lihavuus ei oo hyvästä, joten tästä ei nyt auta paino enää nousta. Joo ei.

   Me ollaan, kuomahyvä, vankkatekosia kääpiöitä, EI lihavia. ;D

   Poista
 2. Tosi hyvältä naytätte kundit!! <3 Tytöt ihan punastuu ja lähettää muikeita muiskuja molemmille! <3

  VastaaPoista
 3. Kilosyynissä sitte ootte olleet. Eihän nuo painot ole yhtään hassummat. Naisihmisten hömpötyksiä vaakahommat ovat, kuka uros niistä piittaa! Palvelijatar on terästäytynyt varsinkin sen jälkeen, kun naamakirjakamu, aika lähellä meitä asuva Hertta joutui välilevytyrän vuoksi leikkaukseen ihan muutama päivä sitten. Palvelijatar vahtaa silmä kovana annoksieni kokoa ja toivoo, että kutistuisin kilon. Huoh. Se kuvittelee, että hoikempana olisin paremmin turvassa nikamaongelmilta. Ei Hertta lihava ole, ehkä vähän tukeva kaunotar.
  Lupsakkaa lauantaita ja sujuvaa sunnuntaita teille Puhurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenttes kuoma! Kerran vuateen ollaan käyty puntarissa. Kyä vähän tuhti saa olla, muttei lihava, siin on iso ero ja varsinkin mäyrän on hyvä olla sopusan kokonen, just se selkä, minä mainittit. Tuisku on hoikka, mut mä oon kieltämättä aika raamikas, mutta korostan etten oo lihava. Viälä. Keh heh.

   Oikein rattosaa viikonloppua teille kumpasellekin!

   Poista
 4. Hyvän näköisiä ootte. Mäyriksistä vaan ei saakaan tulla liikapainoisia, muuten selälle käy huonosti, tai ainakin voi käydä niin. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti komeuskehuista, Marja-Leena ja Ossi! Yritellään pysyä mäyräkoiranmitoissa.

   Poista
 5. Ne on ne lihakset, jotka painaa. Ei läski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mehän ollaan kyl jäntevän lihaksikkaita poika, Hanne ja Wuppe. Terkkuja!

   Poista
 6. Hassua, kun valokuvista mulle on muodostunut mielikuva, että MyrskyTuisku on tollasia ihan, no normaalikokoisia mäykkyjä =D Mutta kyllähän tuollaisessa 6-7 kilon kropassa kilon muutos puoleen tai toiseen merkkaa tuplasti sen, minkä Artulla, jonka paino heiluu jossakin 10,5 - 11,5 välillä.
  Parsakaalia tai muuta keitettyä rehua sitten vaan ruuan joukkoon, mahan täytteeksi, koska eihän annoksen kokoa voi pienentää tuollaisilla pihakiitäjillä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, me ollaan ISOja poikia. Tuisku on kaukana kaniinista ja mä oon lähempänä normimäyrää kuin kääpiötä. Jaa että vihanneksia? Voishan sitä kokeilla. Kiitti vinkistä.

   Poista
 7. Huh huh, niin tuttua tuo painon tarkkailu. Me ollaan aina ajateltu, että te ootte reilusti isompia kuin me, mutta niin ne kuvat valehtelee. Meillähän Hugokin painaa yli 8 kg ja Elvis yli 9 kg. Ja te ette oo pläskejä vaan sopivia. Mutta meillä on pienennetty vähän ruoka-annoksia sen keväällisen neuvolareissun jälkeen... Ja emäntä aikoo ostaa kotipuntariin uudet patterit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, ai, että näytetään isommilta ku ollaankaan! Onks se sitten niin, että telkkarissa tulee 5 lisäkiloo, niin plokikuvissakin tulee muutamia kilosia, keh heh. Karkki on normikokonen mäyrä ja kyllä se on selkeesti meitä isompi. Mut totta on, että kääpiöiks ollaan kookkaita, mut onneks komeita. ;)

   Mehän ei saada pöydästä herkkuja, eikä olla pöydän vieressä notkumassakaan. Saadaan saparoita, siankorvia ja muuta hyvyskää säännöllisesti, että hampaat pysyy kunnossa. Kaipa meidän annokset menee ny piäneen tarkistukseen ja syyniin... Ilosta menoo teille Pojat!

   Poista
 8. Eikai teillä leiju dieetin uhka ilmassa? Onks äippä vauhkona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, ei kai... Vaik oli mun miälestä mun annos selkeesti piänempi ku ennen, ainaskin 10 napuraa vähemmän. ;D

   Poista
 9. Tuhottoman komeita ootte molemmat, lihaksikkaita hunkseja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, vähänkö ollaan miälissämme sun kehuista. Ollaanks me niiku mäyräkoiramaailman hunksit? ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!