perjantai 11. huhtikuuta 2014

Seikkailumettä

 

Tuisku turisee: Oho! Kulkaas kummia.
Käytiin äipän kaa amuulenkillä, no tos ei viäl mitään,
mut sitten me poikettiin Seikkailumettään.

Tual Seikkailumettässä naapuruston pojat leikkii sotaa.
Mettässä on ollu joskus taloja ja niistä on jäljellä raunioita.
Parhautta.

 

22 kommenttia:

 1. Ai miten kadehdittavan mahtavaa! Tajuuttekos puhuripojat ollenkaan miten upeissa oloissa elelette? Minä menisin solmuun innostuksesta, jos teidän kotikonnuilla elelisin. Ja kuvathan ovat taas ihan superhienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule kuoma, ku me pualestamme kateillaan sun lenkuramaastoja, sul on kallioo, puistoo ja sorsia ja kaikkee makiaa. Joo, kyl mekin solmuiltiin, meinattiin täpönöissämme sekoilla toisiimme, ku meil oli taas toi Y-jakohihna käytössä. :D

   Poista
 2. Voi pojat, miten makeita kuvia teistä seikkailemassa! Mä näin aamulenkillä kaksi isoa rusakkoa (siis äipän mielestä toinen oli mun kokoinen) ja olisin lähtenyt hyvälle lenkille, mutta äipällä oli kiire töihin!! Mulla oli muuten eilen synttärit, olen nyt 3 vuotta vanha eikun nuori! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaks, isosti onnee sulle, Eka! Kolme vuatta on hyvä ikä. Terkuin toinen kolmevuatis elikkäs Myrsky.

   Tokaks, varmalla olisit pintelly sen pupun kiinni, mut äipät on useen tommosia, pitää mennä töihin tai kouluunt tai jotain. Pyh. ;)

   Poista
 3. Mahoton seekkaelumehtä teellä! On varmaa hyvä tuola vilistellä. Eekä yhtää pelotakkaa ku ootta nuin lähellä toesianna tuolla jakonarulla:) On teellä paljo mukavija paekkoja sielä. Ja vielä melekosen kuiviahhii, nii ettee kastu maha ja käpsät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaa oli viäl aamulla, mut ny on märkää ja käpsät kastuu. Kaikki tämmöset uutuudet on kyl käheitä. Niiku vähän pelottaa, mut on silti miälenkiintosta. Joo.

   Poista
 4. Seikkailijoista mulle tulee aina mieleen Petsa ja Kilu. Kilahtaako yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ollaanks me mäyräkoiramaailma Pertsa ja Kilu, hih.

   Poista
 5. Raunioita ja vaikka mitä jännää! Mahtavat mestat teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallettiin mennä noille raunioille, ku pojat oli koulussa. Vaan eikö ookin pojilla mahtava leikkiympäristö. On joo.

   Poista
 6. Voi hitsi, miten mahtava tutkimuspaikka! Kyllä teijän kelpaa, murut, seikkailla tuolla. Mä voisin tulla teijän seuraks. Jätettäis Murmeli kotiin ja nautittais oikein mäyräkoiraseikkailusta!
  Muiskut teille viikonlopun alkajaisiks!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon vaan, millon vaan, Mirmeli, oot aina tervetullu ja on se Murmelikin tervetullut. Muiskuja molemmille.

   Poista
 7. Ooh! Ihka oikee seikkailumettä! Oottepa te onnenpoikia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonne ei kesällä oo menemistä, ku heinä on pitkää ja punkkeja vilisee, mut näin keväisin siäl on turvallista seikkailla. Tuu mukaan!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Niin on. Vaihtelu virkistää ja tual Seikkailumettässä pitää olla koko ajan valppaana, on se sen verran paljon jännä paikka.

   Poista
 9. Kiva seikkailumetsä teitillä ja ihan mahtavia kivijalkoja sentään vielä jäljellä. Muistakaa, ettei mäyriäiset saa pomppii liian korkealta alas. Meille kasvattaja sanoi, että mäyris saa hypätä sieltä alas, mihin itse pääsee hyppäämään ylös takaisin. Terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä tykkää noista kivijaloista ja mekin päästiin ihan itte hyppäämään niitten päälle. Totta turiset, Marja-Leena, mäykyt ei saa loikkia liian korkeelta. Me loikitaan sohvalta. :D

   Terkut Ossille.

   Poista
 10. Mun mamma ei oo jaksanu kantaa kameraa lenkeillä mukana - ei kuulemma kannata kun on niin surkeita maisemia ilman vihreetä väriä. Ja pyh sanon minä, aina kannattaa ottaa kuvia mäykyistä te ootte siitä mahtava todiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa! Kaunista mäyriäisneitoa voi kuvata kaikkina vuodenaikoina. Muiskeloita sun kuanolles.

   Poista
 11. Hei Myrskyn ja Tuiskun äippä! Kertoisitko vähän kokemuksia poikien elämästä pallien poiston jälkeen. Paavolle on pallien poisto harkinnassa, se nimittäin on ryhtynyt merkkailemaan yhtäkkiä sisälle. Ja kun ei siitä enää taida näyttelykoiraa tulla, niin sama se on nipsaista pallit pois. T. Svea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Hei Svea ja Paavo! Suosittelen pallienpoistoa, ainakin meillä toimi hyvin. Tuiskuhan ei pissaillut sisälle, mutta Myrsky alati ja aina. Ei voitu käydä kylässäkään, kun koira nosti koipeaan jokaisen kaapin kulmalla.

   Myrskyhän oli jo pari vuotias, kun vietiin leikkaukseen. Ell:i sanoi, ettei aina auta, mutta onneksi meillä tehosi. Myrsky ei enää merkkaile. Jessus, kun helpottunut tämä elämä huomattavasti.

   Emme pystyneet pitämään mattojakaan, kun Myrsky pissasi niille. Päiväpeiton liepeet se merkkasi ja jalkalistat. Arvaat varmaan mikä pyyhkiminen oli jatkuvasti. Mies meinas nyrjähtää mieleltään kokonaan.

   Suosittelen leikkausta. Hyödyt ovat suuremmat kuin haitat. Meidän pojat eivät olisi kelvanneet jalostukseen, joten emme siinäkään menettäneet mitään. Ell:i totesi, että ei voi nyt tulla kivessyöpää, joka tuppaa tulemaan vanhoille koirille, näin ainakin ymmärsin.

   Terkkuja Paavolle!

   http://myrskytuisku.blogspot.fi/2013/12/pissis.html

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!