maanantai 22. heinäkuuta 2013

Aikuiskuvia

Eilen esiteltiin pentukuvia ja tältä me näytetään nyt. 


Myrsky eli Tauno Palo.


Tuisku eli Leo Jokela.


23 kommenttia:

 1. Suloiset pentukuvat, komeat aikuiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Joo, ja me ollaan lisäks viksuja, ainaskin omasta mielestämme. ;)

   Poista
 2. Vauvakuvista, joissa luomet luppasee unesta puolitangossa, on kasvanut komeita, rinta rottingilla kulkevia mäyräkoiria :)

  VastaaPoista
 3. Moikka pojat!
  Viksuja ootte tietenkin;) Ja komeitakin vielä lisäksi:)
  Terkut tiältä satteiselta savonmualta ja muiskut pojille!

  VastaaPoista
 4. Kyllä te pojat ootte söpöjä niin pieninä kuin isoinakin!

  VastaaPoista
 5. Kyllä meidän mielestä kuvissa on selvästi Brad Pitt ja Johnny Depp. Ette nimittäin näytä yhtään ruumiilta. Jokela ja Palohan ovat heittäneet kepit nurkkaan jo kauan aikaan sitten.

  VastaaPoista
 6. Äh, takkuaa tämä kommentointi. Oltiin toteamassa, että ette te kyllä yhtään ruumiilta näytä. Jokela ja Palohan ovat heittäneet kepit nurkkaan vuosia sitten. Selvästi kuvissa on Brad Pitt ja Johnny Depp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato ku nää kommentit menee ensin äipän sähköpostiin ja sitten ne tulee hyväksynnän jälkeen näkyviin, että tallessa ovat sun kommenttis.

   Mut oot tosi oikeessa: Brad Pitt ja Johnny Depp. Meijän äippä elää jotain ihan eri vuosituhatta ku me. :D

   Poista
 7. Eiliset pentukuvat oli tosi suloisia mutta eivät nämäkään jälkeen jää.

  VastaaPoista
 8. Komeet pojat ootte, kaikkihan sen tietää. Te ootte oikeestaan mäyräkoiramaailman Holmes ja Watson, teillähän on äippänne kautta dekkaritaustaakin. Ja ootte molemmat kovia tutkimaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah haa, toi oli paha: Holmes ja Watson. Äippä hyrisee muikeana ja mielissään, hän on vähän lapsellinen. Muiskut!

   Poista
 9. Komeita poikia ootte <3 ! t.Blogikamunne systeri Roosa ( siis Párekin )- ai niin ja tuo mun pikku-systeri iki-liikuja Myy :/ ( Huoh!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Roosa, onks sulla omaa blogia? Olis meinaan kiva nähä kuin söpöjä oottee, sä ja Myy. Vaik oottee varmasti siäviä, ku Párek-veikkannekin on niin komee että. Muiskut teille!

   Poista
 10. Tuisku ! Sää oles ihana raidalline. Äippä tiäsi kuka semmone Leo Jokela o, mää en tiärä. Mut pakko sanno, et olet kyl komiampi ja muutenki mialusampi.
  Myrsky, seki o mun miälest parempi kaikel tappa ku joku Palon Taukki. Hianot kuvat teil oli. Mahtasiks meiä äippä laitta kans muns pentukuvei ja sit näit nykyissi olemukse kuvei. Täyty pyytää.
  Terveissi teil ihanuuret
  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, mulla on tämmönen viirupaita. Sen avulla äippä mut ja Myrksyn erottaa toisistamme, valosassa. Hämärässä me sekaannutaan, ku ollaan ihan saman kokosia.

   Ilmanmuuta halutaan nähä sun naperokuvia. Paas laittaen. Muiskaukset!

   Poista
 11. Moi taas poitsut ! Ei tolla meidän mammalla ole blogia meistä - ei mukamas ehi kun työmatkoineen on jotain sata tuntia poissa ja sit kuulemma loppuaika menee meihin, kotiin, puutarhaan ja noihin 4 kaksjalkaseen urokseen talossa. Ei kuulemma ehdi purkaa meidän saneluita - pöh, laiska mikä laiska ! Kuten huomaatte, hieman on koulutus mamman suhteen vielä kesken ( kovapäinen tyyppi ) - noi kaikki talon äijät on kivasti kieputettu jo kinnertä myöten ;)Ja - muuten toi Myy EI todellakaan ole mun OIKEA sisko - ihan hauska riehakaveri, mut muuten vähän...hmmm...noh...ei ehkä terävin kynä penaalissa ;) Tiedäteks ? ;) On meistä kuulemma tuolla kuonokirjan keskustelupalstalla jotain juttuja ollu...Mukavaa viikkoa ! t. Roosa taas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, oltas voitu lukee ja varsinkin nähä kui siävä sä oot. Mut oothan sä tietysti siävä, ku kerta Párek on komee.

   Äippä on kuonokirjassa Párekin Palvelijattaren kamu...

   Myrsky: Tota noin niin, on meijänkin penaalissa yks vähän tylsempi kynä, ja se en oo mä. ;D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!