perjantai 12. heinäkuuta 2013

Myrsky ja Tuisku rakennusmestareina


Kiirettä pukkaa, päikkärit jää vähille, illalla ollaan ihan tasassa.
Me ollaan vastaavina mestareina meijän kesäkeittiötyömaalla.
Hyvä puoli tässä on, että me voidaan harrastaa akiliitoa samalla.


20 kommenttia:

 1. Kauhistus, tulikin mieleeni että ei kait uusi kesäkeittiö vaan vie teitin akiliitokenttää? Mutta onneksi taitaa olla muuutenkin tarpeeksi lääniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, meijän akiliitorata on tenniskentällä, mut ei olla päästy liitelemään, ku miehet raijaavat lankkuja ja lautoja pois sieltä tenniskenttä-akiliitoradalta. Mut onneks tualla raksatyömaalla on noita pölkkyjä ja lautoja, joten niistä saa hyvää haastetta.

   Poista
 2. Jos päikkärit jäävät lyhykäiseksi, niin silloin ovat Tuulipojatkin varmaan aika tattis, tasaraha illalla, siis meinaan aika kuitteja:) Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kuule, ihan puhki. Kyllä uni sieppaa heti ku kellahdetaan kyljellemme. Morot Ossille!

   Poista
 3. Tulee varmasti hyvää jälkeä, kun mestaroitte!

  VastaaPoista
 4. Kesäkeittiö on koirien paratiisi, kunhan se valmistuu. Siellä saa kerjätä ja saalistaa toisin kuin sisäkeittiössä, ainakin meillä. Varmasti teilläkin. Joten olkaa pojat ahkerina hanslankareina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos noin on, että kesäkeittiö = luvallista kerjäämistä ja lisäruokaa, niin me ryhdytään hoputtaan meijän raksamiehiä. Jihuu!

   Poista
 5. Jännittäviä puuhia! Kuka sitä nyt päiväunilla voisi olla kun tuommoisia tapahtuu omalla pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä on pakottannu meijän pualilta päivin sisähommiin (lue nukkuun). Ku me kuulema ollaan ihan sekasin, muistutetaan epävireistä käkikelloa. Kukkuu.

   Poista
 6. Muistaa sitten työpäivän jälkeen tankata riittävästi ravintoa että jaksatte taas seuraavana päivänä. Eikä niitä välipaloja sovi unohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tankattu, varsinkin vettä. Gaumee jano, ku helteessä ahkeroi ja mestaroi.

   Poista
 7. Hei muruset, nyt ootte tärkeissä hommissa. Keittiöhän on kuitenkin koko kodin keskus - pihallakin. Ja sanokaa mun emännältä terkkuja teijän äipälle, että se on tosi taitava ja tehokas nainen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää ammatti eli vaht... tarkkailu sopii mäyräkoiralle ku maukas luu suuhun, joten olet tosi oikeassa, murunen.

   Oho! Sano meijän äippä ja kiittää kehuista.

   Poista
  2. Hei kamuset, onks teidän vakuutukset ja turvavarustukset, kuten kypärät kunnossa? Kai muistatte myös lakisääteiset kahvi- ja ruokatunnit? Älkääs nyt vaan alkako polkemaan saavutettuja etuja ; )

   Poista
  3. Kuule joo on, kaikki vakuutukset on kunnossa. Kypäriä ei oo, mut me ollaan niin sukkelia veikkosia, että hypätään vaarojen tieltä poispoikkeen. Himpula, kahvitauot on kyl jääny viättämättä. Täytyy huamenna vetästä tuplat tai triplat, hyvä ku muistutit. :)

   Poista
 8. Komentakaa, pojat, ne velttoilijat sieltä töihin, ettei teen tartte itte koko köksää rakentaa hiki hatus ;) Onneks sentää ehditte sitä akiliitookin välillä harrastaa, se pitää mielen virkeänä. Ootte te vaan niin komeita poikia siellä työn touhussa, että ihan silmä lepää teissä. Muiskuja molemmille <3
  - Elli -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli Ruusunnuppu, juu, kyllä komennetaan, meinaan heittään meille palloo. Hiki on ollu hatus, meinaan täällä on mahoton helle. Raksatyömaa on kyl todella mielenkiintoinen paikka ja onhan se kaikkien tiedossa, että raksapojat ja pikipojat on komeita. Muiskut.

   Poista
 9. Kyl joka työmaalla päällepäsmärit tarvitaan. Hyvä, pojat, että pidätte komentoo!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Äippä kyllä yrittää olla piällysmiehenä, mutta kyllähän kaikki tietävät ketkä tahtipuikkoa heiluttaa tässä pihapiirissä. Keh heh.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!