maanantai 18. tammikuuta 2021

Säänkestävyys koetuksella

 Wiima: Joo.
Tulin vaan sanoon, että ny alkaa olla munkin säänkestävyys koetuksella.
Lunta on päälakeen saakka ja pakkanen paukkuu yli kaheskympissä.


 

8 kommenttia:

 1. Kaikilla meillä säänkestävyyden raja kulkee jossakin. :D
  Eräänä kylmänä jouluaattona meidän Emäntä pisti merkille, että kaupungissa oli paljon suomenlapinkoira, kunnes hän tajusi, että yli kahdenkymmenen asteen pakkasella se taitaa olla ainoita rotuja, joiden kanssa lähdetään vielä tuosta noin vain reippaalle kävelylle. Lapinkoiria näytti olevan paljon, kun kaikki muut rodut puuttuivat joukosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, mainio juttu toi teijän Emännän suomenlapinkoirastoori.

   Poista
 2. Pysy pirtissä, Wiima-neiti! Kohta tulee kevät ja ilma lämpenee, kiusaa siihen asti veikkoja, jotka loikoilee varmasti patterin vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika käy pitkäs, jos joutuu tupasessa pitkään köllimään, Arttu. Pitää päästä tuulettuun ja puuhasteleen pihalle. Kevättä ootellessa.

   Poista
 3. Paremmin oot tarenna ku myö muut määräkoerat! :) Myö vuan vynttäävyttään kaekemmualiman perperriin ja muuhun. ja silti vilu meenoo kapasta. Ja sinä vuan oot temmeltännä nuivvuan...oot sinä vuan melekonen tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, mulla on paksu turkki, mut kyl tassut tahto jäätyyn ja piti pinkasta tupaan lämmitteleen.

   Poista
 4. Wiima, samalla lailla minäkin sinun iässäni pakkasiin suhtauduin. Mutta kuule, kyllä joku loimi on hyvä niskaansa heittää, kun mittarissa alkaa olla yli kymmenen pykälän miinukset - saati sitten parikymppiä! Sanovat koirienkin herkistyvän reumatismille vanhemmiten, vaikka kuinka olisivat karaistuneet nuorempana. Hieno kuva sinusta jälleen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein niistä pusakoista tykkää, Pappa, puhumattakaan tossuista. Oon tämmönen luamutyttö. Tuun sisään ku käy liian kylmäks. Äippä väittää, että hän joutuu oleen mulle portsarina. Mut hei, mitä muuta virkaa hänel oliskaan, eläkeläisellä. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!