tiistai 7. helmikuuta 2017

Nötkötit

Äippä sano, että me ollaan hänen omia piäniä nötköttejä.
Meistä tää oli enempi ässäkeksimuadostelma.


Mitä liä tarkottannu,
mut meikämäykyt nautti koko mäyräkoiranmitalla auringonpaisteesta.
Välillä vaan käännettiin kylkee ja annettiin lämmön levitä.

 

Joo, ja tuli viäl miäleen, että meijän kuva on Minun maisemani -kuvakisassa mukana.
Saa tykätä ja painella sydänpainiketta.
Äipän plokissa on kisasta enempi tiatoo.


12 kommenttia:

 1. Juu, ässäkeksit tuli kyllä mieleen noista kuvista. Olette te aikamoisia nautiskelijoita. Meillä ei aurinko juuri oli paistellut. Eilen ihan vähän pilkahti ja nyt alkaa kyllä näyttää lupaavalta. Ja kunnon pakkaskelit! t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, ny sä pääset nauttiin auringosta ja pakkasista täysillä. Ihan huippua. Meil pakkasta 15 ja tehdään takapihalle todella lykäsiä pyrähdyksiä, se on meinaan yks jalannosto ja sisään. Joo.

   Poista
 2. Aurinko, ei oo näkynyt täällä päin. Mutta toivossa on hyvä elää. Nauttikaa te pojat oikein kummallakin kyljellä auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, himpula pimpula, toivottavasti saatte oikeen räväkän aurinkopäivän. Meil paistaa toista päivää, mut on gaumee pakkanen. Onneks sisällä voi kölliä ja paistatella kylkiä.

   Poista
 3. Tuo on ihan taattu juttu, että jos auringonsäde jonnekin asunnossa lankeaa, niin siinä on kohta mäykkyjä pötköttämässä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, juu-u, vanha sanontakin jo sanoo ettei lämmin luita riko. ☀

   Poista
 4. Äänet on annettu. Tottahan toki!
  Paistaa mollikka täydeltä terältä ja mittarissa -12 pykälää. Kyllä me tykättiin aamulenkillä. Hippasen vaille parituntinen vierähti kipitellessä. Laiskanpuoleista vauhtia pidettiin,kun tuo narun jatke ei oikein jaksa ravata. Mukavaa tiistain jatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, kuamakaveri! Olipa teillä pitkä kävely. Hyvä te! Me ollaan pelattu pätkissä villapaidat päällä palloo pihalle. Oikein rattosta ja lepposta viikonjatkoa teille.

   Poista
 5. Iänestetty on ilimammuuta :) Kyllä on aarinkoläekkijä kateltu tiälläe. Ja tälläävvytty justiisa siihen mihinkä paestaa. Riippumata siitä onko justiisa immeesen kulukureetillä. Väestäkööt :) Kyllä on naatinnollisen näköstä pötköttelyvä teellä. Toevottavasti paestaa vielä muutaman päevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, paistaa räköttää ja pakkanen paukkuu nurkissa, ollaan sitten tupahommissa. Joo, meijän äippä huutaa aina, että väistäkää ihminen tulee, jos ollaan rentoutumassa kulkureiteillä. Ikävä ihminen. Rapsakoita lenkuroita ja oikein paljon aurinkoo teille kaikille!

   Poista
 6. Meillä Sulolla (kuten molemmilla aikaisemmillakin koirilla) sama harrastus: mennä makaamaan aurinkoiseen kohtaan huonetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma ja Sulo, harvoin on liian kuumaa vaikka kuinka aurinko lämmittäis.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!