keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Luut

Kyä luut on koiran parasta herkkua.
Tosin meillä menee vatta vikkelälle tuareista luista,
niin ollaan siirrytty syämään sonninsuteja.
Mukavasti kuluu aika rouskutellessa.

 

On toi meijän äippäkin aika kova luu,
meinaan tossa valokuvauksen saralla.
Nappas meistä sääkuvan, taas.
Ollaan menty jo laskuissa sekasin,
että monessako sääkuvassa ollaan komeiltu.

 

12 kommenttia:

 1. Samaa mieltä ovat Typy ja Hippu. Luut ovat parhautta. Tuoreita ei meilläkään syödä kun mahat ei välttämättä kestäisi. Teidän äippä on niin hyvä kuvaaja, että kannattaakin napsia vaikka niitä sääkuvia ja usein. Reipasta menoa loppuviikolle ja muiskut meidän likoilta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kiitti muiskuista! Äippä kiittää kuvakehuista ja taitaa se olla niin, että joka päivä hän napsii kuvia, meistäkin. Onneks hänellä on sen verran tilannetajuu, ettei lähetä sääkuvia ku kerran viikossa, muutenhan ne siäl Ylellä hukkuis kuvatulvaan. Joo.

   Poista
 2. Mulla on vähän sama vaiva noiden luiden kanssa. Välillä vikkelällä ja toisinaan ei taas tule yhtään mitään. Mutta silti ne on niin hyviä!
  Onnittelut taas teidän äipälle hienosta sääkuvasta! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, meil on muuten semmonenkin juttu tossa luunsyännissä, että toinen elikkäs Tuisku, täytyy ympäröidä verkkokompostilla, sillä muuten me karataan toistemme kimppuun. Huh huh. Jältätään suteja ja muita kovia kaperoita, niin pysyy vatta kunnossa, kuomahyvä. Äippä kiittää!

   Poista
 3. Mekään ei enää saada oikeita luita, kun minulle tulee umpitauti ja Jirillle oksennustauti. Ei kiva.
  Kyllä te niin edustavia säämiehiä olette, ettei yhtään haittaisi, vaikka esiintyisitte joka päivä. Me ainakin tykättäis. Ja hei säämieet, voisitteko tilata tänne vähän lisää lunta. Meillä on niin vähän,että pelloilla on sänki näkyvissä. Se pistelee mahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu ja Jiri, kumpikin tauti on kyl pahasta. Mukavaa ku tykkäätte meijän sääkuvista ja ilman muuta tilataan teille lunta. N-Y-T! Sänkipelto on kyl hankala kuljettava lumettomana.

   Poista
 4. Antakeehan äepän vuan kuvata. Nii on hyvä kuvvooja että kyllä nuita mieliksesä kahteloo. Ja vielä jos siinä määkkypoejjattii kommeiloo :)
  Luut on koeranelämässä parraeta. En sitä minäkää niitä tuoreita suata syyvvä. Vuan semmosija vähä puahettuja ja sittä nuita sutia kansa. Kyllä on niitä jyrsiissä hyvä mielj. Eekö vuan kuomat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, totta turiset, sutiset ja paahtoluut on herksuja. Joo-o. Siinä kuluu jykertäessä monta tovia. Äippä kuvaa, ihan joka ikinen päivä ja onneks tosiaan me komistetaan melkein kaikkia hänen kuviaan. Mitenkähän käy, kun syksyllä hänen oikea kätensä on 6 viikkoa kipsissä...

   Poista
 5. Sonnin sudit oli meilläkin koiranherkkua joskus. Kyllä pieni koiroo sai siihen antaumuksella aikaa kulumaan, kun nautiskellen piti syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi, kyllä vaan, aika vilahtaa ja vatta täytyy sopivasti. Namsku.

   Poista
 6. Nyt pitää ostaa kaupasta noita sonnin suteja, niitä ei ollakaan kokeiltu.
  Hieno sääkuva taas,unohtuu ihan nämä siniharmaat kelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, voijaan suasitella, ovat maukkaita ja rapsakoita. Ny on ollukin vaan liukasta eli ei olla saatu uusia sääkuvia napsastua.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!