keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Nökötystä

Tuisku tilittää:
Kuka osaa nököttää nätisti?
Kysyn vaan...
Näyttääkö joku tottelematon ihan puhvelilta?
Kysyn vaan...

14 kommenttia:

 1. Komeat on nököttelijät, selkeästi kevätkelejä kaihoten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, sulais ny pian toi lampi, että voitas tyrkätä, ihan vahingossa tiätty, sinne palloja äipän ongittavaski. :D

   Poista
 2. Täytyyhän toisen käyttää puheenvuoro "varokaa heikkoja jäitä!" ja toinen kuuntelee. Työnjakoa tuo on.
  Näyttää lampi olevan jäässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne ja Wuppe, niinpä, Myrskyllä on AINA jotakin sanomista pihalla. Lampi on jäässä, mutta sen pinnalla on mäyräkoirankintunverran vettä, joten ei tee mieli kieritellä sinne palloja, jos äippä ei oo lähellä niitä haravoimassa. ;)

   Poista
 3. Ei näytä. Ihan näyttää mäykyltä, jolla on jotain tärkeää asiaa.
  Teiltä näyttää lumi sulaneen kokonaan. Meillä on vielä sellaista märkää ja upottavaa, jota ei oikeastaan pitäisi lumeksi edes sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuule kuomahyvä, Myrskyllä on paljon tärkeitä asioita, usein, liian usein sanoo äippä. Märässä ei oo kyl yhtään kiva uupparoida, toivotaan pikasesti uutta kunnollista lunta ja pikkupakkasta tai sitten hypätään suoraan aurinkoiseen kevääseen. Mut harvon sitä saa mitä tilaa?

   Poista
 4. Sillon sitä pittää sannoo ku on asijata:) Vuan ompa teeltä lumet hävinnä!Heleppo on palloo pelata.Vielä sitä lunta kyllä sattaa...ee vielä kevvääks herkijä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyä pyäris sunkin maapallos humakasti pitkin pihaa, ei juuttus hankeen. Varmalla tulee lunta, ei tarvii olla ees sammakkomiesennusta, ku osuu nää meijän aatokset kohilleen. Valitettavasti. :)

   Poista
 5. Ja puhekuplissa vois olla:
  Myrsky: "Äippäheitäpiansepalloheitäheitäjo äläkäsittenheitäTuiskulleheitämullemullemulle *vetää välillä henkeä* katokkinsittenettetheitälampeentaisaatittehakeesensieltä heitäheitäheitäjo"
  Tuisku: "Äippä come on, käske ton yhen tukkii leipäläpensä, mä en jaksa enää kuunnella sitä!" ;DDD

  VastaaPoista
 6. Myrsky on todennut, että paras pajattaa non-stoppina niin ehkä edes osa viestistä menee perille ;) Kukaan miltään puffelilta näytä, kaks tosi komeeta mäyräkoiraa topakkana ja tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, Myrsky on kyl iso ääninen sillon ku se tahtoo jotakin ja kova komentelemaan äippää. Äippä kyl hyssyttelee ja yrittää vaijentaa, mut melko heikoin tuloksin, ku meijän äipän tahtotila on heikompi ku Myrskyn. ;D

   Poista
 7. Sitä oli sitten Myrskyllä vähän sanomista kuvaussessiosta! Kyllä sitä aina välillä on hyvä pitää kaikki tietoisina siitä, mitä pihassa tapahtuu ja varoitella, ettei tänne kannata tulla. Minäkään en juuri muualla hauku, mutta oman pihan pidän mun alueena ja sinne ei ole muilla asiaa. Ja parempi olisi, etteivät edes ohimenevällä tiellä kävelisi. Häiritsevät pahalaiset mun piharauhaani.....pelko elää, että tulevat lähemmäs...t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, nyt puhut kuama asiaa, kyl omaa pihaa pitää vartioida hualella ja kuuluvasti. Terkuin kaverisi Myrsky

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!