sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Normisettii

Komeesti meni lauantai, 
vaikka iskä olikin koko päivän töissä ja poissa.


Kaivettiin kuappia, 
joihin pallot sujahti sulavasti.


Katteltiin rantsussa veneennostoo,
nää on kattokaas näitä miästenhommia,
jokka aina kiinnostaa.
Joo.Palloiltiin pihalla.
Tiätysti!


Normisettii, mut virneeseen vaan vetää naamat kuanot.

18 kommenttia:

 1. Mahottomija kaverija ootta tuossa kuoppiin kaevelussa :D Minen sua ihan tuommosija syntymmään. Tosin eepä niitä tuoho aenuvvaan kukkapenkkiin oo lupa tehäkkää.
  Eepä ihme että on kuonot virneessä. Hieno päevä on teellä ollunna. Varsinnii tuo venneennosto on semmonen jota on varmaannii pitännä tarkkaan pittee silimällä. Ettee vuan immeenen tie siinä mittää möhlinkijä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, meillä on alueita, jota me saahaan miälinmäärin tonkii ja kaiveksia, mut ei meilläkään oo asiaa kukkapenkkeihin, mitä ny joskus pikkasen ja ihan vahingossa...

   Aina ollaan tarkkana, ku jotain poikkeuksellista on tekeillä ja ollaan kyl tarkkana vaikkei mitään poikkeuksellista tapahtuskaan, ihan sen takia tiätyy, että minä hetkenä tahansa voi sit kuiteskiin tapahtuu jotain. Ihan mitä vaan, tai silleen. Joo.

   Poista
 2. Vois luulla että kesällä kuvattu kun on vielä niin vihreätä nurmikkoa, vain muutamat lehdet paljastavat syksyn tulleen :)
  Varmaan ollut kivat päivä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, aamusta toi nurtsi on valkee kuurasta, mut ku aurinko paistaa, niin numikko on takas vihree. Melko kätevää, meinaan tolla valkosella nurdella ei oo yhtään kiva juasta, ku maha kastuu. Paitti, Nero, sulla ei kastuis maha, ku sulle on jaettu tota säärikalustoo.

   Poista
 3. Miästen hommat, poikien kujeet ja naisten sylit - niistä on hyvä päivä tehty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia, toi sun toteemus on niin osuva ja nasakka, että sopis ihan miätelauseeks. Voijaanko tehä siitä miätelausetaulu?

   Poista
  2. Tänks, Tuulia eli mepä semmonen taulu tehä mutastaan. :)

   Poista
 4. Vau mikä kuappa, mä oon iha kateelline teil. Mää kun kans tykkään kuappii kaiveskella. Varokaa vaan ettette sit putoo sinne Kiinaan, jos oikeen syvän kuopan kaivatte. Teil on ollu kiva päivä, mää virnistelen tääl sit teen kunniaks ;)
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, kuappien tyästäminen on kyl mäyrille sopivaa hupia. Sä oot tyttö meijän makuun. Äippä käy välillä tarkistamassa, että yltää meijät takasista vetämään maanpinnalle. ;D

   Muiskusii, söpönen!

   Poista
 5. Kuopankaivuun maailmanmestarit asialla. Vallan mainio päivä teillä taas olikin. Ettekö yhtään neuvoneet niitä veneennostajia? Minä olisin pari haukahdusta päästellyt ilmoille, ihan vaan ohjausmielessä. Ja voi hitsinvitsi mikä lääni teillä on pallokenttänä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tottahan toki me neuvottiin, äänekkäästi, mut äippä vei meijän pois just sillon ku ne miähet olis tarvinnu meijän neuvoja kipeimmin. Toi pallokenttä on L:n mallinen eli toinen samanmoinen alue on jätetty ihan vaan, ja just, meitä varten. Kyä siinä saa melkosen haipakan aikaseks ja riitää kiitorataa tömistellä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joo, komeilla on komeet poterot ja silleen, Myrsky ja Minna. :D

   Poista
 7. Kyllä se normisetti on parasta elämää! Meikä katteli eilen noita leikkuupuimureita, kun "takapihalta" käytiin kaatamassa rypsisato (lopultakin). Mutta kyllä oli hyvät kelit meilläkin viikonloppuna ja monta eri kertaa käytiin lenkillä. Mummikin kävi kylässä ja toi tietysti herkkuja. Ja Jäbä nylki sen hirvenpään.....Mukavaa viikkoa toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, teil on ollu monenmoista touhuu ja äksönii. Meijän Ensku oli hirvimettällä viime viikonloppuna. Tuli pari kaatoo, mutta niistä ei riittänny viälä meille paisteja. Toivottavasti ei saaha hirvenpäätä, pelottas varmalla ihan yhtä paljon ku sua. :)

   Poista
 8. Laitettiin teille haastis. Jos kertoisitte bloginne tarinan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, Myrsky ja Minna, mepä käydään ottamassa koppi teijän haasteesta.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!