torstai 8. lokakuuta 2015

Hyätyliikuntaa

Meikämäykyt tykkää rapsakoista lehistä.
Etenkin vaahteranlehistä. Joo.

Oikeesti ei tälleen pönötetä,
vaan juastaan intopäänä ja pöllytetään noita lehtiä.
Äippä ei oo oikeen yhtä inskuna.
Väittää, että me levitetään lehtikasoja.
No mitä!
Haravoittee sitten vaan uuvestaan.
Hyätyliikuntaa nääs.
*keh heh heh*


10 kommenttia:

 1. Ompa kommee syksynen kuva! Nuissa lehissä on paljo mukavampoo varmaan hilipoo ku tavallisissa koevullehissä :) Rapisoovat paremmin. Ja paremmin hajjoo nuihen kasattii :) Parasta syyshommoo se lehtikassoehin juoksu...vaekkee nuo naesimmeeset siitä tykkeekkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, tänks kuama! Katotaan saahaanko vähän liikettä aikaseks, niin meihin ku lehtiin, ku päästään oikeen kunnolla vauhtiin. Ny on pakkasta ja äippä taittaa olla vaihtolämpönen, ku harava ei pysy sillon käessä eikä varsinkaan heilu. Tadaa, aurinko paistaa ja sitten... :)

   Poista
 2. Se on tärkeetä se hyötyliikunta. Sitä kannattaa järjestää ilman muuta ihmisille. Niitä kasoja on tosi kiva pyöritellä ja niissä on kiva pyöriä. Ja sitten ilman muuta ne pitää merkata.....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot niiiiiiiin oikeessa ja asialla. Ai, sä merkkailet lehtikasat. Tota noin niin, kas ku ei olla itte älytty. ;)

   Poista
 3. Hyätyliikuntaa, joo! Tekee hyvää kaikille. Ja vaahteranlehdet ovat mukavia haravoida, nopsaan näkyy aherruksen tulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, lisäks Koiramamma kävi keräämässä vaahteranlehtiä ison pussukan. Hän tekee niistä jotain ransseja koristeeks. Iskä ajaa vaahteranlehet ruahonleikkurilla silpuks, ku niitä lehtii on ihan tajuttomasti.

   Poista
 4. Pitäähän lehtikasat ilmata, kuten nurmikkokin. Ihan asiallista asiaa siellä toimitatte, kun lehtiä pöllytätte. Ja haravathan on käyttöä varten. Joten kyllä siellä kaikki kunnossa on. Hieno kuva taas teistä työmaallanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, totta turiset, kuamahyvä. Hyvin ollaankin ilmastettu vaahterakasat, ovat meinaan taas ympäri pihaa. :D

   Poista
 5. Liikuntaa ja puuhastelua parhaimmillaan tuo lehtikasojen tuhoam....siis pöyhiminen :)
  Kivaa viikonloppua teille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, moron! Nero, kyllä sä nää hommat piät tiukasti tassuissa, kun sä oot teijän perheen Työnjohtaja. Mukavaa meininkiä ja menoa koko teijän porukalle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!