lauantai 3. lokakuuta 2015

Huima palloilupäivä

Törkeen hianot kelit!
Mehän tiätysti palloiltiin pihalla ankarasti.

 Kyä ny jää Pekhami toiseks.
Ollaan meinaan niin paljo kovia pallisteja.
Joo.


Me syäksytään sutena pallon perään
ja tehään hillittomia ilmaloikkia kiärteellä.
Loikka ja koppi!


Eikä kyllä olla mitään puusilmiä,
ku seurataan pallon lentokaarta haukkana ja tikkana.


Iskä, heitä jo!


Pallo lentää, pomppaa ja liitää...


Meikämäykyt kiitää, 
ja se on koppi! 


Välillä hypätään pitkää loikkaa...


....ja vinhassa menossa välillä korvatkin rullautuu.
Aivan mahtava pelipäivä!


18 kommenttia:

 1. Meilläkin oli eilisen myrskyn (Myrsky, khih hih...) jälkeen oikein hyvä palloilupäivä. Mutta emäntää paleli. Se tietää talven tuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, kyä sitä aamusta oli vilposta, meijänkin äippä pisti pipon päähän, mut heti ku aurinko rupes helottaan, niin lämmintä tuli. Kyä meijän koirakatrasta on nimillä paiskattu: Pyry, Myrsky ja Tuisku. Ei tosiaan puutu muuta ku se Viima. ;)

   Poista
 2. Siinä on taas sellainen kuvasarja, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Koiramme -lehdessä ja kaikissa muissakin aviiseissa tässä maassa. Näkisivät ihmiset millainen on oikea mäyräkoira. Etteivät kuvittele meitä sellaisiksi sylikoiriksi, jotka vain siirtyvät sylistä silkkityynyille loikoilemaan. Meiltä nimittäin on kysytty jaksanko/pystynkö liikkumaan maastossa lyhyillä jaloillani. Että niinkin tietämättömiä ihmisiä vielä on!!
  Joo, ei mitkään beckhamit teille pärjäis, kamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo, ei to-del-la-kaan olla sylikoiria! Mehän ollaan mettästävä rotu ja pärjätään maastossa kuin maastossa ja sopeudutaan kyl hyvin myäs pötkötteleen silkkityynyllä. Keh heh.

   Sano kuule, kuamahyvä, seuraavalle ihmettelijälle, että oot kävelly niin paljon, että jalat kulu, meinaan olit lähtiessä toopermanni. :D

   Poista
 3. Hurrrrja meno päällä !
  Teitillä on kyllä hyvä kuntopohja kun noin jaksatte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, jep jep, kunto on kohillaan, ku ollaan koko kesä pintelty pihalla ja autettu äippää pihatöissä. Täytyy kyl tunnustaa, että illalla ollaan sitten ihan potsojollaan punkan pohjalla. :)

   Poista
 4. Mahtavija on kuvattii! Voe hyväntähen :) Melekosta pelijä on ollunna. Kaekki tassut ilimassa yhtäaekoo :D
  Eepä oo ihme etton teellä nuin kommeet lihakset. Jos ee tuolla vaahilla niitä sua ni millä sittä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyä siinä tanner tömisee ku meikämäykyt ravaa pallon perässä. Sulla on iso pallo, meillä on tommoset piänet, mut peli kulkee, ja sehän se on tärkeintä.

   Poista
 5. On teillä ollut makeet pallopelit! Meikä oli tänään äipän kanssa metsälenkillä ja kuulkaa pupu tuoksui hyvältä. Yritin juosta perässä ja löytää, mutta mulla on aina se jarruvarjo perässä, jota kutsutaan äipäksi, enkä päässyt kaikkiin risupaikkoihin. Mutta kotona on nyt hirvenlihaa ja se on herkkua. Tänään Jäbä teki kastiketta sisäelimistä ja mullekin annettiin niitä paloja. Söin vasta kun laitettiin kermakastiketta päälle. Eilen oli keittoa nyhtöhirvellä ja hyvää oli sekin. Kyllä teidänkin kelpaa, että saatte paisteja. Siitä mä en tykännyt kun Jäbä toi hirven pään keittiöön mun ruokakupin viereen. En uskaltanut mennä syömään, kun se kaveri tuijotti. Onneksi Jäbä tajusi ja vei sen pois. Mukavaa sunnuntaita! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kih hih, vai piti sun kuppiis lorautta kermakastiketta. Sit oli kyl varmalla täydellistä herkkua. Mut gaumeeta, hirvenpää! Sehän on ISO, joten ei yhtään ihme, että sua pelotti, meinaan ku pelkkä ajatuskin karmii. Onnistuneita hirvestyksiä ja jahteja!

   Poista
 6. Mahtavaa, käyttäkää ääretön pelikenttänne laidasta laitaan nyt, kun on pelikelit =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, juu, näin tehään ja välillä käydään haukkumassa ohikulkijat, meinaan niin paljon ei olla pelilumoissa, etteikö huamattas, mitä lähimaastossa tapahtuu. Lämmintä ja mukavaa menoa teille(kin)!

   Poista
 7. Olen ihan sanaton häpnaadista! Miten voi mäykyt olla noin lentäviä pallonpomppaajia, -koppaavia :) Ihan maailmanmestaruustyyliä!! Huikeaa! Hurrjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis, mäykyt on ketteriä ja joustavia pallisteja. Meistäkin on tullu ihan pallohulluja, mut toisaalta siin saa mainiosti liikuntaa, niin ei oo iha paha juttu. Hurrrjasti muiskusii teijän porukoille!

   Poista
 8. Voi mikä ihana kuvasarja teen pallonpeluusta. Määhän en itte siittä niin perusta niinkus tiätte, mut noit kuvii on kyl magee kattel. Te ootte Tammelan palloveikot! Eiks se siälpäi ollu, mis te asutte? Teen porukoil täytyy ol kyl hyvä heittokäsi! Muiskui ja rapsutuksii tei molemmil! -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, juu, palloveikkoja ollaan ja onneks on tää oma pallokenttäkin ja viälä toistaseks noi ihmiset jaksaa nakella tota palloo meille. He kyl vaatii, että meijän pitää viiä se pallo takas heille, mut ei me aina viittitä. Piäni liikunta tekee ihmisillekin ihan hyvä. Joo.

   Muiskusii sulle, murunen!

   Poista
 9. Olette kyllä aikamoisia pallopoikia! Wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, jep jep, me ollaan tämmösiä ilosia pallopoikia, ku me ei tahota rauhaantua paikoilleen, niiku sä. Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!