maanantai 7. syyskuuta 2015

Sisäsiistitleikit

Mitä tehään sateisena sunnuntaina?

 

Keksitään sisäsiistejäleikkejä.
Niiku vaikka siilinkuritusta.

 

Mainiota maanantaita!

14 kommenttia:

 1. On siinä taas saanut siili kyytiä. Häviääkö teiltä aina ne lelut, jotka olette saaneet "tapettua"? Multa ne otetaan aina pois. Kurjaa, kun olisi niin kiva levitellä kaikki täytteet pitkin lattioita. Täällä oli eilen melko hyvä päivä ulkoillakin, vaikka vähän vettä välillä ripsoikin. Poikkeuksellisesti en ole asiasta nyt välittänyt. Mukavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, pikkasen kun sataa, niin ei se isosti haittaa. Kaatosateeseen meiltä ei lähe muut ku Tuisku. Siili suolestettiin ja ny se on äipän ompelimossa oottamassa kursimista kokoon. Gaumeen laihoja noista pehmoista kyllä tulee... ;)

   Poista
 2. Siinäpä ee taenna kuonot kaavvan tohista ku olj jo suolestettu tuohhii otus :D
  Tuommoset leekit on kyllä justiisa sopivija saepäevän ratoks. Ku sitä pittää jottae kuitennii puuhastellahhii eekä vuan muata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, melko rapsakkaan tahtiin me se siili tyhjennettiin. Yhen kunnollisen reijän ku nakertaa, niin onpa rattosaa kiskoo niitä täytteitä ulos. Äippä ei kyl tykkää. Sadepäivänä on kyl kiva köllötellä, mut siinä kyljenkäännön välissä pitää välillä oikoo käpäliäkin ja sillon tämmöset pehmolelkut saa kyytii. Joo.

   Poista
 3. Palvelijatarta säälittää tuo siili - minä hurraan ja kannustan teitä. Mulla ei ole pitkään aikaa ollut mitään suolistettavaa. Noita vanhoja pehmoja en viitsi käsitellä, ne on muuten vain riepoteltavia. Vinkuista on tehty äänettömiä sekä minun että Palvelijattaren toimesta. Matalalla äänellä röhkivä possu saa pitää äänensä Palvelijattaren puolesta. Minä kyllä kaivaisin siltä äänihuulet pois, mutta Palvelijatar on tikkana paikalla estämässä hauskanpidon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo, noi naiset ei aina ymmärrä näitä koirien miälitekoja ja hommia. Jotenkin niistä pehmoista katoo viähätys, kun niistä tulee onttoja ja äänettömiä. ;D

   Poista
 4. Meillä ei kestä lelu kuin viisi minuuttia ehyenä:D

  VastaaPoista
 5. Hieno kuvakulma tossa tokavikassa kuvassa :)
  Sadepäivät on joskus kivoja kun hyvällä omalla tunnolla nyhjätä sisätlioissa...tai vaikka retuuttaa siiliä :)
  Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, eiks ookin mainio kuvakulma, semmonen pelfie, tai jotain. Kyä lämmin peti aina kylmän sateen voitta. :)

   Poista
 6. Vai että suolistitte siilen. Teittekö samalla lopotomian? Meiltäkin alkaa lelut loppumaan, mutta onneksi joulu lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, pikkasen saatto nakertua myäs siilin nenä... Joulua odotellessa!

   Poista
 7. No onneksi ei ollut kauhean piikikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, juu, tässä siilissä on pehmeet piikit, eikä äipän tarvii nostaa sitä rukkaset kädessä piha-aidan toiselle puolelle. Turvallista, meille kaikille. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!