sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Lämmintä ja lepposta

Kyä ollaan pihailtu hirmeen ankarasti,
meinaan kelit on ku tyttökoiramorsian,
lempeetä ja lepposta.
Ollaan kellitty aurinkoläikissä, 
nautittu lämmöstä ja
syäty hyvin.
Parhautta!

 Välillä ollaan käyty lenkuroimassa.
Järvellä ei oo enää uimiskelijoita,
joten uskallettiin mennä rantaan käpeksiin.
Joo, ei tehty tarpeistusta, oltiin ihan siististi.
Jätettiin santaan vaan tassunjälkiä.
 Sujuvaa sunnuntaita, kuamat!


21 kommenttia:

 1. On teellä poejjat sielä niin hieno piha että aena löötyy mukavata puuhoo näen hyvillä ilimoella. Ja tuommosija mukavija paekkoja kelletellä aarinkopaesteessa täävvellä mahalla :)
  Seon määräkoeran onnee se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, sulle ja meillä on aidattu piha, jossa pelmuta. Toivotaan tiätty, että kaikilla musteilla olis tilaa temmeltää, ainaskin jossain mukavassa koirapuistossa kamujen kanssa. Täys maha, parempi miäli. :D

   Poista
 2. Juu, oma piha on minunkin mielestäni kullan kallis, mutta kyllähän se lenkurointi on silti tärkeellistä. Etenkin, kun minä olen niinkuin veli Iivari enkä mielelläni tee pötköjä pihalle. Ja vähän on niukat nuo oman pihan hajuviestitkin. Te ja me ja Iivari taidamme olla oikeita onnenpoikia koiriksi: hyvin koulutettu palveluskunta ja muitakin ihmisystäviä, oma aidattu vapaus ja päivittäiset lenkit. Ruokaa voisi saada enemmänkin, jos pieni kriittisyys sallitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, sallitaan sulle piäni riittisyys eli ruakaa vois tosiaan olla enempi tai sitten herkkuja. Molempi parempi, ehdottomasti.

   Kyä tosiaan lenkuralle pitää päästä ihan jokainen päivä hajuja nuuskimaan, mut on myäs mukava pitää äipälle seuraa, ku hän pyllii puskissa ja ruapsuttaa pihaa.

   Poista
 3. Teidän pihalle ei tarvii mitään pihapatsaita kun niin osaatte komeasti siellä patsastella ! :)
  Muikeaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, tehän sen sanoitte! Säästyy äipän rahat, ku me patsastellaan pihalla. :)

   Poista
 4. Siellä sitä on taas piha täynnä komeita poikia täydessä vauhdissa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana intiaanikesä se ollut, sopisi vielä hetken aikaa jatkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, olispa tosiaan lämmintä ja sateetonta. Eipä kastuis käpälät ja Vauvvakin sais pihalla kelliä.

   Poista
 6. Ootte te sellaisia venkuloita ja koiruuksien kuninkaita :D Pualu-tätilläkin on oma aidattu piha kodin vieressä siirtolapuutarhassa. Siellä se kaivaa ja möyhii maata vähän vääristä paikoistakin (emännän huomio). Riku-setä noudetaan lähimökkeröstään seuraksi arkisin. Tuppaa venähtämään päivät kahdeksantuntisiksi näin syystuimaan. Koiruudet pitävät tiukkaa vahtia ja reipas räksy tervehtii portin kolausta, ohikulkevia koiria ja tiettyjä naapureita. Kun palveluskunnan hermot pettää, palautamme Riku-sedän reviirilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis ja Pualu-täti + muut karvapöksyt, tattista vaan kehuista! Joo, ollaan me kyl melkosia velmuja, sanoo äippäkin.

   Kih hih, onpa hauskaa, että muutkin on reviiritietosii. Terkkuja Riku-setälle! Ja Pualu-tätille ikuinen kutsu tulla leikkiin meijän pihalle.

   Poista
 7. Kyllä mäyräkoira osaa arvostaa tällaista aurinkoista ja lämmintä syksyä, ollaan ihan samaa mieltä teidän kanssanne. Talvella ja koiranilmalla ehtii sitten kököttää sisällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, näin toimitaan ja iloitaan kuivankelin ulkoilusta täysillä. Muiskut!

   Poista
 8. Mikäs sen parempaa kuin viettää aurinkoista syyspäivää omalla pihalla! Muiskuja meidän tytöiltä teille molemmille.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, heissan hopsan ral-la-lal-la-lei, toivotaan että lämpimät kelit jatkuvat ja päästään kuivin tassuin/jaloin kohti syksyä.

   Poista
 9. Kyllä oli mahtavat kelit viikonloppuna! Ei sitä jaksanut paljon lenkuroida. Pistin yleensä keskelle polkua maate ja ihmisiä nauratti, jotka käveli ohi. Äippää ei! En ymmärrä, miksi ei osannut ottaa iloa irti kauniista päivästä. Mä välillä jopa kierin siinä hiekassa ja äippä varoitteli, että menee korviin hiekkaa. Ja höh! Sitä varten on ne läpyskät siinä päällä, ettei mene hiekkaa. Voi rauhassa antaa auringon helliä vatsaa. D-vitamiinivarastojen täydennystä talvea varten. Mukavaa viikkoa toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot osannu tosissas nauttia hellepäivästä. Toivottavasti sait varastoitua deetä ja hyvää miältä koko pitkän talven varalle.

   Poista
 10. On teillä poijaat aivan ihana piha. Olisi kiva, kun joku tulisi tekemään tuollaisen meillekin ja vielä pitäisi sen kunnossa. Minä rakastan kauniita pihoja ja puutrhoja, mutta tunnustan, etten itse jaksa tehdä sellaista. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!