sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kansanpuisto ja pururata

Koreet kelit!


Lauantaina käytettiin Koiramammaa ja äippää kansanpuistossa.
Laineet liplatti ja tuuli humisi.


Sunnuntaina pururatailtiin.
Iskä oli töissä ja vietiin äippä pururadalle,
ku oli niin sopivasti lämmintä.


Mennessä veettiin äippää perässämme.
Mut mites kävi tullessa?
Arvaatteko...
Joo, äippä veti meitä perässään,
oltiin meinaan ihan tasassa.
Pururata on mäkistä maastoo 
ja siinä saa tosissaan panna tassua toisen eteen.

Aurinkoista syysviikkoa teille, kuamat!

14 kommenttia:

 1. Sporttinen viikonloppu teillä, ehkä voi alkuviikosta ottaa rennosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, pakkolepoo arkena, meinaan ny sataa ja kukaan itteensä kunnioittava (mäyrä)koira ei sillon mee ulkoileen. :)

   Poista
 2. Ihania syyskuvia teistä pojat! Meidän äippä on pikkutyttönä käynyt tuossa rannassa uimassa. Matalaa kuulemma on vaikka kuinka pitkälle. Tuollaiset mäkiset maastot ei ole kovin mukavia. Meillä äippä on epäillyt että olen kipeä kun kuljen nykyään niin hitaasti. Mutta eilen olimme katsomassa Turun Päivän ilotulitusta ja pääsin kaupungille. Ei ollut hitaudesta tietoakaan. Eli omat nurkat taitaa olla liian tutut. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, omat nurkat on tosiaankin niin tuttuja, että mekin lähettiin vähän kauemmaks haisteleen uusia tuulia ja hajuja. Noi rannat on siäviä ja vesi kirkasta, joten tervetuloo uimiskelemaan. :)

   Hyvä, että oot kunnossa. Kaupungilla on kyl kaikkee käheetä.

   Poista
 3. Upean täydelliset kuvat! On teillä ollut aktiivinen viikonloppu. Tämä maanantai onkin sitten taas vetinen, tuskin tulee pururatailtua. Mekin kastuttiin aamulenkillä eikä näytä illaksikaan kirkastuvan. Onneksi ei katto vuoda, joten mikäs tässä sohvailussakaan vikana.
  Rentoa viikonalkua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juu, sisällä on lämmintä ja mukavaa. Onneksi, meinaan ulkona on koiranilma tai ei oo siis sopiva ilma koiralle. :D

   Poista
 4. Kansanpuiston jälkeen ei ole ihme, jos pururata ottaa koville! Meillä kyllä puistoiltiin lauantaina, mutta sunnuntai kului sohvalla...
  Olette reippaita, ja hyvännäköisiä ulkovermeissänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, pururata kyllä kohentaa kuntoo, on niitä nousuja ja laskuja melkomoisesti, mut hauskaa vaihtelua sorateille ja pollenpullille. Pötköttely ja voimien kerääminen on yhtä tärkeetä ku lenkurointi.

   Poista
 5. Korreet on ollunna maesemattii. Jopa tuola on mukava ollunna haestella uusija tuulija.
  Meellä männään ylleesä toesimpäen ku teellä. Männessä äet vettää ja tullessa minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kih hih, teillä on sitten vetämiset just päinvastasesti ku meillä.

   Poista
 6. Kyllä muista teidän kylän pururadan siellä on niin mäkeä että kyllä pikkutassuilla saakin teputella ahkeraan. Joskus aioinaan jaksoin forsasta hiihtää teidän pururadalle kirtää ympäri ja takaisin harjua heikankoulun parkkiin. Mutta älkää kertokoo kellekään, en jaksa enään noin pitkiä matkoja hiihtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katinkaN, onpa mukavaa, että olet hiihdellyt samoilla tanhuvilla meijän kanssa. Juu, ei kerrota kenellekään, vannotaan tassu sydämellä. ;)

   Poista
 7. Teillä olikin reipas viikonvaihde. Mutta mikäs noi komeassa säässä on ulkoilla ja nauttia raikkaasta ilmasta. Olette kyllä komeita noissa ulkoiluvetimissänne!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä ja Tytöt, oltiin kyllä väsyjä, kun meni pari tuntia siällä pururadalla. Täytyy todeta, että vaikka pelataan sähäkästi palloo, niin pitkänmatkan juaksijoiks meistä ei taija olla. :)

   Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!