torstai 1. toukokuuta 2014

Vappusäpinää

 

Myrsky: Hei, millonka se vappurieha alkaa?
Jesh!

 

Onneks Koiramamma tuli ja toi vapun tullessaan.
On niiku vähän eloo ja toimintaa tässäkin pihapiirissä.


20 kommenttia:

 1. Voe, teellä on oekee vappupallojahhii! Kyllä on mukava tuo teejjän Koeramamma. Semmonen oes tarpeen tiällähhii... että taejja ruahtija laenata? Mukavoo vappupäevee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomahyvä, kyllä me raatsittais lainata Koiramammaa, jos vähänkään lähempänä asusit, kato hyvää kannattaa kiärrättää ja Koiramamma rakastaa kaikkia koiria. Noh, ehkä kuiteskin eniten mäykkyjä.

   Poista
 2. Voi että teillä onkin ihan oikeanlainen vappurieha siellä! Minä täällä saan tyytyä vain tuon Palvelijattaren seuraan. Kummitätsy tulee vasta iltapäivällä, ellei ole sairastunut.
  Pallojakin teillä siellä on... huoh, meinaa uida kade turkkiin, mutta minä kyllä osaan olla iloinen teidän puolesta. Mitä sitä meikäläinen muuta... huoh, huoh.
  Kertokaa teidän Koiramammalle terveisiä minulta ja pitäkää pojat hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa perusjökötystä se olis meilläkin ollu ilman Koiramammaa. Kerrotaan terkut ja Koiramamma kyl lukee näitä kommentteja ja sun plokias, joten tiato ja kuulumiset menee hyvin perille. Toivotaan, että Kummitätsy on terve ja tulee sua ilostuttaan ja leikittään. Meil sataa jotain hyyhmää, eikä yhtään tykätä. Pötkötetään, kuomahyvä, tää päivä tuvassa ja kattellaan unia koiratytöistä ja kesäpäivistä.

   Poista
 3. Teillä ollut oikein vappumyrsky ja vapputuisku! Meidän kotiväki lähtee kohta kavereille grillaamaan ja oikein luvan kanssa saavat ottaa meikäpojan mukaan. Mua ei jätetä enää mielellään yksin kotiin, kun panikoin ja pissaan lattialle. Äippä onkin onnellinen, kun meidän parketti on ikivanha eikä kuulemma ole mitään syytä laittaa uutta lattiaa pilattavaksi. Oon niin pahoillani, mutta niin on äippäkin. Ei tää oo meistä kovin kivaa kellekään.

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikka, on tosiaan ollu vappumyrksyä ja vapputuiskua, kih hih.

   Kuule kuoma, me niin sydämestämme toivotaan, että sun tilantees paranis ja sä tottusit. Varmalla on paha mieli koko teijän perheellä. Surettaa meitäkin, mut me tsempataan teitä jaksamaan. Miäsmäiset muiskut sulle, Ollikka!

   Poista
 4. Sielläpä on ollut mukavaa säpinää :)
  Mukavaa päivänjatkoa palloilun merkeissä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa ja Tiitu, noi Koiramamman viarailut on aina tervetulleita ja viihdyttäviä. Hänellä on ai-na meille myäs herkundaaleja, joo.

   Oikein lepposan leppeetä vappua!

   Poista
 5. Teillä on ollut kunnon vappukemut ja vieraitakin. Meillä kävi vain kaivinkonekuski. Eikä se leikkinyt mun kanssa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himpsukka, sil kaivinkonekuskilla oli sit varman kihrus, ku ei ehtinny sun kaa leikkiä lyämään. ;)

   Poista
 6. Siellä varmaan hännät huiskaa ja kielet muiskaa, kun Koiramamma on paikalla. Oikein rapsakoita ja rasvaisia herkundaaleja kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia, juurikin näin, kyllä Koiramamma tietää ja tuntee koirien, varsinkin mäyräkoirien, tarpeet. Ollaan ihan rakastuneita Koiramammaan. Toivotaan herkundaaleja teillekin.

   Poista
 7. Siis onko noi oikeet niinku ilmapallot...? Oi kuinka oon kade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis noi on aitoja ilmapalloja. Vähänkö poksauteltiin ja Koiramamma nauroi, kun hänenkin koiransa oli niitä tykänny poksauttaa. Kaunis Nelli, jospa sun äippäs hankkis sullekin ilmapalloja... Muiskut.

   Poista
 8. Teillä on pojat ollu aika muksa vappu ;) Raisa tykkää kans samanlaisista palloista!

  VastaaPoista
 9. Kyl teiä passaa, ku on tommone koiramamma riamuna. Meil tulee vaa se komentoora, joka kyl välil hellii seki, mut pääasias komenta. Ja sit monest jättä ne kaks tänne. Sillo lähtee aina mun parhamma lelut eli Aslakki ja Lennu jonneki matkoil. Äit sanoo ain nii, vaik kyl mää sen tiärän et ne ova kaapis.
  Mut tänä vappun ollaa oltukki iha vaa iteksemme. Ja kyl mua onki sit lellitty.
  Mukavaa toukokuu alkuu teillekki toivoo Essi.
  Ja vappupususii, ku olette nii komioi taas nois kuvis. Äiti huakailee taas.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!