lauantai 24. toukokuuta 2014

Imakovarkaus

Onks reilukerhomeininkiä, että äippä on ominnu meijät plokiinsa?
Niiku mannekiineiks.
Kattokaa ny.


Onks äipän ploki mäyräkoiraploki?
NOT.
Onks äipän ploki palloploki?
NOT.
Onks meijän imakoo käytetty hyväks törmeesti?

28 kommenttia:

 1. Kuvauspalkkio pitää ainaskin saada! Muutoin ilmoitatte kamalasta kohtelusta ainakin eläinsuojeluvalvojalle, mäyräkoiraliittoon, Griinpiisille ja Suomen kennelliittoon. Ja otatte heti yhteyttä suoraan ao. yhdistysten lakimieheen. Eiköhän äippä opi, mitä saa tehdä ja itä ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis, toi oli kähee idis! Onneks ollaan saatu palkintoja, siansorkkia ja -korvia.

   Poista
 2. Suattaapa olla että vähä meenoo nyt nii käävvä! Mutta pittäähä teejjän äepälle sallija tuommonen ku sehän on teejjännii plokin maenosta samalla! :) Vae mittee ootta mieltä? Ku tuo kuvaha on nii kommee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kuule, Iivari, luullaan näin, että tota noin niin, äippä yrittää kalastella ittelleen enempi lukijoita, ku meillähän niitä on, ainaskin tsiljoona kertaa enempi ku äipällä. ;)

   Poista
 3. Julkisuuden kirot hei, tota se justiinsa on! Mutta hei ONNEKSI väärintekijä on teidän äippä niin nyt kyllä heti neuvottelette korvaukset kuntoon! Kohta te tarvitte manakerin hoitaa noita juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manakeri!!! Tota mei oltu hokattu, Taru. Megamagee idis. Joo.

   Poista
 4. Äippä on teistä niin kamalan ylpeä, että suokaa hänelle tuo ilo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, kyä meistä saa ja kannattaakin iloita. Artulle terkut!

   Poista
 5. Teillon komeet imakot, kyllä niitä kelpaa mamman näytellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pirkko, kato ei meijän äipällä mitään imakoo ookaan. :D

   Poista
 6. Pojat, vaatikaa hyvitystä! Kyllähän te tiedätte, herkkupaloja ja palloleikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kannettu veroo, siis sen munaveron lisäks. Tänään mandariiniveroo ja kinkunpalaveroo. Tota viimeksmainittua saahaan kyl hävyttömän harvon ja pikkuriikkesänä palana.

   Myrsky, sul on ai-na luamulihaa tarjolla.

   Poista
 7. Kyllä teidän äippää on ymmärrettävä. No katsokaas pojat, kun äippä on blogiaan väsännyt, se on ajatellut mikä olis siihen kaikkein paras ja vetävin kuva. Eihän tuon houkuttelevampaa kuvaa ole olemassakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Sä puhut viisaita, Párek, kuten aina. Kuka ny viittii niitä äipän tylsiä kukkakuvia aina kattella. Me niiku tuadaan raikas tuulahdus, melko äänekkäänä tosin, meijän pihapiiriin.

   Mukavia tepsutteluja teille kumpasellekin!

   Poista
 8. Siis gaameeta, tollai vaan pöllii toisten imakon!!??!! ;D Vaiks, ootte te niin söpösiä, että kyllä mä sillai ymmärrän tein äippää pikkasen. Tulihan siitä sen bannerista TOSI hiano!! Mut, kunnon palkkiot vaaditte kyllä. Montakohan makkaraa tollanen varkaus tekee.. Ehkä ainaki jotain satakyt! :D

  Tytöt lähettää muiskut ja meille (neljän yön pituiseen) kesäsiirtolaan joutunut Jimpula laittaa miehekkäästi yläfemmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi gaumee imakovarkaus ja heti alkuun meijän täytyy tunnustaa, että toi "reilukerhomeininki" me ollaan pöllästy teiltä. Keh heh, täs käy pian niin, että pata kattilaa soimaa.

   Todellakin ollaan kannettu veroo ja vaadittu palkkioita, ainaskin set satakyt kertaa. Joo.

   Muiskut Tytöille ja yläfemmaläpsyt Jimpsulle. Teil on siäl varmalla tosi hauskaa.

   Poista
 9. Ei kait teitä ole kuitenkaan hyväksikäytetty? Tehän kuulutte olennaisena osana äipän pihapiiriin ja eikös se Tuisku huolehdi siellä tuosta haketuksestakin. Upea kuva teistä pojat, olkaa ylpeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Silppuri-Tuisku on ollut taas ahkerana ja äipän koristevatut alkaa olla mennyttä, ehkä jotain tapinnysiä vielä löytyy, keh heh.

   Joo, me ollaan tärekin osa tätä pihapiiriä, ihan niiku Eka teillä.

   Poista
 10. Kokemuksesta voin kertoa, että orjat ja sihteerit kannattaa pitää tyytyväisinä. Muuten voi palvelun laatu heikentyä, tai sihteeri ruveta kirjoittelemaan omiaan teidän blogiinne. Karmiva ajatus! Niin, että suokaa nyt vain äipälle oikeus käyttää teidän kuvianne. Äipälle vielä yksinoikeus kuvauksiin, niin ei tarvitse ruveta paparazzeja väistelemään.
  PS Teillä on kyllä kuvauspalkkiot viiden tähden luokkaa. Me ei saada kuvauksista mitään, vaan herkkuja tulee vain tempuista. Jiri etenkin on sellainen linssilude, että luultavasti alentuisi jopa lahjomaan kuvaajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gulp! Pelottava ajatus, että sihteerikkö lopettas naputtelun tai vallan rupeis kirjottaa jotain ihan omiaan. Meijän äipälle ei oo suatu kirjottamisenlahjaan, keh heh, vaikka niin se poloparka kyl luulee. Meijän plokin taso romahtas ja lukiat kaikkois. :D

   Ai, saatte herkundaaleja vaan tempuista! Hianoo. Me ei kyl sitten saatas herkkuja koskaan, ku ei osta mitään temppuja. Paitti haukkuu naapureita ja siinä onkin temppua kerkkakseen.

   Poista
 11. Kyl teittii on käytetty juu, mut kyl mar sil äipäl voi antta antteeks ku nii hianon kuvan o laittanu. Kaunei kukei ja hianoi poikii. Ja kyllai te siäl äipä pihapiiris valla olette, et ei hän sit voi omaskaa plokis olla niinku ilma teit kaht.
  Lusikka vaa kauniisse tassuu ja kiitoksii sil äipäl, ku noi kauniste yhristä kaks maailma tärkkiämpää assia toisiis, teiät ja pihapiiri.
  Pususii Essiläst <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, joo, kyä meijän täytyy ajatus ostaa ja ootella suuria tekijänoikeuspalkkioita. Totta myäs, että me koristetaan ja komistetaan tätä pihapiiriä, muuten oliskin ihan ankeeta.

   Viisaita taas kerran puhuit ja muiskut sulle, Essi Messinen!

   Poista
 12. On muuten melkosen magee banneri siellä teen äipän plokis, ei se mikään turha plikka oo, ko tommosen osaa vääntää! Rispektit vaa häl!

  Tual ylempänä joku ehdotti managerii, mää ehdottasin siihen hommaan koiramammaa. Toimis takuuvarmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä käski kiittää kehuista, joten tattista!

   Koiramamma on kyl parhautta. Onneks hän tulee huoamenna meijän kans leikkiin tai hän tulee muka tuttavansa kans hakeen taimia, mut kyl me tiietään että leikkiihän Koiramamma meijän kans, niiku aina.

   Poista
 13. Onhan toi vähän epäilyttävää mutta mutta... toi kuva on ihan älyttömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jos sä, Kaunis Nelli, tykkäät meijän kuvasta, niin äippä saa ihan rauhassa varastaa meijän imakot.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!