lauantai 8. helmikuuta 2014

Jänishousu

Tuisku turisee
Gaumeeta!
Hirmeetä!
Mää romahan!
Aivan tärisyttävän järkkyä.

Jaa mikä?

Noh, ku Myrsky meni käveleen järvelle.
Mä en suastunnu, vaan törötin laiturilla.
Jäkitin neljällä raajalla vastaan ja Myrsky meni vaan.
Onneks äippä tuli hätiin ja pelasti Myrskyn.


Myrsky: Mulla mitään vaaraa ollu.
Tuisku ny vaan on tommonen jänishousu.
Vouhkaa ihan turhasta.


Seikkailurikkaan lenkuran jälkeen nokoset on poikaa.

24 kommenttia:

 1. Voi pyhä isä, ku teist on lempee nukkumiskuva. Miksei mul o karvakamua kotona???????????????
  t: Fiksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu, kyl sun pitää saaha oma kaveri! Nyt vaan hakuun, vaikka mäyräkoira. :D

   Poista
 2. Vai meni Tuiskulla pupu pöksyyn, hih!

  VastaaPoista
 3. Tuisku: Mulla mitään pupuja oo pöksyssä, eihän mulla oo pöksyjäkään. :D

  VastaaPoista
 4. Pipukka:
  Elä sie Tuisku romaha! Et oo jänishousu, etkä myöskään pupupöksy. Ihan tervejärkinen, hyvän itsesuojeluvaiston omaava mäykkäpoika. Myrsky sen sijaan on tyhmänrohkea joka yrittää esittää kovaa jäbää. Kysy siltä: ”mitä jäbä duunaa”? Sano sille, että Pipukka ei tykkää, ei tee vaikutusta. Hieno nokoskuva Teistä. Olette vähä niiku sydämen muodossa.
  Mul on ollut kiireinen viikko. Mie oon reenannu joka päivä olut…olum…olympialaisiin. Tehnyt älyttömän pitkiä lenkuroita. Höh, tänään mulle selvis, että ne ovat ihmisille järjestetyt, ei mäykyille. Äippä ei ole gaumee penkkiurheilija, mut katsoo jos sille päälle sattuu. Aina katsoessa se jupisee: ”kyllä mieki, jos olisin nuorempi.” En viitsi puhkaista sen unelmakuplaa. Ei KÖNÄ (=köntysäippä) pysyis pystyssä ees tasaisella maalla sukset jalassa. Tänään se ihaili kun nuoret pojat laskivat laudalla ja tekivät piru´etteja. Könä ei uskaltas tulla ees pyllymäkeä alas…kih,kih. Jos mäykillä ois omat kisat, niin mun paraatilaji ois vieraiden haukkuminen!!! Ai niin, ei se ookkaan urheilua… hmm, sisälajina se olis iloloikka ulko-ovelta olkkarin matolle ja sitä pitkin liukuen. Ulkona olis ehkä lumirastit… Teillä tietenki pallopeli lumella, mut olisko se enempi sit joukkuelaji… Harmi, että välimatkat on niin pitkät, ettei päästä yhessä treenaamaan. Muiskut Myrskylle ja Tuiskulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me vähän repeiltiin täällä, naurusta. Oli meinaan sen verran paljon hauska toi KÖNÄ. Meilkin on semmonen. :D

   Joo, me mitään olymppioita olla katteltu, mut voitas kyllä osallistuu, jos niitä joskus mäyrille järkätään. Varpilla ollaan mukana. Liukutaan, haukutaan ja hypitään. Muiskut!

   Poista
 5. Ihana, tuo nukkumiskuva. Tuiskulla on tikrukuviointi kovasti vaalentunut. Kohta on vaikeaa tuollaisesta kuvasta erottaa, kumpi on kampi? Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Ei meitä oikein erotakkaan, ainaskaan hämärässä. Ollaan niin saman kokosiakin. Ehkä siitä erottaa parhaiten, että mä piän tassua äipän jalan päällä tai pyrin syliin. Terkut Ossille!

   Poista
 6. Hui kauheaa! Ei jäälle saa mennä! Jos jää pettää, niin uroskoiralla ei ole mitään mahiksia päästä avannosta takaisin jään reunalle, kun pistooli on tiellä. Onneksi ei Myrskylle sattunut mitään ja kyllä olit viisas Tuisku, kun et suostunut. Hyvä Tuisku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, meijän äippä ei suastu meneen jäälle, enkä kyllä mäkään. Mä oon sitä miältä, että jos mut olis tarkotettu veteen, niin mä oisin kala. Mut en siis oo, ku oon mäyriäinen.

   Gaumee juttu tommonen pistooli, onneks ei tosiaan pudottu avantoon. Koiran paras paikka on sohva ja turvallisin kanssa. Terkkuja Wupelle!

   Poista
 7. Mä sanon nyt semmosen jutun, et toi eka kuva näyttää todella vaaralliselta! Ei tommosta kikkailua, Myrsky! Toi toka kuva on just semmonen ku pitääkin olla. Pötkötellään vaan, se ei oo liian uhkarohkeeta eikä pelottavaa, paitsi jos näkee painajaisia. Mä muiskautan teille hyvät tupsluurimuiskut ja toivon hyviä unia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kyl ramas ja kaverin kaa on lämmintä kölliä. Tuu sääkin meijän viäreen, saat voita molemmille pualen leipää. :D

   Poista
 8. Kyllä olit Tuisku viisas ku et männy jiälle! En mänis minäkää. Tuo olymppiajuttu ol hyvä keksintö,minnäe voesin osallistua aenahii kepinpyöritykseen ja ilimaveeviin! Tuossa ilimaveevissä oon kuulema oekeen hyvä :D Teeltä se suattas onnistua kansa,ootta notkeen näkösiä kaveria.
  Mutta ee jiälle hyvät kamut, kuletaan myö määkyt vuan muata pitkin.
  terv. Iivari Määräkoera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on, Iivari, mäyräkoiran puhetta, eikä turhaa väkytystä. Mut mikä ihmeen ilmaveivi?

   Poista
 9. Kyllä se on hyvä varoa noita jäitä. Ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Hyvä, että yritit Tuisku pitää sieltä Myrskynkin pois. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan ollukin järkevä toimenpide, Eka! Mää oikein perluutin ja valjaatkin siinä rytäkässä luiskahti pois päältä.

   Poista
 10. Kuule Myrsky, Tuisku on selvästi kuunnellu uutisia ja varoituksia heikoista jäistä. Varovaisuus on viisautta, ei arkuutta. Mutta ei me sua moitita, Myrsky. Minkäs äijä luonnolleen mahtaa. Joskus elämä on extreemiä ; )
  Hienosti osaatte tuon muodostelmatorkkumisen. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tottahan se on, että jäillä pitää liikkua varovasti, mutta ku siinä olis ollu silee selkonen juasta. Takasin oli laiturille palattava, ku Tuisku jäkitti ja äippä märisi. Oo siinä sitten äijää. Joo ei.

   Kyä se nokostelu on poikaa, varsinkin kun on lämpöpatteri vieressä. Hih.

   Poista
 11. Todella hellyyttävä unikuva ♥

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. Päikkärit on poikaa, sopii myös kissoille ja ihmisille. :)

   Poista
 13. Kuule ny Myrwsky, meiä äippä sanos sen meiä mäykkypoja puronneen jäihi. Iskä sai niskast ylös ja kuivatteli sit poja tulil. Mut nimpal peljästys, et jääl ei suastunu kävelemä ja iskä piti kantta se kotti. Taik siäl pohojanmaal oliva sillo käymäs. Äippä oli tosi vihane ollu ja lässyttäny koko illa pojul.
  No siit onki sit seurannu, et munt o vahrittu iha jumalattomaste vesie lähel ja korkeitte paikkoje lähel ja autoteitte lähel ja ja ja....vahrittu !! Rauukaurest kuulema. No kyl mää sen uskonki.
  Suaki Myrky rakastettan iha kauhjast ja sen takii tuliki kiirus saara sunt jäält pois.

  Teiä nukkukuva o iha ku syrän. Sulossii olette.
  Pususii lähettelee Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Essi, olipa ramaattinen tositarina. Onneks koirapoika saatiin ongittua kuivalle maalle ja viäl kuivatettuakin. Hui hirmeetä! Ei kyllä ihme, että sua vahritaan, joo. Hyvä niin. Meitäkin vahritaan ja hyvä sekin, me kun ollaan vähän tämmösiä veikeitä veijareita ja arvaamattomia liikkeissämme.

   Me lähetetään sulle sydämellisiä terkkuja muiskujen kera!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!