sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Iskättää

Meijän iskä on monikäyttönen.
Iskä on notkee toisin kuin köntysäippä ja
laittaa meille tossut jalkaan lattialla istuen, 
hikisenä pukertaen.
Iskän kanssa lenkuroidaan rivakasti mettässä.
Iskä on myäs tosi hyvä nukkukaveri.

Tää oli oodi iskälle.
Hilpeetä helmikuuta kaikille!

  

23 kommenttia:

 1. Iskät on siitä hyviä, että ne lenkittä meitä ahkerasti. Ja meillä kun ei oo takapihaa, niin iskä herää urhoollisesti joka aamu ennen kuutta käyttää mua asioilla. Emäntä vaan kääntää kylkeä...

  VastaaPoista
 2. Nii-i, siinä se nähdään, kuinka tärkeä iskäkin on. Kaunis oodi omalle iskälle! Onkohan kaikkien iskät niin kivoja kuin teidän iskä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kovasti toivotaan, että kaikilla koirilla olis kivat iskät ja äipät tai kaks äippää tai kaks iskää tai yks äippä tai yks iskä tai joka tapauksessa, joka rakastaa ja jota voi rakastaa takas. Joo.

   Poista
 3. Iskä on kyllä ihan kätevä olemassa. Niin meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Aplodit iskälle! Vaiks mulla tuli kyl vähäsen suru puseroon, mää ku olen avoerokoira enkä oo nähny mun pappaa aikoihin :( Mamma on kyl kertonu, että pappa edelleen tykkää musta ja aattelee mua usein, vaikkei me enää nähä niin paljoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kurjaa, Jalo, mut kaikkee sattuu ja tapahtuu. Meijän Pyry-pappa oli kaks ekaa vuottaa täysin ilman iskää, ennenku tää meijän tuleva iskä astu kuvioihin. Taatusti sun pappas sua rakastaa aina ja ikuisesti. Halit sulle!

   Poista
 5. Onnea on omistaa notkea ja kätevä iskä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, Myrsky tai ainakin perheessä olis hyvä olla YKSI henkilö, joka taipuu. :D

   Poista
 6. Välillä sitä pojat kaipaa miehekästä seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niiku miähenmallii! Äippä pukis meitä muuten silkkiin ja sakettiin. ;D

   Poista
 7. Meiä iskä...siis mun iskä on kans mukava. se anta mul mitä mää tahro ja sit äippä taas karjuu jottan allerkioist. Mut lenkil mää mene mialuummi äitin kans ku sil o nimpal parempi kunto ja se mun kans hölkkääki välil. iskä ei pysty, sil kuulema ei keuhkot kestä. Sil o joku ahristustauti, en tiärä mikä se o..
  tääl o pakkane pyllähtäny ja tuntu aikas mukavalt. En tarvinnu takki lenkil.
  Yhres asias iskä on kans kiva samal tappa ku teiänki iskä. Sev viäres o kiva köllöttä soffal ja ain saa rapsutuksii. Öisi mää olenki sit taas äipän kainalos, ku se nukku nii rauhallisest, ei pyäri niinku iskä..
  Terveissi vaa Essiläst ja pususii t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskät on joteki hentomiälisiä, vaikkei kyl uskois, mut noinpäin meilkin menee, että äippä karjuu ja iskä myätäilee, kih hih.

   Sun äitilläs on hyvä kunto ku pystyy juakseen. Hyvät teille molemmille! Me juastaan kahestaan pihalla, ku meijän ihmiset ei pysty muuta ku käpeksiin. Polvet tohjona. Tommonen ahristustauti on kyl surmee, meijän äippäkin piiputtaa ku hänel on se amsta tai jotain.

   Tänään oli lepposa päivä lenkkeillä. Toivotaan samanlaisia kelejä enempi. Muiskut sulle Essi-kulta!

   Poista
 8. Teillä onkin oikea malli-iskä! Mullakin oli, mut se meni kuolemaan pois. Palvelijatar sanoo, ettei meinaa tänne uutta iskää raahata, miettii olisko sellainen vuokrattavissa . . . On meillä onneksi iskällinen naapuripariskunta, molemmat tosi koira- ja lapsirakkaita. Heillä ei ole lapsia eikä koiraakaan, mutta muahan saa aina lainata ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun iskän kualema oli kyl murheellista. Teil on molemmilla paha mieli, meitäkin surettaa.

   On se hyvä, että sulla on mukavat naapurit ja poonuksena Ebba.

   Poista
 9. Teillä on tyrskypoijaat valioiskä. Samaa sanosi Ossi kanssa, jos kysyttäisiin. iskät ovat välillä ihan parhaita. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, aivan, iskät ovat välillä aivan parhautta. Terkut Ossille!

   Poista
 10. Kyllä meidän Jäbä on silloin ihan jees, kun se vie mut hommiin metsälle. Tosin äippä juoksee mun kanssa kovempaa ja antaa enemmän herkkuja. Jäbän mielestä mun pitäis olla ulkokoira eikä sisällä häiriköimässä. Onneks se lähti sinne kauas töihin, niin mä saan olla äipän ja ihmisveljien kanssa ihan niiku mä tykkään. Ne jaksaa rapsuttaa eikä valita mun asennoista. Ja mä odotan Jäbää aina ihan hirveesti. En meinaa nahoissani pysyä, kun huomaan sen tulevan kotiin. Se on mut kuitenkin tänne uuteen kotiin hakenut, joten onhan se mulle paras tyyppi! Minkäs sille voi, että sen kotona on koirat aina olleet paremmin työkavereita eikä löhökamuja......t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, kyl tommoset Jäbät oliskin parhautta. Mulla on meinaan kans riistaviättiä niiku sulla, mut en mä mihkään mettälle oo päässy. Oravia vaan jahtaan kotipihalla. Sä oot onnenkoira, Eka!

   Tuisku: Mä en haluu mettälle. Sohvalla äipän tai iskän kanssa tupahommissa on parhautta. Mukavaa menoo sulle, Eka!

   Poista
 11. Mahtava toi teijän iskä! Mun emännän iskä on mun supersuursuosikki, ihan huipputyyppi! Se jaksaa riehua ja tupsluurata mun kanssa. Just semmosia iskien pitää olla.
  Muiskut teille ja teijän iskälle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyl hyvä, että on erilaisia iskiä ja äippiä, on niiku moneen makuun ja tarkotukseen. Muiskelot sulle, Mirkkunen!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!