maanantai 29. heinäkuuta 2019

Sopivasti ja nätisti

Myrsky: Aamulla lähettiin jo aikasteen äipän kans töihin.
Pihapuuhiin.
Äippä napsi liikoja omppuja puista.
Pidin hänt silmällä,
ettei ihan kaljuks nyhdä oksia.


 Wiima: Olikohan täs tarkotus kuvata mua vai noit kukkijoita?
Niin tai näin, niin tuli tämmönen osittainen osuma,
etten sanois huti.


Myrsky: Kyä kesä on sitten mukavaa aikaa,
saa olla ulkona vaik kui paljon.
Paitti näistä hirmusista helteistä ei kyl tykätty,
vaik mäyrinkäiset onkin lämpöhakuksia,
mut rajans kaikella.


 Wiima: Oonko ny nätin näkösesti?
Äippä: Muru, sä oot aina nätin näkönen.


 Hellejaksolla käytiin piänellä lenksulla auringon noustessa.
Hyvä ku sillonkaan jakso tassutella,
ku tuli gaumee hiki.

Sopivan lämpöstä viikkoo kaikille!


14 kommenttia:

 1. Hieno huti! Kyllä oli koirille vähän liian kuuma jakso. Nyt päästiin taas normikesäviileyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jupista juu, oli aivan liian kuhmaa, Cheri. Ei jaksettu pelata, eikä oikein mitään muutakaan tehä. Ny vähän helpottaa. Kyä semmonen taviskesä olis kissoille ja koirille ihan parasta. Terpat Nerolle!

   Poista
 2. Nyt myrskyllä ja tuiskulla on uusi koira kamu 9 vk mäyräkoira ansa/ thilia thalian Marlin katsotaan kun kaikki kunnossa niin joskus fani tapaaminen saattaisi olla ideaa jos olis joskus mäyräkoira tapaaminen Loimaa Forssa Pöytyä akselilla ehkä hienoin paikka Tammelan alueella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tervetuloa Ansa! Varmalla hiano tyttö. Kuhan Ansa kasvaa ja varttuu ja rokotukset on kunnossa, niin tavataan Saaren kansanpuistossa tai Jokioisten Elonkierrossa.

   Poista
 3. Kovasti on taas onnistuneet poseeraukset ja upeat värit kuvissanne, Puhurit. Huomenna on kuulemma tosi viileää. Me ollaan ihan täpinöissä eukon kanssa, tykätään vilakasta säästä. Meillä on kivat treffit keskikaupungilla iltapäivällä. Saas nähdä muistaako eukko ottaa yhtään kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva, viileestä mekin tykätään, tai siis semmosesta pualipilvisestä ja 20 astetta, niin sillon jaksaa retkeillä sekä palloilla, kuamahyvä.
   Oi oi, ketähän te meettekään tapaamaan, ihan ollaan jännityksessä oottamassa kuvakerrontaa. Joo.

   Poista
 4. Hiki tuli Sulollekin! Piti lenkin jälkeen laittaa märkä pyyhe päälle. Ei meinannut ensin hyväksyä sitä, mutta huomasi sitten itsekin sen helpottavan. Ei kovat helteet ole koirillekaan kivoja. Meidän Sulokin tykkää auringossa loikoilusta, mutta rajansa kaikella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh hellettä, ei ihme, että Sulolle, karvaturrille, tuli hiki, oli suorastaan tuliset säät. Onneksi märkä pyyhe auttoi Suloa.

   Poista
 5. Olette aina upean näköisiä upeissa kuvissa! :) Joinakin hellepäivinä Lucy-neiti yritti vielä ängetä aurinkoläikkään sisällä makaamaan, mutta pääasiassa hänkin ymmärsi jo arvostaa varjopaikkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, tattista! Niin tekin ootte kauniita, komeita ja näkyy kuanon asennostakin, että ootte lisäks viksuja ja hoksuja. Joo.

   Poista
 6. Ompa kommeita omppuja! Ja tietennii määräkoerijahhii :) Kyllä on tämä viileempi ilima mukavampoo. Jaksaa jottae tehäkkii.
  Vuan kyllä on sittä kaanis tuo teejjän piha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyä oolaan mekin tykätty viileemistä säistä, ku ollaan taas päästy viipottamaan poluilla ja teillä, sinne oli tulle hurja määrä lukemattomia postausksia. Sä olit päässy viipottamaan kamun kans lenkillä. Hyvä homma!
   Äippä kiittää pihakehuista.

   Poista
 7. Taiteellinen kuva tuo omena-kuva! Kaiken kruunaa tietenkin upeat mäykyt kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis, Liinukka ja Nero, keskinkertaisen kuvankin arvo nousee huippuunsa, ku kuvas on yks, kaks, kolme tai viäl useempi karvapöksy. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!