torstai 1. elokuuta 2019

Myrsky ja mylväys

Myrsky: No johan oli myrsky!
Meinas ihan korvaläpät irrota kuupasta.


 Onneks Ensku piti meijän taluttimia tiukasti otteessaa,
ettei lähetty leijana poukkoilemaan järven ylle.
Onneks meijän äippä on niin tuhti täti,
ettei taija kyetä hurrikaanikaan häntä mukaansa pyäräyttämään.
Joo ei.


 Me jo oltiin poismenossa,
ku äippä halus könytä uimahyppytorniin kuvaamaan.
Pysyis vaan, vanha ihminen, maankamaralla.

Ny paistaa taas aurinko.
Viikon loppu ihan nurkan takana.
Viihtyillään ja eloisaa elokuuta!

10 kommenttia:

 1. Hui sentään, melkoinen huimapää se teidän äippä... kiipeilee hyppytorneissa. Joo, pysyis vaan tantereella. Kuvat on aina huippuluokkaa, ei tartte henkensä uhalla mihinkään kavuta. Palvelijatarta huimaa ihan jo jalkakäytävälle ajotieltä noustessa ja kynnysten yli astuessa.
  Kivaa, että luppikset on vielä kuupassa kiinni teillä tuon myrskyn jälkeen. Ei meillä ihan noin paljoa ole puhaltanut. Mukavaa loppuviikkoa, kamut. Mepä taidetaan treffata lauantaina teidän koiramamma!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eri hienoo, jos treffaatte Koiramamman, kuoma ja Palvelijatar. Hän on ollu teijän vani niin kauan ja puhunu teijän tapaamisesta aina. Voijaan taata, Párek, että saat paljon pusuja ja silityksiä. Joo.
   Äippä hakee aina uusi kuvakulmia, kih hih, hän mihinkään putoo ja jos putoo, niin on niin pal omia toppauksia, ettei satu. :D

   Poista
  2. Mun hammastarhaa on jo alettu kiillottaa koiramamman treffejä varten. Mienaan pussailla sen pöpiksi, mutt ei pipiksi ;) :)

   Poista
  3. Joo, ja Koiramamma pussaa sut kans pyärryksiin, kuamahyvä.

   Poista
 2. Kylläpä sinulla Myrsky onkin korvat lepattaneet! :D Tuliko äippä portaita pitkin alas hyppytornista vai tekikö hän uimahypyn samalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku tämmöset dumponkorvat, niin aina tuulessa näyttää meno lentävältä, Lucy ja Roni. :)
   Äippä ei ui eikä varsinkaan hypi veteen, hukkuis viälä ressukka, ku ei osaa sukeltaa. Mut kyl hän osaa uida, silleen huljemäisesti, ei siis sulavasti, mut on saman verran rasvaa vyätäisillä, niin kellunta onnistuu mallikkaasti.

   Poista
 3. Ison veen iärellä! Muistan hyvästi että semmosessa tuuloo aena. Ja siinon läpät tiukilla. Vuan hienot on kyllä maesemat! :) Koettoohan pittee se äeppä muanpinnalla! Jiäpi vielä kuvat ottamata jos sieltä tähystyspaekoesta mutjahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil näitä järviä on vaik muille jakaa, Iivari. Tuulisella säällä kyl käy semmoset puuskat, ettei piäniä koiria naurata.
   Joo, ny on äipällä villit päällä, ku hän ettii uusia kuvakulmia. Onneks meijän ei tarte kavuta, vaan saahaan tassutella teitä ja polkuja.

   Poista
 4. Kivasti korvat siellä hulmuaa :) Aika rohkea äippä kun torniin kipusi!
  Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, samoin teille, sutjakkaa sunnuntaita ja vauhdikkaan hauskaa alkavaa viikkoa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!