perjantai 25. tammikuuta 2019

Lunta, lisää lunta ja enempi lunta

Wiima: Moikka kuamat!
Tulin vaan kertoon,
että tääl me möyritään,
hanges.
Äippä on tehny tänään kolme kertaa lumityät,
että meijän polut pysys auki.


 Tääl me hilpetellään.
Ny ei voi valittaa lumen vähyyttä.
Joo ei.12 kommenttia:

 1. Ompa teellä uuttera äeppä ku jaksaa lapijoejja aaki teelle nuin hyvät polut! Meellä tok laeskistu äet eekä oo tälle talavelle mulle polokuja tehnnä.
  Jo on hyvät polut teellä hilipetellä, on teellä vuan mukava äeppä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Iivari, kyä äippä noita polkuja lykkii, mut ei hänelle kyl hiki koskaan pääse tuleen, vauhti ei päätä huimaa, mut mukavaa ku ollaan yhessä ja on joku ku nakkelee meille palloja. Ai niin, melkein kaikki pallot on hävinny hankiin, mut onneks äippä tilas just 10 palloo lisää.

   Poista
 2. Hyvä, että äippä tekee lumitöitä että pääsette juoksentelemaan!Siellä tulee tassut lumisiksi. Minäkin puhdistan Sulon tassut astianpesuharjalla, joka on oivallinen väline siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma ja Sulo, noi veljet säästyy paljolta, ku niitten sileeseen turkkiin ei lumi tartu. Äippä pyyhkii mun naaman, sorjan varteni ja tassut mikrokuituliinalla ja kuivaa tulee vaivatta.

   Poista
 3. Hyvä, että palvelu pelaa ja polut on auki koirien juosta! :) Mitäpä ei ihminen tekisi mäyräkoiriensa eteen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyl luullaan, että just mäyräkoirille on valikoitunu erinomasen palvelualtis henkilökunta, Lucy ja Roni. :D

   Poista
 4. Onpa hyvä nähdä kuvia kunnon lumimääristä. Palvelijatar hoksaa, ettei ehkä sittenkään hankkisi omakotitaloa... eihän se romu pystyis mitenkään lumitöihin. Toisaalta, jos meille talo ja tontti tulis niin sitä olis edeltänyt loton jättipotti. Miljonäärinä voisi sitten tilata porukan lumi- yms. hommiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo, pitäs hankkia tosiaan kolaaja tai niin piäni piha, että polut sais vaik lakasemalla pidettyä auki. Mut ai kauheeta, meijän naapuris on semmonen pikkanen mummu, niin on kyl sitkeetä tekoo, kun pitää pihansa ja tiensä auki lykkyrillä, tänäänkin hirmeessä pakkasessa pukkas lunta kolmatta tuntia. Ei kykenis tommoseen meijän pulska äippä, ei joo.

   Poista
 5. Kiltti ja ahkera äippä kun kolaa teille polut pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, onhan se kyl miällyttävämpää hilpetellä lakastuilla lumipoluilla kuin koko ajan kahlata kuuppaa myäden umpihangessa, vaik välillä kyl sukelletaankin pallon perässä kinoksiin.

   Poista
 6. Lunta on ihan liikaa (huom! lue narisevalla äänellä). Vaan onneksi on mies, joka hoitaa lumihommat. Hyvä, ettei teitä lumi näytä haittaavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, eikä varmalla haittaa teijänkään koirapoikia, Mimmi.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!