sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Kuutamokuvauksia ja uusia nuttuja

Tuisku: Äippä otti aamuhämärissä kuutamokuvan,
yäpaita päällä rappusilla, pakkasta melkkis 20.
Joo, kuutamoita on monenlaisia... *tirsk*


 Wiima: Voi että mua nauratti ton veikan velmuilut.


Hymy kyl hyyty pikaseen,
sillä äippä äkkäs,
että nyt on hyvä hetki kuvata mun uusia pukimia.
Mähän en oo tähän mennessä nuttuja käyttänny,
kun oon sääkestävä typykkä.

Mut ei tää villapaita hassumpi oo päällä,
ku miinusta on 15 ja silleen.


Samalla ostettiin tämmönen tuulitakkikin,
niin ei kuulema nuaskalumi ja kura tartu massupuolelle.
Saas nähä kui käy.


Tuisku: Täs ne siukun nutut ny on.
Pitäsköhän kokeilla tota punasta...


16 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä vaatteita. Kyllä niitä on syytä käyttää, kun on oikea talvi. Ei sitten vanhana tule reunapitsiä...vai mitä tismiä se nyt on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reunapitsi on kyl harmittava vaiva, meijän äipällä on semmonen, Pappa. Tota punasta villanuttua käytin justiinsa ja hyvin tepsuttelin, vain vähän varpaita meinas kylmätä.

   Poista
 2. Kyllä on somat vuatteet. Suapi sitä tämmösillä pakkasilla ollahhii piällä vuatetta. Nyt ku vielä semmoset nätit punaset tossut ni eepä palella varpaetakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ei tarkene yhtään, vaik olis nuttu ja töppöset, Iivari. Minä mennä paukuttelin pakkasessa pelkässä villapaidassa. Sulla onkin lämpöset varusteet, ihan pipoo myäden.

   Poista
 3. Huippumalli ainesta ja komeat vetimet. Me löydettiin ennen lumia meidän metsästä mäyräkoira, joka haukkui meitin pystyyn. Sillä oli oranssi huomioliivi ja antenni pannassa, taisi olla metsällä. Minä tarrasin kaveriin kiinni, että Nero ehti juosta pellon yli kotiin. Koira mulkoili epäluuloisena, että mitä tuo naikkonen meinaa. Ihan yställinen se kuitenkin oli ja hätistelin sen takaisin tulosuuntaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, joo-o, kyä tommoset antennipantakoirat on ajopuuhissa. Tuli tää hanki, ni mäyräkoiralla on pikkasia vaikeuksia edetä, meinaan meijän Enskukin joutu kaverineen meneen mettälle ilman mäyräkoiraa ja toisen noista miähistä piti sitten olla ajavana koirana. :)
   Hyvä ku Nero pääsi kotiin, me koirat ollaan usein ajattelemattomia ja ajetaan kissoja takaa, sori siitä.

   Poista
 4. Teillä on kyllä hyvät varusteet kelille kuin kelille ja tosi trendikkäät :)
  Hieno kuutamokuva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no juu, pitäähän sitä komiat nutut olla, vaikka sanonta onkin, että rumat vaatteilla koreilee, ja mä oon siävä ku pippuri. Kuutamokuva oli kyl äipältä nappilaukkaus.

   Poista
 5. Ehkä ensimmäistä kertaa kuutamokuva sai repeämään nauruun! Aivan mahtava! Tämä olisi upea kalenterikuva, jos joskus teette kuvakalenterin itsestänne. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, Lucy ja Roni, ilman muuta tällätäs tää kalenterikuva etukanneks. Teil ja meil näyttää olevan hyvin kehittynny huumorintajua. *reps*

   Poista
 6. Voi Wiima pikkuinen! Et kyllä näytä kovasti näistä vaatetouhuista välittävän. Uskon kyllä, että sinä selviät ilmankin, mutta pidä nyt joskus äipän mieliksi. Tai hukkaa hankeen! Sitä lunta ja hankia kun nyt riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, onneks mun ei tarvii pitää tota paitaa ku kovalla pakkasella, jollon se on ihan jees, mua kun ei säätilat hetkauta, aina viihyn ulkona. Joo, lunta on nyt kivan sopivasti. :)

   Poista
 7. Wiimasta tulisi koiramaailman huippumalli. Niin kaunis olet ja hienosti esittelet uusia nuttujasi. Toivottavasti kovat pakkaset eivät palaa. Mutta jos niin käy, kyllä tuollaisilla asuilla kelpaa ulkoilla.

  Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipun emäntä ja Hipun emäntä, oi oi oi, kiitos ja niiaus!

   Poista
 8. Vähän näyttää Tuisku siltä, että varmistelee, ettei vain oo kukaan näkemässä - jos vaikka vähän punasta nuttua kokeilis... hampaalla. ;)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!