keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Poks vaan!

Wiima: Tiättekö kuulkaa, ku mun yläkulmurit putos.
Ihan ittekseen.
Poks vaan!
Tai saatto olla, että ihan pikkasen järsin
äipän kukkapöydän metallijalkoja.
Ell:ille ei tarviikaan mennä.


Joo, ja ootteko panneet merkille,
että Myrsky-veikka ei juurikaan esiinny kuvissa.
Tiättekö, mistä se johtuu?
Noh siitä, ku se aina puuhastelee
ittekseen, ei siis oo kovinkaan seurallinen hemuli.

Täs kuvas veikat on iltakävelyllä.
Myrsky on vasemmalla.
Äippä tekee isoveikasta ihan oman jutun,
sillä Myyskyn Hyyskyllä on kohta syntsät.


Mä puuhastelen paljon vikkelän Tuiskun kaa,
vaik se on kyl aika kova ärhenteleen mulle
ja lisäks se on gaumeen mustis palloistaan.


Mut Tuisku on mahottoman sukkela juaksija.
Lumi vaan pöllyää, ku poika painaltaa pihalla ilosesti.
Mä alan olla yhtä nopee ja vikkelä liikkeissäni.


Kih hih hih, eiks Tuisku näytäkin hassulta?
Ihan joltain päivystävältä mangustilta.


15 kommenttia:

 1. Toi kulmurien irtoaminen on ihan päivän paras uutinen!
  Myrsky on varmaan enempi sellainen filosofi ja Tuisku toiminnan mies? Tuiskun kanssa tulee liikuntatarve varmasti täyteen moninkertaisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moronen Pappa! Joo, oli riamullista ku hampaat tippus. Iskä ja äippä hihku riamusta. Hampaat jopa löyty eli ovat tallessa.
   Myrsky on miätteliäs ja Tuisku toimelias, mulla on just sopivat veikat.

   Poista
 2. Hyvä, ettei tarvitsekaan mennä hampaanpoistoon! :)
  Luulisi, että Tuiskusta on mukavaa, että saa reippaan siskolikan kanssa touhuta, jos Myrsky-veikka ei enää riehu niin kovasti, että hän voisi jo vähentää sitä ärhentämistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No justiinsa, ihan erinomanen asia, Lucy ja Roni. Olisivat taas tuikanneet neulalla ja mun olis taas pakko rääkästä.
   Tuisku on semmonen tuittupää. Omii kaiken ja haluis olla aina ykkössuosittu, äipän lellivauva, vanha ukko, mun miälestä, kuus vuatias. Mut kiva sen kanssa on pintellä, kunhan en mee liian lähelle sen palloo.

   Poista
 3. Kivaa että säästyit yksiltä kalliilta unosilta! Ellät on mukavia, mutta siellä on tyyristä käydä. Pakosta mennään tietenkin, mutta nyt kävi kiva tuuri kun hampaat lähtivätkin ihan itte. Sitä paitsi veikatkin kiittävät, kun naskalinterävät vauvahampaat irtoavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin kyl niillä kulmurinaskaleilla tuikkia aika monta reikää myäs ihmisten käsiin, vahingossa siis, mulla ei oo lupa näykkiä eikä mutustella ihmisiä, eikä kyl veikkojakaan. Hyvä ku hampaat tippus, niil oli tosi vaikee purra, ku niihin tarttu kaikki napurat ja herkut, Tita. Terkut Riekolle ja kissoille kans. Joo.

   Poista
  2. Kaikki asianosaiset kiittävät terkuista! Voimia sinnekin, pieni täystuho :)

   Poista
 4. Hyvä homma ku ne hampaat lähti itekseen :) Myö ehken ollaan Myrskyn kansa sitä ikäluokkoo ettee ennee niin kaaheesti kehtoo hepulija vettee. Ja on niitä omia hommija. Ja pittää sitä olla porukassa semmonennii joka välillä asijjoeta tuumaeloo :)
  Ilosta pallompelluuta ja toohuvamista vuan sinne teelle "mänökäpälille"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, ikä vissiin hillitsee vähäsen menoo, paitti toi ei oo totta Tuiskun kohilla, ku se on ikuinen teini. :)
   Tiäkkö kuule, ku mun korvat sojotti vaik mihin suuntaan ja kiärty välillä rullallekin, niin Tiina-täti sano, että se johtuu noista vaihtuvista hampaista.

   Poista
 5. Onpa kiva kuulla ettei tarvitse lääkärille mennä. Hyvä että sait hampaat ihan ite irti. Hauska että susta ja Tuiskusta on tullut kaverit vaikka se olikin ensin niin mustis. Myrsky on ottanut selkeän johtajan paikan. Antaa teidän koheltaa mutta sanoo viimeisen sanan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, nyt on suu täynnä nättejä valkosia hampaita. Kelpaa niillä narskuttaa sähköjo... eiku luita.

   Poista
 6. Hieno juttu Wiima Wiipeltäjä, että kulmurit läks itsekseen. Säästy sulle enempi namirahaa. Mun namirahat meni. Äippä tosin väittää, että meni toisesta säästökassasta. Uskoskohan tuota? No herkkuja ollaan kyllä saatu vanhaan malliin eli niukasti. Mä jouduin lääkäriin ja ne tuikkas piikin kankkuun. Ei tuntunut kivalta enkä olis millään malttannu nukkua. Jouduin herkkutikku ja puruluu taukollekin. Ei ollu yhtään kivaa. Mutta se pehmonen ruoka oli kyllä namskua. Sentään äippä tiukasti neuvotteli hammaskeijukaisen kanssa ja saatiin paljon leluja joilla on kiva leikkiä isoveikka Nirppun kanssa. Terkkuja velipojille myös! T: Nyyti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin Nyyti, olipas sulla halju kokemus, voi voi voi, mut kuule, kyä noi äipät kuiteskin parhaiten tiätää, mikä meille sopii ja käy, vaik tiätysti sua harmittaa, ku oot joutunu puruluutauolle. Joo. Kohta varmalla helpottaa. Terkut myäs Nirpulle!

   Poista
 7. Onpas jälleen hauskan puuhakkaita kuvia! :) Ihanaa, kun osaatte nauttia. Myrsky on selvästi hyväluonteinen koira! Sellainen introvertti, vähän niin kuin minäkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Myrsky on tosiaan hyvä hermonen kaveri, paitti ku pitää häätää pihalta oravia, kissoja tai fasaaneita, niin sillon löytyy sähäkkyyttää, Mimmi ja Hupsu.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!