maanantai 19. maaliskuuta 2018

Johtotehtävissä

Wiima: Eiks oo hiano taideteos?


Äippä ei taaskaan ymmärtänny,
vaan kirahteli ku ruasteinen sarana,
ja moitti mua, ku pikkasen palastelin antennijohtoo.
Ei kuulema netti toimi.
Pah!
Onpahan sitten enempi aikaa leikkiä meijän kans,
ku ei oo kiusausta kököttää tiatokoneella.


Ollaan palloteltu pihalla.
Mulla on ihan ikkulioma narupallo.Tiättekö kuulkaa, ku torstaina mä joudun taas meneen ell:ille.
Mun yläkylmurit ei hiavahdakaan
ja uudet hampaat puskee viäreen.
Varmalla kurja ja mälsä keikka tiados,
turha yrittää huijata mua,
että ihan kiva reissu ja silleen.


Pojilla on komeet pannat.
Kumman hiljasia ne kyl on noi pannat kaulassa.
Mä joudun yksin hoitaan kaikki kyttäyskeikat.
Ihan meinaa jo äänikin katkeilla rasituksesta.Tänään tuprutteli lunta vällein melko sakeestikin,
mut ei se meijän menoo haitannu.
Joo.

Menokasta viikkoo kaikille!


14 kommenttia:

 1. Voi sua Wiima! Yritä nyt hillitä himoasi kiivetä menestyksen tikkaita kohti johtoporrasta. Ei ihmiset kannusta, jos johtoryhmään sotkeudut hampainesi.
  Tsemppiä kulmurien poistoon. Kyllä se kirpaisee, mutta pian on tilaa uusille komeille hampaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa, juu ei oo tullu kehuja. Palastelin jo yhen jalkalampunkin johdon, onneks ei ollu töpseli seinäs, ku äippä on irrotellu kaikki maholliset johdot ja piilottanu ne, mitkä pystyy. Mä oon etevä!

   Poista
 2. Sielä tuntuu johtohommat olovan hallinnassa :) Nuin on siistiks sipullettu johompätkee. Seon tarkkuutta vuativata hommoo tuo.
  Toevottavasti se kulumuriin otto onnistuu heleposti. Mulla ne tipakehtelj itekseen kuitennii vaekka uuvvet hampaat olj jo vähä näkyvissä. En tiijjä minkälaenen homma sielä ellikäännillä on sulla eissä. Eeköpään tuo liene heleppo ja kivuton homma, että elä pelekee Wiima! :)
  Vae on poejjat suanna uuvvet haakkupannat...hmmm... ee oo minusta ollenkaa hyvä juttu. Sanosin että tuo on justiisa sitä sanavvappaavven rajottamista. Vae mitee mieltä on poejjat ite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiima, oon selvästi tän perheen johtotähti! :)
   Se on kyl hyvä, että sun kulmurit tipahti itteekseen, meinaan ku se ell:in poisto vaatii nukutuksen. Mut gaumeeta, jos mua ei yhtään nukuta!
   Pojat: Todellakin! Mäki on oudon hiljanen, naapuritkin varmalla ihan ihmeissään.

   Poista
 3. Juu, tuttua, niin tuttua. Nimittäin tuo johto-homma... Sen jälkeen meille hommattiinkin joku ihmeen vauva-portti... Tuo johtojen nakertelu kuuluu ilmeisesti jokaisen koiranpennun kehitysvaiheeseen tässä some-yhteiskunnassa. Niin vaan evoluutio muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ja Vito, meil on vauvaportti kolmessa huoneessa, mut äipän tyähuaneessa ei ollu. Iskä plänttäs johtokourun, on siis teipattu lattiaan, päälle pitkiä kakkosnelosia. Harmittavaa!
   Mitähän sitä mustit nakersi ennen johtoja?

   Poista
 4. No sillä tavalla sinä tyttö olet pistänyt johtoja uuteen kuosiin. Hyvältä näyttää! Mutta harmittavaista jos asiat ei sitten oikein toimi. Eli ymmärrän kyllä ihan äippääkin. Hieno pallo sulla siellä pihaleikeissä.
  En yritä yhtään kertoa sulle kuinka kivaa on mennä hampaita hoidattamaan, kun mä en tykkää siitä hommasta ihmisenäkään. Toivottavasti keikka menee kuitenkin nopeasti ja kivuttomasti. Onhan se kiva saada uudet hampaat oikeille paikoille, vaikka ei taida koirilla vielä rautoja olla käytetty rivin suoristuksessa. :)
  Voi veikat; onko niillä sähköpanta? Kyllä voisit sitten sanoa äipälle, että kokeileepas itselleen, haukku on koiran elämää ja työtä, ei saa kiusata....(:
  On ollut nyt uudessa työssä niin kiirusta, ettei meinaa tännekään ennättää, mutta lukemassa aina käyn mitä teille kuuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö kuule, Sari, ne kulmurit putos ihan ittekseen. Pikkasen pureskelin metallisia kukkapöydän jalkoja ja hups, hampaat irtos. Kiva kiva!
   Ööö, tota noin niin, noi veikkojen pannat on kyl sähköpantoja, siis toimii kaukosäätimellä, mut niissä käytettään vaan ääntä ja värinää. Tehoo hyvin.
   Huamattiin kyllä, että sä oot puuttunnu, mut ihan ymmärrettävää, ku tyät pitää hoitaa ensin ja vasta sitten huvitella. Tuut ku kerkiit, me kyl ootetaan, ku tykätään susta. Joo.

   Poista
 5. Kova kutina siellä ikenissä, kun hampaat vaihtuu. Pakkohan se on jotain nakertaa. Meillä lakkas pesuhuoneen ja saunan lattialämmitys toimimasta, kun koira nakersi ohjainyksikön anturin johdon poikki. Onneksi se on virraton johto. Kalliiksi tuli kuitenkin sähkömiehen käynti, mutta lämmin lattia on kyllä verrattoman ihana taas.

  Onneksi nuo puruhalut laantuu ikää myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, tänään lähti viimeset maitohampaat, ne yläkulmurit, joten ei tarviikaan lähtee sinne ell:ille. Jippii! Jospa tosiaan nyt purustelu ja palastelu kohdistus vaan luvallisiin, niiku puruluihin ja silleen. Jätetään noi sähköhommelit ammatti-ihmisille. Joo.

   Poista
 6. Eikö lähtenyt kulmurit edes johtoja jäytäessä? Sitten on paras käydä irrottamassa ne lääkärillä. Ronikin joutui aikanaan tekemään sellaisen visiitin ja eihän se ihan parhaasta päästä päiviä ollut, mutta äkkiä parani. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, tippuhan ne kulmurit, ihan yllättäen, tai joo, vähän mä kalusin äipän kukkapöydän metallisia jalkoja. Hyvä että parani!

   Poista
 7. Varsin hieno taideteoshan tuo! En tosin itsekään arvostaisi, jos netti menisi katkolle terävähampaisen taiteilijan jäljiltä, mutta asia ei ole niin justiinsa, kun jonkun muun johtoja järsitään. ;) Jatka vain valitsemallasi uralla - vaan muista, ettet koske niihin johtoihin, kun ovat seinässä. Voi olla kohtalokkaat seuraukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, eiks vaan ookin hiano teos! Tota noin niin, meil on töpselit irti seinistä ja johdot kiäpillä piironkien päällä, sen lisäks niitten töpselien eteen, joita ei voi irrottaa, iskä on rakennellu lankuista ja tyynyistä esteitä. Haljua, jos multa kysytään, mut tiätty mä ymmärrän, että kysymys on mun turvallisuudesta, joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!