perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kuinka paljon on liikaa?

Voiko lelkkuja olla liikaa?
Ei voi, on meijän ehoton vastaus.


Koiramamma oli eilen äipän kaa humputtelemassa Hesassa.
Me ei päästy joukkoon.
Melko törtsyä, jos meiltä kysytään.
Onneks Koiramamma älys tuua meille tuliaisia.
Äippä ei, ikävä ihminen.


Kolmen minuutin kuluttua Possu oli
melkosen hyvin ja hualella tyästetty.

 

Joo, meille voi tuua lisää lelkkuja.
Kyä mahtuu, jos tuajaa ei haittaa lelkkujen surmee kohtalo.
Nasulla on yks käsi jäljellä, kettu on laiha ilman toppauksia ja
opossumilta on kadonnu häntä. 
Semmosta meillä.
Kuis teillä?


24 kommenttia:

 1. Oho ! ei varmaan kaverit haittaa, että mä vähän tässä vaan kikattelen teille ja teidän leluille ? :D

  VastaaPoista
 2. Oi voi teitä "petoja"!
  Meillä ei lähde leluilta häntä eikä sisäkalut häviä, meillä on pari pehmokaveria Wupella ja he pysyvät ikuisesti mukana menossa. Sama on ollut meidän kaikkien koirien kanssa.
  Niin on koirat kuin ihmisetkin kaikki omansa laisia eli erilaisia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne ja Wuppe, jepskukkuu, soon hyvä, että ollaan erilviisiin ja -laissii ja silleen. Meil Tuisku pilppoo kaikki heti ja hetkessä.

   Poista
 3. Me jos ketkä tiedetään lelkkujen heikkous... Meillä ei taida olla tällä hetkellä yhtään ehyttä lelkkua. Sen viimeisimmän raatoja vedellään keskenämme. Kunhan saadaan passit, niin haetaan Ikeasta ne maankuulut possut. Saapa nähdä, kestääkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, ai jaahas, onks Iksussa mäyriksenkestäviä possuja! Kertokaapa sitten ku ootte testanneet, meinaan näyttäs siltä että te ja me ollaan yhtä tehokkaita lelkuntyästäjiä, kih hih hih.

   Poista
 4. Kauheita lelukohtaloita! Mahtoi teidän Äipällä olla hauskaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuule pirkko, Koiramamma hihitteli ja äippä kuvas ku me riamuittiin uusien lelkkujen kanssa. Siin sai Possu ja Tipu melkosta ilosta kyytii.

   Poista
 5. Kaiken tuon lelkkujen paloittelun jälkeen tuo viaton katse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, juu, ihan ollaan puhtosia pulusia. :)

   Poista
 6. Saataskohan mekin useammin uusia leluja, jos rikottas vanhoja tehokkaammin? Meillä aika harvoin menee leluja rikki ja nekin mitkä menee, Emäntä parsii kasaan, joten uusia leluja saadaan suunnilleen jouluna ja ehkä synttäreillä. Tässä asiassa meidän Emäntä vois kyllä skarpata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, ohos, tepä osaattekin leikkii siististi, hyvä niin. Meil on raatoi nurkat väärällään ja lopulta ne loppuunleikityt lelkut häviää. No joo, pitäähän sitä saaha lelkkuja myäs syntsien ja joulun välissäkin, tiätty. ;)

   Poista
 7. Onks joku muukin tapa käsitellä pehmoja kuin suolistaminen? Sellaiset pehmot, joissa on joko vinku tai jotain muuten epäilyttävää täytettä on ihan pakko suolistaa. Niillehän voi tulla jotain vaivoja sellaisista täytteistä!
  Ja vastauksena kysymykseenne: ehdottomasti ei ole koskaan liikaa lelkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juu ei oo. Sä oot, kuamahyvä, miäs meijän makuun eli käyväänpä pienellä suolistamismatkalla lelukopalla. :)

   Poista
 8. Liikaa leluja! Koko kysymys on absurdi, ihan selvästi ihmispäästä lähtöisin. Ovat joskus niin rajoittuneita, ihmiset nimittäin. Hyvä kuitenkin, että niitä on olemassa, kun muut eläinlajit ovat aika surkeita palveluskuntana.

  VastaaPoista
 9. Niimpä...joellae on nuita leluja,joellae tuas ee... Eekä oo ollenkaa reeluva pelijä se.Mullon vuan yks ankka ja sehhii hävis het ku olin siihe reejjän tehnnä! Ee toellaa voe olla liikoo tuommosija leluja.Kyllä on teellä hyvät huoltojookot ku tuommosija hankkii. Pitäs tiälä jonnii ottoo esjmerkkijä. Vuan kylläpä ossoo kuomat olla teellä viattomat nuamat tuossa alakuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, meil on Koiramamma ja Tampereen Tätsä, jotka tua meille lelkkuja. Meil on aina jotain tyästettävää ja molemmat mammelit vaan nauraa, ku riapotellaan lelkkuja niin että täytteet pöllyää. Kyä sun tarvii saahaa pehmoja. Eiks sun äippäs vois piipahtaa kirppiksellä? Mehän OLLAAN viattomia, aina. ;D

   Poista
 10. Hienoja tuliaisia saitte täältä etelästä!

  Herkkuja ei voi olla koskaan liikaa, toteaa Typy. Leluja ei voi olla koskaan liikaa, sanoo Hippu. Hilpuri suolistaa pehmot noin viidessä-kymmenessä minuuttissa. Riippuen siitä, sisältääkö pehmis esim. vinkuja. Typy ei enää välitä pehmoista mutta tennispallot se repii riekaleiksi. Kunhan niillä on ensin pelattu.

  Aurinkoista viikkoa teille!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, teil on hyvät harrasteet. Ootte tehokkaita tyttöjä. Muiskujen kera samispojat.

   Poista
 11. Se oli possun loppu se. Eihän lapsella voi koskaan olla liikaa leluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, no joo, Possu on pikkasen kutistunnu, mut ihan hyvin sillä voi viäl leikkii.

   Poista
 12. Juu tollai tahtoo käydä myös mun leluille. Ihan heti on joku sauma halki ja sisälmykset ulkona. Nyt ne on tuoneet mulle noita Ikean pehmoleluja ja ne pahukset kestää. Ruotsalaiset lapset taitaa olla tosi vahvoja, kun ei koirakaan saa leluja rikki. Pariin leluun on tullut pieni vamma revinnän seurauksena, mutta äippä on luvannut hoitaa ensiavun niille. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kaikki kyl kehuu niitä ruattalaisia lelkkuja. Täytyy niitten olla kestäviä, ku kerta sunkin hammastelun kestäävät eli hankintaa. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!