lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pehmotyyny

Tuisku:
Mikäs tässä on sairastaessa,
kun on oma pehmotyynykin tarjolla.

Eipä tee mieli kävellä,
onneks on äippä,
joka kantaa ulos ja sisään.
Kipulääke on hyvää,
ja uni maittaa.

Voikaa hyvin, kuomat,
ja nauttikaa ulkoilusta ja sisäilystä!

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, Myrsky ja Minna! Eipä tässä isommin tee mieli liikuskella ja onneks palvelijat kantavat, kih hih.

   Poista
 2. Onse vuan hyvä ku palavelualtista porukkata siinä ympärillä. Hyvvee hoetoo :)
  Elähän ruppee vuan ite sinkuilemmaan minnekkää. Anna kippeen raahassa parantuva.
  Tuo tyyny on kyllä ihan paras :)
  Äet käski sannoo että laettaa parantavija pusuja sulle. Tiijjä nuista sittä...mahtanookkoo tehota... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari ja Iivarin äippä, kyä ne pusut aina kelpaa, tulipa ne läheltä tai kaakoo. :)

   Poista
 3. Voi Tuisku, me niin toivotaan sulle tosi pikaista paranemista. Hyvä, että palvelu pelaa ja saat lepäillä kunnolla. Myrsky selvästi on empaattinen kaveri ja mukava tyyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, kiitti paranemisterkuista! Palvelussa ei oo moittimista ja toi Myrskyn tyyny on mukavan läsk... pehmee. :)

   Poista
 4. Muruset <3
  Toivottavasti asiointi ulkona sujuu vähemmällä kuin kymmenellä kippeen koiven nostolla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, tekin ootte murusia. :)

   Oon tyttöpissinny, ku ei oikeen kykene nostaan poikamaisesti koipee, mut kyl tää elo alkaa jo sujuun, vaikkei pallonpeluuseen pääsekään.

   Poista
 5. kyllä tuossa paikat paranee kun on lämpöä ja kaveruutta ja lisäksi vähän lääkettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, oon jo paremmassa kuosissa ja jaksan jo vähän leikkiäkin, kiitti.

   Poista
 6. Voi sun kans Tuisku <3 Kuin sää sit semmot hyppäsikki et loukit ittes. Mää silutan sun kippiä slkääs täält kaukaa. Ku emmää yksinäs likemmäkskää pääse. pususii sul kans ja parane ny rauhas, et mää saan sit taas katella hianoi kuvei kus sää juakset ja loikit. Äiti sanos et mäykyn selkä on nii pitkä et se sen takia voi herkäst loukatakkii. En tiärä, munst toi näyttä oleva iha hiano toi sun selkäs. Mut varo ny kumminki sitä sit. Jos toi äippä jossan asias joskus vaik olsiski oikias. Epäilen kyl.
  Terveissi sinne. toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, pususii ja muiskusii sulle ja äipälle ja tattista kovasti hualenpidosta ja terkuista ja kaikesta, joo. Mää yritän varoo ja ottaa rennosti, vaik vaikeeta se kyl on, ku olis kiva päästä vähän palloileen. Mut pallon on kerätty koppaan ja mää saan vaan remminpäässä hipsutella pihalla. Tiäkkö kuule, kyllä noi äipät on joskus oikeessa. :)

   Poista
 7. Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen on vähän lomaillut, joten sinun tapaturmasi ei ole saanut meiltä tarvitsemaansa hoitoa. Mutta nyt siis tulee: lähetämme superparantavia ajatuksia ja parannusaaltoja ystävällemme Tuiskuliinille. Lisäksi täältä tulee loitsu: Parane heti, myllää peti ja ota sylihoitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen, suurkiitos parannusaalloista ja loitsuista! Heti tuntuu olo paljon reippaamalta. Kyä te pojat osaatte!

   Poista
 8. Olipa hienoa, että selvisit lihassäryllä, vaikka ikävää se on sekin. Parane pian ja muista levätä tarpeeksi. Meidän naapuri ELL sanoo, että koiralla on pidettävä särkylääkkeet minimissään, ettei se luule heti parantuneensa ja riko iseään lisää. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja-Leena ja Ossi, iisisti otan ja rentoilen. Äippä käyttää etupihalla taluttimen kanssa, joten en pääse hötkyilemään. Särkylääkettä otan lääkärin ohjeen mukaan. On muuten hyvä makusia pureskeltavia pillereitä. Terkkuja Ossille!

   Poista
  2. No heh, ne on niitä Rivatrileja, jos nyt muistan nimen oikein. Ainoa pilleri, jonka Ossikin ottaa suuhunsa vapaaehtoisesti. Miksiköhän koirien antibiootit eivät voi maistua kanssa esim. kinkulle? Pikaista paranemista!

   Poista
  3. Jep, Marja-Leena, purkissa lukee Rimadyl ja ovat tosi maukkaita, ei tarvii pakottaa, eikä piilotella näitä pillereitä nakkiin tai kinkkuun. :)

   Poista
 9. Voi okauhistus, kaikkea sitä voi tapahtua ! Kissakansalaiset Triolasta toivottaa pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru ja kissakansalaiset, kiitti paranemisterkuista! Kyä mää olen jo huamattavasti paremmassa kunnossa ja heilutan jo vähän häntääkin.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne ja Wuppe! Ruaka maittaa ja uni, siinä on hyvät lääkkeet.

   Poista
 11. Onneksi ei ollut tuon pahempi vaiva, vaikka ikävää on tuokin. Onneksi sulla on hyvä hoito kotona! Pikaista paranemista! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, taitaa nää lihasvenähdykset johtua niistä mun olemattomista lonkista. Pitää vissiin mennä röntkeniin ja muihin tarkastuksiin, jahkas tästä selviin. Kiitos tervehtymistoivotuksia ja hyviä vointeja koko teijän perheelle!

   Poista
 12. Voi reppanaa, parane pian! Paranemismuiskuja Tuiskulle!
  PS. Sul on pähee tyyny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, kiitti ja muiskuja! Myrsky-tyyny on kyl maailman pähein. :D

   Poista
 13. Kylläpä säikähdin, kun luin sun tapaturmasta Tuisku. Kovasti rapsutuksia ja pikaista paranemista! Typy lähettää paranemishaleja (ei voi muiskutella, kun on itse yskässä) ja Hipulta isot muiskaukset.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy, Hippu ja Tyttöjen emäntä, heissan ja kiitos paranemishaliesta! Joo, parempaan suuntaan ollaan menossa, mutta vielä en kykene käveleen kuin vähäsen ja sitten rupeen istuun, sattuu. Onneks on tulehduskipulääkkeitä kaheks viikkoon. Muiskeloita!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!